Rekisteröitynyt 15.08.2018 14:55:18
Nähty 575 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 22 465
Tageja annettu 747
Vierailuja 25 035
Medioita 168
Medioiden näyttökerrat 75 491
Plussia 5 406
Saavutuksia 10
+1      
Meni suomella rahahommat pieleen. Piikki aukesi komiasti näin. Tulee väkisinkin kekkonen mieleen, kun työhommat pyörää väärinpäin.
22.10.2021 20:28:50
#509801 [+-] Piilota Suosittele

Jenkeissä sotien jälkeen talon sai ostettua tyyliin tonnilla. Nykyään ne samat perkeleet on tuolla päättämässä asioista ja kiljuu miten ahneita nuoremmat sukupolvet on ku ei satanen kuussa muka riitä eikä oo sitä omaa kämppää kakskymppisenä. Näkeehän sen harhasuuden jo siinä ku ei rikkaat tajua alakuunkaan rahan arvoa. Hinnat vaan nousee, mutta eihän se niitä haittaa ku ei tarvi etes olla minkäänlaista käsitystä ostovoimasta ku fyffee riittää.

Vittu, oliko se vuos sitte ku joku lutka kehu miten se on jo parikymppisenä onnistunu säästämään rahaa ostaakseen sataneliöisen kämpän. Oli kuulemma kesällä ollu kuukauden seurakunnan nurmikoita leikkaamassa ja osti sitten isovanhemmiltaan tyyliin viidellä sadalla sen kämpän. Ei käsittäny, että miks muut ei tee niin. Toinen bimbo sitten selitti, että ku sijottaa lapsilisät niin ku on aikunen niin on rahaa ainakin satatonnia jolla helposti perustaa oman yrityksensä ku täyttää 18. Ja kolomas sankari selitti lehessä, että rahaa voi säästää ihan helposti ku ei osta joka vuos uutta mersua vaan pitää sitä vaikka vaan pari vuotta ja myy pois.

Nää kaikki siis Suomessa. Ku ymmärrys on tuota sorttia niin ei siinä auta ennää mikkään.

ps. Markka takas ja vittuun eeuusta. Rajat kiinni uugabuugilta ja entisetkin pihalle. Alakaa kummasti löytyä sitä työvoimapulan torjujaa ku joutuu kaiken maailman puhelinmyyntifirmat ja nollasoppareiden ylistäjät nostamaan palkat sille tasolle, että niillä saa maksettua vuokrat, laskut ja vähän ruokaakin. Kattokaa ny saatana vaikka jotain mansikanpoimijaa. Tulee Thaimaasta ja on tyytyväinen 50 euron kuukausipalkkaan. Mitäs ne tekee täällä sen aikaa ku ovat hommissa? Asuu jossaki homeisessa bussissa, ei osta mitään eikä maksa vuokraa. Sitten lähtevät takas vinkuvonkulaan missä ne elää sillä 100-150 eurolla ku kuninkaat koko sukunsa voimin seuraavat 10 kuukautta. Sitte ne samat tilalliset vinkuu lehdissä, että suomalaiset on vitun ahneita ku eivät suostu elämään toisella puolella maapalloa missä niien tarjoamalla palkalla elää herroiksi.

23.10.2021 00:11:37
#509850 [+-] Piilota Suosittele

>>509836
Ei ei, nyt oot käsittäny tän euro homman ihan väärin. Euron ostovoima on aina ollu, on nyt ja tulee jatkossakin olemaan prikulleen sama missäpäin maailmaa tahansa. Esimerkkinä vaikka jos oot kanarialla ja ostat kahdella eurolla korin kaljaa niin ihan samalla kahdella eurolla saat korin kaljaa Inarin mummonraiskaaman kylän baarissakin. Eihän se muuten toimis, että eri osavaltioilla ois erilaiset hinnat. Ja varsinki ku eu-ehdotukset on pätevämpiä ku kansalliset lait niin kyllä se nyt näin on. Ja tämänkin sanon suoraan, että näin on kuningattaremme sen meille toteuttanut. Näytä mulle ykskin pätevä väite siitä, että Inarissa ja Berliinissä ois eri hinnat baareissa niin sitten saattasin sua uskoa. Eikä muuten bensan hintakaan oo noussu enää vuosiin.

[ 7 viestiä | ]