Väijytys Väijytys
Hansu panomies Hansu panomies
Sohvatyynyt Sohvatyynyt
The stage sets and a new challenger is born The stage sets and a new challenger is born
Jonned yriddää hagee eddania k-margedil :DDD:D Jonned yriddää hagee eddania k-margedil :DDD:D
TJ kissa TJ kissa
Täs pitää tietää Täs pitää tietää
Balettia Balettia
Globalismi Globalismi
Urpo Juusto ja harmituksen aiheet Urpo Juusto ja harmituksen aiheet
Mehua Mehua
Bloodpouch Bloodpouch
Co-op Co-op
Riks raks poks Riks raks poks
Peikko kusessa Peikko kusessa
Juttua kisuista Juttua kisuista
siwa siwa
Roosa nauha Roosa nauha
Ebin trollaaja :D Ebin trollaaja :D
Naama derpahti Naama derpahti
Pallit pois Pallit pois
Amerimutt Amerimutt
Lipsis lupsis Lipsis lupsis
Vova-setä ja Batka juttelevat Vova-setä ja Batka juttelevat
 431 näyttökertaa, 21 viestiä, 0.15 MB, 1 tiedosto, 22.06.2020 23:24:54
[ + 10 - | ]
👑 Plussatuin 22.06.2020.

hehe

[44557] [0.png] [0.15 MB] [500x382] [] []
0.png

rasismi

(103)  · 

neekeri

(649)  · 

tilasto

(22)
22.06.2020 23:48:39
#358215 [+-] Piilota Suosittele

Vihervasemmistofeministejä varten lähteet olisivat tietysti kivat olla mukana, niin saisi heti todisteet vastaanväittäville terroristeille.

Tarinan huolestuttavin osuus on, että eihän tässä uskalla tummasta tammasta haaveilla, kun saa vielä kaikki tauditkin kaupan päälle.

23.06.2020 10:02:54
#358253 [+-] Piilota Suosittele

>>358242
No sanoko se?

Joka tapauksessa Spikanorin linkkejä läpi käydessäni löysin varsinaisen tutkimuksen johon ensimmäinen väite pohjautuu. Dokumentissa sanotaan näin:

"We estimate that 3 % of the total U.S. adult population and 15 % of the African American adult male population has ever been to prison; people with felony convictions account for 8 % of all adults and 33 % of the African American adult male population."

Kuten olen noin 1857383 kertaa sanonut: koska varsin usein pohjaan argumenttejani tilastoihin, minulla ei ole mitään syytä kieltää niitä. Vain heikko pelkää tilastoa.

23.06.2020 20:20:08
#358442 [+-] Piilota Suosittele

>>358405
Miksi olisi kun ei koko aihe ole koskaan kiinnostanut? Maailmasta löytyy varmasti paljon kansoja, joissa jokin tietty ryhmä esimerkiksi sairastaa erityisen paljon jotain tautia.

Mutta jos ajatus siitä että se on minulle kuin isku munille tyydyttää jota kuta, niin siitä vain. Mun sanomisilla kun ei kuitenkaan ole kauheasti merkitystä sille mitä joku ajattelee.

23.06.2020 20:30:12
#358452 [+-] Piilota Suosittele

>>358442
Ei tyydytä, ei kauheasti kiinnosta, mutta kunhan kannustan yhtä viimeisistä luoliksen suvakeista. Ajattele kuinka tylsää ois jos joku ei tarkistais näitä tilastoja ja ei ois enää ketään kelle vittuilla...

23.06.2020 23:19:57 | 23:26:38
#358504 [+-] Piilota Suosittele

>>358253

Ai, sitä havahduttiin taas tilastojen keskeltä, hehe. Et laittanu sitten linkkiä (en tosin ois varmaan jaksanu etes lukia). Tässä tilanteessa täytyy myöntää, että pakko on uskua sun sannaa. Mutta kun tilastoista puhutaan niin mitenkäs ois tästä vähän lähempää semmonen, että jo viime vuonna Helsingissä 54 prossaa epäillyistä raiskaajista (toim. huom.) on ulkomaalaistaustaisia? Jos hesalaisista joka kuudes on ulkomaalainen ja ulkomaalaisten osuus raiskaajista (vain Helsingissä) on reilut 50 prosenttia niin voimmeko tehdä tästä jonkinlaisen johtopäätöksen? Ja ettei nyt tulis taas väärinkäsityksiä niin mulla ei oo mitään maahanmuuttajia vastaan, ainoastaan maahantunkeutujia.

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/poliisin-uudet-tilastot-seksuaalirikosilmoitukset-lisaantyivat-eniten-helsingissa-raiskauksesta-epaillyista-54-ulkomaalaisia/9f2ad8c2-41f8-3c7f-9de5-114642d9a628

https://ulkomaalaistaustaisethelsingissa.fi/fi/nykytilanne

24.06.2020 00:04:28
#358537 [+-] Piilota Suosittele

>>358504
"Et laittanu sitten linkkiä"

Toiseen kertaan. Sehän löytyy Spikanorin kommentista.

"Mutta kun tilastoista puhutaan niin mitenkäs ois tästä vähän lähempää semmonen, että jo viime vuonna Helsingissä 54 prossaa epäillyistä raiskaajista (toim. huom.) on ulkomaalaistaustaisia?"

Et ole ensimmäinen, joka kiherrellen yrittää tökkiä kyseisellä tilastolla. Itse tilasto vaikuttaa luotettavalta.

"Jos hesalaisista joka kuudes on ulkomaalainen ja ulkomaalaisten osuus raiskaajista (vain Helsingissä) on reilut 50 prosenttia niin voimmeko tehdä tästä jonkinlaisen johtopäätöksen?"

Tähän ne tökkimiset aina johtaa, että ikään kuin esitetään fiksumpaa ja vähän vihjaillaan. Itse olen pohtinut paljon sitä miksi eräs porukka on alkanut kiinnostua raiskauksista vasta kuin ulkomaalaistaustaiset ovat alkaneet osoittaa yliedustusta? Tarkoitan, että ei ennen ollut tarvetta perustaa medioita ja foorumeita aiheen ympärille. Tästä voisi vetää paljonkin johtopäätöksiä.

"Ja ettei nyt tulis taas väärinkäsityksiä niin mulla ei oo mitään maahanmuuttajia vastaan, ainoastaan maahantunkeutujia."

Oletko ihan varma, että tunnistat eron?

24.06.2020 01:39:41
#358593 [+-] Piilota Suosittele

>>358537

Niin niin, että heti kun tulee faktaa niin ruvetaan vinkumaan, kuten - valitettavasti - teikäläisillä on tapana. Hienosti yritetään siirtää jutun juoni johonkin ihan muualle ja sitten leikitään, että ei mitään semmosta oo tapahtunu. Voi sinua, senkin pikku puppuppidu. Onhan tuo nähty jo pitkän pitkän aikaa, että sulla ei riitä kantti käsitellä asioita siten kuten ne on. Sillon ku oot oikiassa niin kulet rinta rottingilla, mutta sitten ku tulee jotakin epämiellyttävää niin oot niin hilijasta poikaa ja käännät kaiken päälaelleen. Moneen se varmasti uppoaakin ja siihenhän teikäläiset luottaa. Se on kuitenkin hyväksi havaittu selviytymiskonsti todellisuuden ahdistukseen. Eikä meijjän tarvi näistä asioista tapella. Nää oot harhanen fasisti ja mää oon semmonen heppu joka kattelee maaliman menoa ikään kuin ulkopuolisena. Nii, että eikö oo kiva ku pilikataan ja nauretaan?

Ja mikä ettei, mulla ei oo mitään ahistusta maahanmuuttajia kohtaan. Kattos, ne on semmosia jotka tulee tänne papereiden kanssa ja pyytää, että saisko asua täällä. Nää maahantunkeutujat puolestaan ilmestyy Haaparannan tulliin ja huuta Assyluumi, missa ruoka!

24.06.2020 08:54:03
#358657 [+-] Piilota Suosittele

>>358593
"Niin niin, että heti kun tulee faktaa niin ruvetaan vinkumaan, kuten - valitettavasti - teikäläisillä on tapana. Hienosti yritetään siirtää jutun juoni johonkin ihan muualle ja sitten leikitään, että ei mitään semmosta oo tapahtunu."

Hehe! Tällaisia satujako joudut itsellesi iltaisin lukemaan, jotta saat unta? Annan sulle tehtävän. Osoita kommenteistani kohta jossa väitän, että "ei mitään semmosta oo tapahtunut". Hyvin yksinkertainen tehtävä näin aamutuimaan. Lainaat vain kommenteistani kohdan jossa kiellän tilastot. Ei pitäisi olla vaikeaa.

"mutta sitten ku tulee jotakin epämiellyttävää niin oot niin hilijasta poikaa ja käännät kaiken päälaelleen."

Olen sanonut sulle ennenkin: "Vain heikko pelkää tilastoja". Minä en. Jos tilastot väittävät että Helsingissä 54% prosenttia seksuaalirikoksista epäillyistä on ulkomaalaistaustaisia, niin minulla ei ole syytä olla siitä hiljaa. Se on silloin totuus.

Mutta joo, pystytkö jatkamaan varsinaisesta aiheesta, vai haluatko heittää vielä toisen hyödyttömän red herringin?

24.06.2020 09:15:45
#358664 [+-] Piilota Suosittele

>>358657
No sehän on heleppo osottaa: (sitä ei ole, koska et käsittele ittelles "vääriä" asioita)
Ja jälleen kerran taas vaiheeksi rupiat vääntämään aihetta johonkin ihan muualle. Kattos, kun mää vähän kyselin sun näkemyksiä siihen että mitenkäs nää sun kannalta epämielusat asiat on niin taas tulee sitä samaa soopaa siitä, että nynnynnyy, vähän vittuilua ja sitten yrität kääntää asian taas ihan muualle. Kun jopa Hesassa yli puolet raiskaajista (tai epäillyistä) on ulkomaalasia ja vain joka kuudes hesalainen on ulkomaalanen niin mitäs sanot siitä? Tää on jo toinen kerta ku kysyn, mutta ehkä nää et ymmärtäny ensimmäisellä kerralla. Joten laitetaan hyvin hyvin hyvin yksinkertaisesti: "Mitä mieltä Tyhmä-Antero on siitä, että Helsingissä joka kuudes on ulkomaalainen ja yli puolet ilmoitetuista raiskauksista on ulkomaalaisten tekemiä?"

Etkä vieläkään oo ottanu mitään kantaa siihen ahven/hauki kysymykseeni jonka oon myös tainnu esittää sulle jo pariin otteeseen. Tottakai jokkaisella saa olla omat mielipitteet ja asenteet, mutta se mikä sussa ilettää niin perkeleesti on se, että nää väität olevas mukamas neutraali ihiminen. Jos sussa ei oo sen vertaa niin sanotusti munaa seistä etes omien ajatustes takana niin selevä juttu. Mutta elä pliis viitti esittää olevas jotain muuta ku vasemmistolainen fanaatikko joka poimii rusinat pullasta.

24.06.2020 09:59:49
#358701 [+-] Piilota Suosittele

>>358664
"sitä ei ole"

Älä kuitenkaan luovuta. Kokeile jotain toista ketjua josko siellä kieltäisin tilastoja tms.

"Ja jälleen kerran taas vaiheeksi rupiat vääntämään aihetta johonkin ihan muualle."

Tavoitteeni on aina puhua kyseiseen mediaan liittyvistä asioista, mutta jostain syystä opponenteilla on valtava tarve kysellä minulta asioita ja siirtää aihetta pois varsinaisesta kohteesta. Huomaat tämän kun selaat kommenttejamme taaksepäin. Puhun siis mielelläni vain ja ainoastaan kyseisen median tilastoista, jos niin haluat. Jos kuitenkin haluat siirtää keskustelun Helsingin tllastoihin, kaloihin tai kysellä mielipiteitäni, niin silloin joudun tekemään valinnan mitä otan käsitteliyyn.

"Tää on jo toinen kerta ku kysyn"

Väärin. Kysyit ensimmäisellä kerralla "voimmeko tehdä tästä jonkinlaisen johtopäätöksen", johon ei ole yksiselitteistä vastausta.

"Mitä mieltä Tyhmä-Antero on siitä, että Helsingissä joka kuudes on ulkomaalainen ja yli puolet ilmoitetuista raiskauksista on ulkomaalaisten tekemiä?"

Tämä on kysymys johon on erittäin helppo vastata. Tilanne on mielestäni huolestuttava ja siihen pitää reagoida. Olen esittänyt aikaisemmissa keskusteluissa näkemykseni siitä (itse asiassa monen monituista kertaa jo nappulassa), miten esimerkiksi törkeimpiin rikoksiin syyllistyneitä ulkomaalaisia pitäisi rangaista ja miten turvapaikkatoimintaa pitäisi kehittää. Kehitysehdotukseni alla:
- turvapaikkahakemusten käsittelyaikoja on pakko pienentää esimerkiksi resursseja lisäämällä. Useamman vuoden odottelu edesauttaa radikalisoitumista
- kielteisen päätöksen saaneiden palautuksia tehostettava ja nopeutettava
- rikosten vuoksi tapahtuvien palautusten kynnystä madallettava
- palautettavan mahdollisuus estää tai haitata palautusta venkuloimalla ja häiriköimällä on estettävä
- ulkoisen tahon mahdollisuudet häiriköidä palautuksia on vähennettävä tai estettävä
- törkeimpien rikosten osalta rangaistusten koventamista syytä pohtia (koskee kaikkia).

"Etkä vieläkään oo ottanu mitään kantaa siihen ahven/hauki kysymykseeni "

Tiedän että kysyit tätä toisessa ketjussa, mutta mulla ei ole hajuakaan miksi tai mihin se liittyy. Oletko varma, että olen juuri minä kenen kanssa olet asiasta aiemmin keskustellut? Tämän käsittelyn jätän kuitenkin siihen toiseen ketjuun. Osittain siksi että ei liity aiheeseen ja osittain siksi, että on niin selvä red herring.

"Jos sussa ei oo sen vertaa niin sanotusti munaa seistä etes omien ajatustes takana niin selevä juttu."

Jos saat tällaisilla saduila hyvin unta iltaisin, niin siitä vain.

"Mutta elä pliis viitti esittää olevas jotain muuta ku vasemmistolainen fanaatikko joka poimii rusinat pullasta."

Siitä vain etsimään ja esittämään väitteille pohjaa. Et ole muuten ensimmäinen joka tulee nenä pystyssä tällaisia väitteitä esittämään.

24.06.2020 22:14:44
#358943 [+-] Piilota Suosittele

>>358701
No nyt mää alan ymmärtämmään. Nää et puhukkaan yleispätevästi vaan aina jostaki tietystä asiasta tietyssä tilanteessa tietyllä hetkellä. Mää taas yritän puhua mahollisimman ylleispätevästi. Mutta nyt tää alakaa selekiämmään. Kato, mua on vituttanu aivan liian paljon se, että nää et vastaa esitettyihin kysymyksiin vaan höpiset milloin mitäkin. Eli siirrät aiheen muualle, mutta ongelma onkin ollut siinä, että sulla on tavanomaista fokusoituneempi mieli ja selvät rajat mitä suostut käsittelemään kullosellakin hetkellä. Tämä selittääkin todella paljon. En varmasti ole ensimmäinen enkä viimeinenkään joka meinaa suorastaan hermostua sun juttuja lukiessa, kun olettaa että asiasta kuin asiasta voi porista.

"Tavoitteeni on aina puhua kyseiseen mediaan liittyvistä asioista, mutta jostain syystä opponenteilla on valtava tarve kysellä minulta asioita ja siirtää aihetta pois varsinaisesta kohteesta. Huomaat tämän kun selaat kommenttejamme taaksepäin. Puhun siis mielelläni vain ja ainoastaan kyseisen median tilastoista, jos niin haluat." Suorastaan suosittelen, että muistat selittää tämän jokaiselle joka rupiaa sun kanssa vänkäämään mistään. Säästyy kaikki monelta mielipahalta.

>>358777
Ok.
Minä: vittu sää oot tyhäm.
Antsu: ite oot.
Minä: no niin oot sinäki.
Antsu: vittusaatana.
Minä: saatanavittu.

25.06.2020 14:35:32
#359136 [+-] Piilota Suosittele

>>358943
Katos nyt rakas tohveli. Luen yleensä pitkät jutut jotka voisi lyhentää pariin lauseeseen varsinkin kun vastaväittelijä kuitenkin tajuaa kokonaiskuvan. Silloin pitää vaan keskittyä niihin asioihin joista luulet hänen olevan erimieltä. Jopa tämä kommentti on liian pitkä, sillä molemmat tajuatte mitä ajan takaa.

[ 21 viestiä | ]