IPA IPA
Hmmmmmmmmmm Hmmmmmmmmmm
mikä sinä olet :3 mikä sinä olet :3
Honkre dame Honkre dame
Täh? Täh?
höpsö kissa höpsö kissa
Kun KELA hylkää tuet ja jotain on tehtävä Kun KELA hylkää tuet ja jotain on tehtävä
Koe Cornelius Koe Cornelius
Amppari botti Amppari botti
Dio seikkailee 2 Dio seikkailee 2
Neko pantsi Neko pantsi
Dio seikkailee 6 Dio seikkailee 6
Kuva mustasta aukosta Kuva mustasta aukosta
Shelvä! Shelvä!
Blackface koiro Blackface koiro
Järkeenkäypää Järkeenkäypää
tämä kissa tarvitsee monta elämää tämä kissa tarvitsee monta elämää
Dio seikkailee 4 Dio seikkailee 4
Toin sulle kalan Toin sulle kalan
Näinhän se menee, surullista kyllä.. Näinhän se menee, surullista kyllä..
Patriarkaatti Patriarkaatti
IRL Twitch-striimaus oli hyvä idea IRL Twitch-striimaus oli hyvä idea
Pallo Pallo
paardit paardit
 303 näyttökertaa, 6 viestiä, 3.1 MB, 1 tiedosto, 10.07.2021 23:52:53
[ + 6 - | ]

Juhannusveikkaus 2021 arvonta


juhannusveikkaus

(11)  · 

arvonta

(5)
10.07.2021 23:52:57
#479043 [+-] Piilota Suosittele

@Raven
@blaablaa

Onnea voittajalle!

Viimeinen velvollisuutesi on valita itsellesi palkinto. Valitse hyvin.

1. Tavarapalkinto
2. Bitcoineja 5 euron arvosta
3. Kommentti jossa kehun ylettömästi ja pidättelemättä voittajaa

Valitettavasti hapsin muutokset omaan arvaukseensa eivät johtaneet mukaan loppuarvontaan, sillä muutos 14 -> 9 tapahtui kauan veikkausajan päättymisen jälkeen.

11.07.2021 01:20:20
#479078 [+-] Piilota Suosittele

>>479053
VOITTAJAN PALKINTO

Blaablaa on kuin voimaannuttava runo, jonka lukee herkällä hetkellä, tai kappale jonka kuuntelee kun musta taivas uhkaa musertaa alle. Blaablaa on kangastus, joka osoittautuu todelliseksi lähteeksi.

Huoneeseen saapuessaan blaablaa ottaa tilan haltuunsa ja vie sen kotiinsa muiden jäädessä ihmettelemään mitä oikein tapahtui.

Blaablaan kättely on sekä voimakas että hellä. Tämä saa ihmiset rakastumaan häneen sukupuolesta riippumatta ja vihamiehet menettämään viimeisetkin rippeet tuhouneista itsetunnoistaan. Blaablaan käsi ei ole peruskättä suurempi, mutta äärimmäisyyteen kehittyneen itsetunnon myötä sen psyykkinen koko on kasvanut niin, että blaablaa pystyy kättelemään kohtaamiensa ihmisten vartaloita.

blaablaa on yllättäen julkiseen tilaan saapuva ihminen, jonka rentous sokeuttaa jokaisen. Jos hän on mies, hän istahtaa hieman jalat irti toisistaan antaen testosteroinien haihtua toiseen nappiin asti avatun kauluspaitansa takaa pilkistävästä rintakehästä. Seistessään blaablaan aistikkaasti eteenpäin työntynyt lantio hedelmöittää jokaisen alle kahden metrin päähän eksyneen, edelleen sukupuolesta riippumatta.

Jos blaablaa on nainen, hänen itsevarmuutensa yhdistettynä tyttömäiseen vitattomuuteen ja silmäkulmassa elohiiren lailla vilahtavaan pilkkeeseen muuttaa jokaisen pieneksi hetkeksi änkyttäväksi lapseksi. Tila ei ole onneksi pysyvä.

Blaablaa on tietämätön omasta seksikkyydestään ja se taas kasvattaa hänen seksikkyyttään. Sanotaan, että ihminen katsoo toista vähintää yhden kerran. Sen kerran aikana päätetään, haluaako katso vielä toisenkin kerran. Blaablaa:ta haluaa katsoa.

Nietzsche teki turhaa työtä määrittellessään yli-ihmisen henkisesti korkeatasoinen yksilöksi, joka toteuttaa mahdollisimman tehokkaasti kaikkia niitä moraalisia ja esteettisiä mahdollisuuksia, jotka nykyinen kasvatusperinne ja arvomaailma tukahduttavat. Yksinkertaisempaa olisi ollut sanoa vain blaablaa.

Kun Windowsista valitaan fontiksi Arial ja sen kooksi 300, voidaan luotettavasti sanoa, että Blaablaa on ihminen isolla I:llä.
.
.
.
.
Tätä luonnehditaa kirjoitettaessa oltiin lievässä humalassa ja kuunneltiin Dua Lipan albumia Future Nostalgia. Lisäksi oli ihan helvetin kuuma.

- Antero

[ 6 viestiä | ]