Viinamäki 2 Viinamäki 2
Jack Grey Jack Grey
miesviha ei ollutkaan suosittua miesten keskuudessa miesviha ei ollutkaan suosittua miesten keskuudessa
Košer asmr Košer asmr
Wintersun - The Forest That Weeps Wintersun - The Forest That Weeps
nukkuu -_- nukkuu -_-
tasapainoinen vapaakasvatettu jonne tasapainoinen vapaakasvatettu jonne
Korppi on oikeus! Korppi on oikeus!
Keski-Maa on mielenkiintoinen paikka Keski-Maa on mielenkiintoinen paikka
veti höplästä veti höplästä
kavereita kavereita
Kerrankin asiallista spämmiä :p Kerrankin asiallista spämmiä :p
whisgas whisgas
Lol Lol
Pippuripihvi ja ranet Pippuripihvi ja ranet
soosissa soosissa
muinaissuomalaista korkeakulttuuria muinaissuomalaista korkeakulttuuria
Eduskuntatalon pylväät Eduskuntatalon pylväät
Punkkari :3 Punkkari :3
Likolahen tarinoita Likolahen tarinoita
aikuisten kissojen juomaa :3 aikuisten kissojen juomaa :3
I want to believe :3 I want to believe :3
Well hello there. Well hello there.
paita paita
 502 näyttökertaa, 11 viestiä, 0.42 MB, 1 tiedosto, 06.09.2018 17:33:30
[ + 16 | ]

Hessu pulassa.

[17317] [20170619_043825.jpg] [0.42 MB] [640x893] [] []
20170619_043825.jpg

hessu

(28)  · 

sarjakuva

(430)
28.06.2021 17:39:55
#476003 [+-] Piilota Suosittele

>>92715
Sitten on nämä natsiaatetta kannattavat vielä erikseen, jotka ovat karanneet suljetulta ja ulospäin näyttävät ja toimivat liki normaalisti.

28.06.2021 20:09:00 | 20:14:47
#476026 [+-] Piilota Suosittele

>>476003
Niin. Tässä päästäänkin juuri kysymykseen, että missä kaikkialla taas nähdään natseja?

Natsismi oli Hitlerin ideologia ja voidaan sanoa, että NSDAP:in jäsenet olivat natseja. Maailmalta löytyy jokunen näitä kavereita elossa vielä ja muutama harva heistä edelleen on sitä mieltä, että natsismi oli hyvä juttu.

Sitten löytyy jokusia nuorempia kavereita, jotka eivät ole voineet olla ikänsäkään puolesta koskaan NSDAP:in jäseniä, mutta ovat natsi-ideologian fanittajia. Ja jos on aito Hitlerin natsikauden fanittaja, aika sekainen saa olla. Tässä välissä on hyvä muistuttaa, että vanhojen natsien syntyperäähän on muun muassa vihreä aate, jossa on hyvin paljon vastaavaa sekaisuutta vielä tänä päivänäkin - aivan kuten Hitlerin natsikauden fanittajissa.

Sitten oli 80- ja 90-luvuillakin (erityisesti ko. vuosikymmenien taitteessa, sitten hiipui kovasti) vielä näitä eri värisin samettitakein varustautuneita sen ajan takkunettiläisiä ja anarkisteja, jotka olivat nahkatukkina samettitakeissaan. Osa näistä tyypeistä heilasi ja huusi Hitl Hitliä erityisesti Saksassa. Näitä nahkatukkakumipäitä nähtiin tuohon aikoihin toki ainakin kaikissa ison mantereen Pohjoismaissakin.

Oikeasti näillä anarkisteilla ei ollut minkäänlaista todellista strategiaa tai suunnitelmaa. Päivittäistoiminta koostui päihteiden nauttimisesta, toisten vastaavien nahkapäiden kanssa olemisesta ja yleisen anarkismin harjoittamisesta, johon kuului tämän päivän takkunettiläisten tapaan paikkojen rikkominen, yletön kaikkien luvattomien päihteiden käyttö, väkivalta ja muut rikokset. Suoraan sanoen kuvottavaa ja kumipäistä touhua. Näitä kavereita sinänsä väärin alettiin kutsumaan uusnatseiksi, vaikka kyse oli anarkistirikollisista. Okei, osa heistä nyt sattui heilaamaan ja Hitlaamaan, mutta tosiasiassa korkeintaan yksi kaveri kaupungissa edes osasi luetella Natsi-Saksan ajan 3 muuta johtohahmoa Hitlerin lisäksi, muut olivat vain hengaamassa jengissä ollen kumipäitä, kuten vaikkapa nyt Elonapinat tänä päivänä. Joku tietää jotain, muut ovat vain hangaroundeja ja anarkiaa harrastamassa.

Näistä "uusnatseista" voin kertoa esimerkkejä paikalliselta tasolta. Niitä oli pieni lauma Tesoman koulussa ja rötöstelivät/ryöstelivät kauppoja ja porukkaa - ja mm. pahoinpitelivät vanhuksia (Tampereen Tesoma, n. 1990). Tästä oli isänmaallisuus kaukana. Eivät näyttäneet ulospäin normaalilta eivätkä toimineet normaalisti. Kunnon kumipäitä.

Jos ei ole tullut katsottua, suosittelen katsomaan hyvän elokuvan nimeltään Kriegerin (tehty 2011 Saksassa, mutta kuvaa aiempaa aikakautta), joka kertoo juuri tuon aikakauden kuvausta, mitä itse Tesomalla tuli nähtyä. Aivan samaan tapaan lauma nahkatukkaisia kumipäitä, joilla ei ole "aatteesta" mitään tietoa, kunhan rötöstellään ja ollaan rikollisia anarkisteja, joita yhdistää nahkatukka, idiootit touhut ja sitten on ehkä yksi "fiksu" jeppe, joka tietää jotain ns. aatteesta ja jopa Hitleristä, vau. Ja ehkä osaa jopa nimetä 3 muuta merkittävää johtohahmoa.

Mitä tulee Tesomaan, niin osa noista jannuista kuoli tai jäi päihde-/rikoskoukkuun. Osa vetelee vain tukiaisia ja juo kaljaa. Osa ns. aikuistui ja alkoi tavallisiksi työläisiksi (uskomatonta, mutta totta) - ja sitten osa on nykyään takkunetin/kiakkovieras-touhujen parissa, koska kivat kaverit, anarkia, rikkominen ja rötöstely (jollekin ehkä uskomatonta tämäkin, mutta hyvin luontaista ja ymmärrettävää, kun asiaa ajattelee). Kaljupäisyys ja satiinitakeissa liikkuminen on sen sijaan kadonnut, koska se ei ole muotia.

Ja sitten on tietysti kuunatsit, hatsinatsit, hattiwatit, natsinatsit ja kaikki mahdollinen olematon, joita jotkut avohoitopotilaat näkevät kaikkialla.

28.06.2021 22:50:26
#476056 [+-] Piilota Suosittele

>>476040
Valitettava totuus vain on se, että harva oikeasti mielenhäiriöinen pystyy tunnistamaan, että hänellä on mielenhäiriö.
Siksi kyse onkin mielenhäiriöstä.

29.06.2021 19:15:32 | 19:16:34
#476293 [+-] Piilota Suosittele

>>476060
Niin. Mutta mielenhäiriöisenä tosiaan tätä asiaa niin vain ei tunnista eikä tunnusta.
Siksi moni ihan tosissaan esimerkiksi näkee natseja joka puolella.

[ 11 viestiä | ]