S e a d o g g o S e a d o g g o
Kuva ei tarvitse otsikkoa Kuva ei tarvitse otsikkoa
Part of your life Part of your life
todiste rulettihuijauksen toimivuudesta todiste rulettihuijauksen toimivuudesta
päämisteri päämisteri
Eines ankka :D Eines ankka :D
Täs pitää tietää Täs pitää tietää
ES hengi :DDD ES hengi :DDD
ansaitsi $30,000 ansaitsi $30,000
MacGyver vs. Tuksu MacGyver vs. Tuksu
Esko ja ikuinen maanantai Esko ja ikuinen maanantai
Mauli saatana Mauli saatana
Vanhemmuuden ylin aste Vanhemmuuden ylin aste
Scööp Scööp
Leipämies Leipämies
Spördä ::-DDD Spördä ::-DDD
Bacon and Hobbes Bacon and Hobbes
Näin käy kun laittaa oreganoa ananaksettomaan pizzaan Näin käy kun laittaa oreganoa ananaksettomaan pizzaan
Iso turbaani Iso turbaani
Vittujen kevät ja kyrpien takatalvi Vittujen kevät ja kyrpien takatalvi
Mo Mo
Too many Gooks Too many Gooks
Miss Neuvosto-Riika 1988 Miss Neuvosto-Riika 1988
Muista hävetä, valkoinen etuoikeutettu länsimaalainen rasisti. Muista hävetä, valkoinen etuoikeutettu länsimaalainen rasisti.
 376 näyttökertaa, 6 viestiä, 1.4 MB, 1 tiedosto, 14.08.2021 08:18:19
[ + 5 - | ]

Näin taas.

[55770] [20210814_081730.jpg] [1.4 MB] [2388x1668] [] []
20210814_081730.jpg

marin

(110)  · 

demarit

(43)
14.08.2021 10:35:11
#489883 [+1] Piilota Suosittele

Poliisille saadaan määrärahoja kun joku politiikko joutuu neekerilauman perseraiskaamaksi kotonaan. Soittaa sen jälkeen häkeen ja eka poliisipartio on paikalla 2 tunnin päästä.

14.08.2021 17:45:49
#490044 [+-] Piilota Suosittele

Juuri aamulla kirjoitit, että "Tämän hallituspohjan ensimmäinen budjetti (2020) oli pari miljardia alijäämäinen, ensi vuoden budjetti 6,7 miljardia alijäämäinen, vaikka koronamenoja siinä enää 400 miljoonaa. Että silleen." ja nyt pitäisi sitten vielä lisää rahaa kaivaa jostain? Olet kyllä niin ristiriitainen mies, että ei ihmekkään kun sua kokoajan vituttaa.

14.08.2021 21:58:15
#490107 [+-] Piilota Suosittele

Kyllähän julkisiin palveluihin tarvitaan lisärahotusta. On tarvittu jo pitkään. Muutaman virastopeikon pois potkiminen ei tasapainota budjettia, mutta tommoset Yli-Viikarit pitäis jo yleisen moraalin vuoksi laittaa maitojunaan. Sitten tää pyhä lehmä, eli kehitysapu pitäis pyyhkiä kokonaan menojen listalta. Meillä perkele vanhukset makaa huumattuina vaipoissa hoitolaitoksissa joissa ne kituu viimeset vuotensa, ei meillä oo varaa auttaa muita maita tällä tavalla. Siemenpottuja voidaan kyllä lähettää nälkäsille, että siitä vaan maahan ja kolmen kuukauden päästä on taas evästä. Vielä kuvalliset ohjeet, ku eihän ne vittusaatanat lukea osaa.

Mutta silläkään ei alijäämää korjata. Veronkorotukset syö viimesetki voimavarat ja työpaikat ulkomaille. Julkinen talous puolestaan on rahan siirtämistä yhestä taskusta toiseen ja takas päättymätömällä kasetilla. Pitää saada vientiä ja vientiä ei saada nostamalla veroja niin jumalattoman korkeiksi, että viimesetkin firmat lähtee siirtämään kirjansa Viroon. Paikallinen sopiminenkaan ei oo mikään sateentuoja sillä tähänki mennessä on voinu maksaa halutessaan niin korkeeta palakkaa ku on halunnu, mutta eihän nää firmat semmosta oo vieläkään tehneet. Jos AY-liikkeen suomat neuvottelutulokset vedetään puoliksi niin samalla on myös kulujen laskettava puolella. Jo nyt on moni työkykynenkin miettiny, että ei jumalauta oo mitään järkeä tehä täyttä päivää ja saada käteen saman verran ku työttömänä.

Tää koko systeemi pitää rempata siten, että työstä saa semmosta palkkaa, että sillä elää ja kannattaa antaa työpanoksensa menettämättä terveyttään tai mielenterveyttään. Ratkaisuna ei oo sekään, että pudotetaan ennestään työttömyyskorvauksia tai eläkkeitä samalla ku elämisen hinta jatkaa aina vaan nousuaan. Verot alas, lainaa toiminnan ylläpitämiseen ja sitten odotellaan sijoittajia. Siihen menee vuosia ja tappiota tulee, mutta lopulta homma kääntyy väistämättä siihen, että alijäämä alkaa pienentyä vuosi vuodelta. Jossain vaiheessa sitten päästään siihen, että työttöminä on ne jotka ei enää kykene töihin. Niistä päästään eroon jo sillä, että heivataan työkyvyttömät pois kortistosta eläkkeen piiriin. Kukaan täyspäinen ei rupee tekemään ilmaseksi töitä loputtomiin.

Mulla se raja tuli vastaan jo ennen ku terveys brakas alta. Mutta pääsenkö eläkkeelle? No en, koska mulla on vielä laskennallisesti vaikka kuinka monta vuotta teoreettista työikää jälellä. Vittuako mää sitten tekisin, ku en etes terveenä kelvannu mihinkään muihin ku 9 euron päivähommiin ja jatkuvaan vittuiluun, että pitäis olla kiitollinen että saa edes työttömyysrahaa. Saatana.

[ 6 viestiä | ]