Ylen alennustila. Ylen alennustila.
Kuljetus Kuljetus
Persu Persu
Vihreä siirtymä Vihreä siirtymä
Oida Oida
Heavyech Heavyech
vaalit vaalit
Tätä mieltä minä olen Applen luureista Tätä mieltä minä olen Applen luureista
Pari kuvaa vain Pari kuvaa vain
Viljelijätytyä Viljelijätytyä
Miko Bergbom ja Pride Miko Bergbom ja Pride
Kerrankin tarpeekseen Kerrankin tarpeekseen
Lene, meine liebling Lene, meine liebling
marika marika
No johan se selvisi.. No johan se selvisi..
lanteet lanteet
Sulkia hattuun perussuomalaisille Sulkia hattuun perussuomalaisille
mitäs tämä on <:3 mitäs tämä on <:3
Äänestystaulu Äänestystaulu
Tälläisiä ilmoitetaan nykyään piiretyissä Tälläisiä ilmoitetaan nykyään piiretyissä
Olut Olut
PV-suzuki PV-suzuki
Päivän safkat Päivän safkat
Paranormal investigation Paranormal investigation
 312 näyttökertaa, 5 viestiä, 0.23 MB, 1 tiedosto, 19.06.2022 12:43:57
[ + 1 | ]

Turku

[65196] [tiedosto.png] [0.23 MB] [744x758] [] []
tiedosto.png

19.06.2022 12:57:01
#579069 [+1] Piilota Suosittele

Vareksessa se jo sanottiin "Mikä vittu teitä porilaisia oikein vaivaa?"
Tamperelaiset puolestaan on samaa mieltä turusta turkulaisten kanssa.
Lahtelaiset: "Mä oon lahest!"
Koko muu suomi: "Mikä noita helsinkiläisiä / stadilaisia / heseleitä vaivaa?"

19.06.2022 16:35:57 | 16:37:00
#579110 [+-] Piilota Suosittele

Pori ja Rauma ovat kyllä molemmat hirveitä paikkoja. Yli 30 vuotta olen ollut jo sitä mieltä, että kunpa merenpinta nousisi ja siinä menisi Pori ja porilaiset. Siellä grilliltä ranskanperunatkin järjestyy punaisella hiustukolla varustettuna. Ihastuttava paikka todella.

Tosin x vuotta takaperin yllätyin positiivisesti, kun maailman kaunein tarjoilija oli hotelli Amadossa Porissa tarjoilemassa. Muutenkin palvelu oli hyvää ja ruoka oli supermahtavaa. Homeen haju huoneessa katossa olevine läikkineen oli toki sitten toinen juttu. Lisäksi "Pahan paikan" lähellä olevassa Hesessä joku karvaviikinki tiskin takana yllätti myös todella hyvällä palvelullaan.

Sen sijaan viime vuosina on tullut kokeiltua jokusen kerran Raumalla käyntiä, kun olen kuvitellut sen paremmaksi.

Mutta eräällä kerralla hotellihuone nykyisin Scandicin omistamassa loukossa oli hirveä ja kusen haju kylppärissä oli sellainen kuin 10 kissaa olisi kuseskinut huoneen joka nurkan ja saumat täyteen. Ja hotellissa ei tietysti ilmastointiakaan ollut, joten kuumana kesäpäivänä tuoksu ja lämpötila olivat molemmat sitten sen mukaiset. Tuli silloin huomattua ja googletettua, että muutkin olivat samaan törmänneet.

Ja hitto, erään ravintolan paskaepisodit. Aika täysi ravintola ja meidät sijoitettiin suht lähellä wc-tiloja. Ja joku vanha gubbe siellä sitten oli saanut paskamyrkyn aikaan paskottuaan vaatteensa, itsensä, kävelykeppinsä ja koko vessan. Asiaa sitten ihan tarpeeksi isoon ääneen siinä vouhkailtiin. Joku kävi guben hakemassa takaoven kautta pois ja henkilökuntaa pyöri paikalla lauma kunnes muutama tsekkasi lopulta vessan ja päivittelyt olivat suuret ja Ei käytössä -lappu wc:n oveen. Parasta Raumaa.

Eräällä toisella retkikerralla ihan tässä korona-aikaan oli kuvitelma, että mennään "ihan kivaan" ketjuhotelliin Raumalla (ei siis tuohon samaan), syödään hienosti paikan omassa ravintolassa jonka ruokalista kuulosti ihan kivalta ja juodaan hotellilla sitten myös mukavasti. No, varatessa tietysti asiaa ei kerrottu, mutta paikan päällä paljastui, että ravintolat ja baarit hotellissa ovat kiinni. Kiva. Eli ei kun sitten kävelemään hotellilta keskustan suuntaan ravintola- ja baarikeskittymään todetaksemme matkalla, että lauma spurguja on miehittänyt koko puiston, vetelee siellä viinaa avoimesti örveltäen ja puskassa kuseskellen ja paskoen... ja myös puskassa hässien. Ihan parasta Raumaa.

Jälkimmäisellä reissulla toki täytyy sanoa, että S-ryhmän ketjuravintolassa ruoka oli kyllä hyvää ja palvelu tarjoilijasta riippuen joko raumalaista tai hyvää. Enimmäkseen jälkimmäistä kyllä siellä.

[ 5 viestiä | ]