Supo seuraa kaikkialla Supo seuraa kaikkialla
mikäs on olo...? mikäs on olo...?
ninja ninja
hieno kärry hieno kärry
Liikennehylbyrä Liikennehylbyrä
Kalevalatalo Kalevalatalo
Kjäh kjäh 😁 Kjäh kjäh 😁
hampaaton läski hampaaton läski
seppo googlaa seppo googlaa
metallikenkä metallikenkä
Muutos Muutos
Tami Tami
drone strikes in sweden drone strikes in sweden
Mites se nyt näin meni? Mites se nyt  näin meni?
davy jonesin kakkulat davy jonesin kakkulat
joistakin tavoista ei pääse eroon joistakin tavoista ei pääse eroon
ikkuna vinossa ikkuna vinossa
lääkettä saaatana :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD lääkettä saaatana :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
MP siitä, että kristinuskoa levitettiin miekalla? MP siitä, että kristinuskoa levitettiin miekalla?
Nap Time! Nap Time!
Ismo Ismo
bob marley bob marley
Torakka Torakka
Kuollut meri? Putin tappoi sen! Kuollut meri? Putin tappoi sen!
 410 näyttökertaa, 13 viestiä, 0.1 MB, 1 tiedosto, 09.09.2019 11:35:17
[ + 3 - | ]

Vain valkoinen voi olla rasisti

[34073] [tiedosto.png] [0.1 MB] [492x3116] [] []
tiedosto.png

feissarimokat

(147)
09.09.2019 15:03:57
#244265 [+-] Piilota Suosittele

Vakavasti ottaen tässä on nyt ilmeisesti kyse siitä, että "valkoinen ei voi kokea rasismia" väite johtuu väittäjän äärettömän pienestä maailmankuvasta, jonka sisältä löytyy vain ja ainoastaan se yhteiskunta, jossa väittäjä elää. Tässä tapauksessa yhteiskunta on todennäköisesti Suomi, jossa valkoiset ovat enemmistö ja muualta tulleet muut etnisyydet vähemmistö. Tämän seurauksena on looginen johtopäätös, että valkoinen ei voi kokea rasismia.

En tiedä mikä on se selitys asiasta johon Khadi viittaa, mutta luulen sen sisältävän paljon asiallistakin tekstiä yhteiskunnan rakenteista suolattuna tympeän kapealla perspektiivillä. Rasismin yleinen määritelmä ei rajaa rasismin kohdetta tai sen toteuttajaa. Rasismissa etniset erot johtavat lopulta jonkun ryhmän harhakäsitykseen ylivallasta ja alkavat pahimmassa tapauksessa näkyä yhteiskunnan hyväksyminä toimintamalleina.

09.09.2019 16:57:48
#244323 [+-] Piilota Suosittele

>>244265
Tässä tapauksessa yhteiskunta on todennäköisesti Suomi, jossa valkoiset ovat enemmistö ja muualta tulleet muut etnisyydet vähemmistö. Tämän seurauksena on looginen johtopäätös, että valkoinen ei voi kokea rasismia.

"Looginen". Siis kehitysvammainen.

09.09.2019 19:18:28 | 19:19:22
#244404 [+-] Piilota Suosittele

>>244265
Jos nyt pääsen hapseilemaan tähän; mustat ovat esimerkiksi jenkeissä todella rasistisia valkoisia kohtaan, ja olen huomannut Suomessa samaa, mutta en paljoa kaupungilla viihdy, ja asuinalueellani ei asu paljoa maahanmuuttajia (jos yhtään) tai näiden jälkeläisiä. (e: turpa kiinni, ensimmäisen tai toisen polven)

Vantaalla sain kokea katseet, vihat, ja ryöstöyrityksen. Siellä oli muutenkin vähän kireä tunnelma. Kiva olla kotona :)

10.09.2019 21:17:48
#244795 [+-] Piilota Suosittele

Ennen vanhaan hullut olivat suljetulla osastolla. Nykyään ne huutaa "Ei natseja Turkuun tms" julkisilla paikoilla ja vöyhöttää netissä. Itte en ole rasisti vaan roturealisti. Toki jos tehdään semmoinen temppu, että otetaan afrikan neekeri, aasiasta kierosilmä, intiaani ja kajaanilainen vastasyntyneinä ja laitetaan ne kasvamaan johonkin tiettyyn maahan ja kulttuuriin niin niistä kaikista tulee sen kulttuurin edustajia OLETTAEN, että niille ei ruveta höpöttämään mistään rotumääritelmistä ko. perheessä.

Neekerin poikasesta saadaan varmasti yhteiskuntakelpoinen eläjä jos se kasvatetaan asiallisesti, eli ei hoeta rasistia joka helevetin käänteessä. Menen jopa niin pitkälle, että jos manne otetaan poikasena ihmisten kasvatettavaksi, niin siitä tulee ihan normaali.

[ 13 viestiä | ]