Rekisteröitynyt 31.10.2017 14:35:26
Nähty 10 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 849
Tageja annettu 51
Vierailuja 1 120
Medioita 28
Medioiden näyttökerrat 10 480
Plussia 257
Saavutuksia Ei ole
+0      
Onko täällä woke-tietäjiä?

Cancelointi uhkaa, mikä tässä on väärin ilmaistu ja kuinka se ilmaistaan oikeaoppisesti:
"Olin tulossa Alankomaista lennolla ja vierustoverinani istui jotenkin levottoman oloinen jantteri.

Kentälle päästyämme ennen ovien avaamista meille ilmoitettiin että kaikille tehdään passintarkastus heti koneesta ulostullessa.

No, jonotellaan kun kaikilta katsotaan paperit yksitellen, olin tässä vaiheessa poliittisesta toiminnasta johtuen jonkinlaisella mustalla listalla ja kummastelinkin että mistä nyt tällä kertaa on kyse, kyllä ne on aikaisemmin aina on joko nypänny hihasta heti koneesta poistuessa tai odotellu vaan tarkastuspisteen edessä.. Mutta kun päästään tähän vierustoveriini joka on jonossa edessäni, tullimies avaa sen passin, tuskin vilkaisee sitä ja nappaa tyypin kaverin kanssa talutukseen.

Kolmas tullimies käskee loppuja matkustajia hakemaan matkatavaransa ja lähtee menemään.

Oudon tästä tapauksesta tekee se että tyyppi oli ainoa musta matkustaja koneessa. Siis olihan matkustajina tietenkin espanjalaisia ja muita hiukan keskivertoangloa tummahipiäisempiä immeisiä mut tää jäbä oli ihan oikee sinisenmusta nuubialainen, niinku olis vedetty pariin kertaan takan hormista läpi. Eikä sillä ihonvärilläkään oikein olisi ollut väliä, muutama kymmenen ihmistä odottaa naamat norsun v*******a ja yksi tärisee ja vapisee kuin haavanlehti.

Kenenkäköhän paperit kattois eka? Jotenkin jäi vaan mietityttämään et mistä tuossa näytöksessä oli kyse."

[ 4 viestiä | ]