Nyt katsomaan! Nyt katsomaan!
Keisarin uusi pöytä Keisarin uusi pöytä
Kauppa-apustaja Kauppa-apustaja
Lesbo mies. Lesbo mies.
ensimmäinen koulupäivä ensimmäinen koulupäivä
Ilmeeni kun gachimuchi Ilmeeni kun gachimuchi
ihana nainen ihana nainen
jotai manneilua jotai manneilua
Gotcha Gotcha
näinkin voi käydä näinkin voi käydä
Pizzaperjantai Pizzaperjantai
nato sanna nato sanna
Fingerpori Fingerpori
ihana nainen ihana nainen
mitä tämä on? mitä tämä on?
toinen ulottovuus toinen ulottovuus
Hotellin omistaja. Hotellin omistaja.
:3 :3
Venäjän sotavoimien eliittiä. Venäjän sotavoimien eliittiä.
Helsinki 30.4 Helsinki 30.4
valdemar valdemar
O'boy O'boy
tatska tatska
Örkki Örkki
 374 näyttökertaa, 21 viestiä, 7.7 MB, 1 tiedosto, 04.10.2020 20:36:52
[ + 6 | ]

Mitähä tästä pitäs sit miettiä.

[48387] [6.000.000.mp4] [7.7 MB] [480x360] [] []

6 miljoonaa

 · 

jews

(10)  · 

holocaust

04.10.2020 23:00:14
#396196 [+1] Piilota Suosittele

On se vaan jännä, että aina jaksetaan muistuttaa kuudesta miljoonasta juutalaisesta. Muistaakseni ensimmäiset kaasukammiossa tapetut oli venäläisiä sotavankeja. Puhumattakaan mustalaisista, homoista, vammasista, eri puolueisiin kuuluneista tai muuten vain vähemmän ihastelluista ihimisistä. Mutta juutalaiset! Oy vey! Oli ne natsit sitten hirveitä, kun historian aikana missään muussa maassa ei oo juutalaisia halveksittu. Ei edes Espanjassa Isabellan ja ukkonsa aikana. Avoimin sylein ottivat Kolumbuksen aikaan kaikki juutalaiset ja muslimit vastaan ja tarjosivat paikkaa hovissa.

Jutun juoni toki on, että historian aikana juutalaisia on potkittu ympäri eurooppaa. Mitä vittua sitten? Ihan ku mustalaisia ois haluttu haalata lähistölle tai homoja, muita vääräuskosia tms tms jne jne. Oletettavasti iso syy juutalaisten niin no, suoranaiseen vihaamiseen on siinä, että ne on pankkiireja. Nyhtivät köyhiltä rahat pois korkeilla koroilla. Tietty siihen sekaan vielä Raamatun höpinät. Pysyttelivät omissa yhteisöissään ja juonittelivat parantaakseen omia osakkeitaan yhteiskunnissa. Lisäksi vielä silipoivat poikalasten mulukkuja.

Jossakin joskus väitettiin, että itte pääpiru Aatu haki kameradiensa kanssa ratkasua jossa euroopan juutalaiset ois lähetetty Madagaskarille, mutta sodan aikana se ei ois ollu mitenkään mahollista. Siispä sitten rupesivat ottamaan niistä hyödyn irti ja laittoivat sonderkommandot soittamaan saapuville junille hienoja konsertteja samalla ku työkyvyttömät ohojattiin suihkuun. Toisaalta semmostakin väitettä on, että Mengele ois ollu kapellimestarina heti portilla huitomassa, että tuohon jonoon työläiset ja tuohon tapettavat. Kaikenlaista väitettä sitä on, mutta vähän faktaa. Tosiasia toki on, että tuhoamisleireillä tapettiin väkiä välittämättä siitä keitä ne on. Keskitysleireillä puolestaan kuukahteli väkiä sitä tahtia, ku vois kuvitella maailmansodan jyllätessä ympärillä.

Ja vaikkei @hapsi_ tykkääkkään näin pitkistä paasauksista niin tahtoisin vielä muistuttaa siitä, että onneksi vain ja ainoastaan natseilla oli keskitys- sekä tuhoamisleirejä. Esimerkiksi NL:n puolella oli vain pelkkiä ystävyyden työkollaaseja, jenkitkin keräsivät vain kaikki japanilaistaustaiset iloisille huvipuistoretkille kollektiivisesti ja sen semmoista.

Mutta jos puututaan todelliseen ongelmaan, eli juutalaiskysymykseen, niin sitä ei ole valitettavasti vieläkään ratkaistu. Israelin kupeesta varmasti löytyis useampikin ovelus jotka voisivat kuskata mukana kannettavia EMP-paukkuja jonka jälkeen sitten voitais lähettää alueelle semmonen sienipilivien rykelmä, että enää ikinä ei tarvis kenenkään murehtia israeliittien kitinöistä. Ja kun lopultakin ois päästy eroon suurimmasta koukkunokkien kokoelmasta niin siinähän menis iloisesti samalla vähän lisää paukkuja sinne, että saatais semmonen kiva välimeren jatke tuonne Andamaanienmerelle saakkai idässä, Adeninlahteen etelässä ja Mustanmeren pohjoisrannalle pohjoisessa :)

05.10.2020 17:28:57
#396400 [+-] Piilota Suosittele

>>396266
No ei oo valamista ku en oo vielä ees teheny. Entisestäki on jälellä vielä pohojahiivat. Jos kokkeilis lappaa ne kauhalla suuhun niin kai nekin menis ensin yläpäähän ja sitten alapäähän?

05.10.2020 20:02:56
#396435 [+-] Piilota Suosittele

>>396426
Melekeen jo rupes tekemään mieli ottaa kamera essiin ku herätessä kirveli perseposkia. Ei ollukkaan ripatti vaan olin piereskelly suolinesteitä niin ne poltti kankut karrelle. Mutta josko se seuraava massumössö tullee paineella ulos niin tottahan mää sulle kuvan otan :)

06.10.2020 19:02:04
#396612 [+-] Piilota Suosittele

>>396507
Ei mulla tommosta pyttyä sentään oo. Eilen kyllä tuli ripuloitua ja vilikuilin aina, että joko sais hyvää matskua sulle, mutta ku ei ollu verta paperissa niin nappasin sulle tommosen jostaki netin syövereistä.

Tossa vielä toinenki.

06.10.2020 23:24:34
#396712 [+-] Piilota Suosittele

>>396696
Haista paska ja jätä mut rauhaan iskä! Mää vannon, että mää vielä joku kerta ammun sut ku herrään yöllä siihen, että oot siinä sängyn päässä kädellä!

[ 21 viestiä | ]