Rekisteröitynyt 23.08.2019 23:46:37
Nähty 4 päivää sitten
Sukupuoli Muu
Viestejä 20 382
Tageja annettu 2 464
Vierailuja 30 056
Medioita 1 304
Medioiden näyttökerrat 451 601
Plussia 8 233
Saavutuksia 54
+0      
Vielä on kylähulluja jäljellä muutama kappale. Tunnetuimmasta päästä Juhan af Grann tiesi jo aikoinaan humanoideilta saatujensa tietojen perusteella ennustaa, että ihmiset tullaan siruttamaan. Tätähän ovat vähemmän tunnetut hullut hokeneet nyt ympäri planeettaa, että koronarokotteissa tulee ensinnäkin gps ja myös 5G siru. Tämä todistaa Grannin olleen oikeassa!

Se tosin taitaa olla jo eläkkeellä tätä nykyä. Mitäs muita kyläkaheleita teille ny äkkiseltään muistuu mieleen?
17.10.2021 02:25:22
#508629 [+1] Piilota Suosittele

Joskus teininä luin Rauni-Leena Luukanen-Kilden kirjoittamia kirjoja (esimerkiksi Tähtien Lähettiläs), joissa oli siis ihan ufoja ufo-juttuja. Siihen aikaan af Grann oli hieman nuorempi ja kirjoissa mainittiin af Grann ja sen aikaiset lausunnot, joiden perusteella af Grannia ei ollut koskaa abduktoitu eikä hän ollut edes nähnyt humanoideja, vaikka niihin uskoi.

Ei mennyt montaa vuotta, kun af Grann halusi osansa julkisuudesta ja mammonasta - ja oli ollut tsiljoona kertaa humanoidien kyydissä. Metka jätkä.

Jaa kyläkaheleita... no... "ota ota ota ota Veijo" nyt ensimmäisenä ja mustalais-Everaati... mutta niin... siis valtakunnallisesti jos mietitään, niin kyllähän ihan ykkösnimenä on SDP:n lellikkipervo Veijo Baltzar.

17.10.2021 03:53:00 | 03:59:15
#508638 [+-] Piilota Suosittele

>>508629
No Balthazar ei oo kylähullu vaan tavallinen sairas paskiainen. Siitoin oli yhtä kirjepommia lukuun ottamatta harmiton kyläkaheli. Ehkä persoonien joukkoon voidaan lukea myös se karhuäijä Sulo.

Kuuleman mukaan Siitoimelle oli joku naisanarkisti soittanu ja käskeny haistaa vitun niin Pekka oli vastannu, että kyllä hän oikein mielellään haistaa vittua ja hänellä on vielä tapana nuollakin päälle, että jos vain neitiä kiinnostaa. Yks kaheleita on toki tuo meidän oman kylän poika, komentaja, Kai M. "hypnoottismagneettinen katse" Aalto. Kerran sain kunnian tutustua yhteen nuoreen tyttöön jolla oli jotain käsitystä Kaitsun tekemisistä. Kuulemma möi lapsille tupakkaa ja kiljua. Kerto viimesen yhteydenpitonsa olleen semmonen sen kanssa, että Kaitsu oli soittanu ja kysyny, että arvaako mitä se on tekemässä. No ei likka heti kekkassu niin Kai paljasti, että makaa sängyllä runkkaamassa kattomassa sen likan äitin valokuvaa. Kaitsulla muuten oli linnassa miespalvelijana kalju heppu jolla oli hakaneula laitettu korvasta läpi.

Nykyaikana toki on sen verran toimivat tropit, että pahimmatkin hullut pysyy kuosissa jos vain syövät lääkkeensä. Täten semmosia Aapo Heikkilän kaltasia omituisia hiippareita ei enää tahdo olla.

17.10.2021 16:08:51
#508722 [+-] Piilota Suosittele

Höperöt nauttivat varmaan Kingsman 1:sen kaltaisista elokuvista koska se on oikeasti dokumentti, mutta ei se vielä ihan piikin sisältä mahdu se sim-kortti.

Yksi uhkaava tapaus joka osoittautui vaarattomaksi, Rytmi-Rane. Jossain lukittuna tai kuollut, ei ole näkynyt yli 20 vuoteen. Tuli huiskimaan käsillään "musiikin" tahdissa kuin Tampereen Tero, ja se pelotti pientä tallaajaa.

17.10.2021 20:59:06 | 21:00:29
#508784 [+1] Piilota Suosittele

>>508722
Meidän perällä oli yks Virsi-Akkana tunnettu nainen. Se veisas aina ku oli kävelyllä. Vieressä oli myös vanhainkoti ja sen kupeessa vielä hullujen palveluasunto. Siellä eli yks Puolukkana (sillä oli aina punanen tuulitakki) tunnettu emäntä. Se oli yhtä pitkä ku leveäkin ja kulki kesät talvet hiihtosauvojen kanssa (siihen aikaan sauvakävelyä ei vielä tunnettu). Kerran näin sen ku oli kävelemässä talvella. Yhtäkkiä keskellä risteystä se nykäs housut jalasta ja paskanti siihen paikkaan. Jatko matkaansa kuin mitään ei ois tapahtunutkaan.

Sitten oli yks äijä joka seiso hoitolaitoksen ikkunassa öisin, valot päällä ja runkkas menemään. Lopulta sen ikkunaan laitettiin kiinteät verhot. Yks äijä puolestaan tykkäs seistä vesisateessa, runkata ja itkeä samalla. Ja monia monia muita erikoisuuksia pyöri meikäläisen lapsuuden maisemissa. Mitä isäukko selvänä hetkenään on joskus kertonu nuoruudestaan hullujen huoneella niin siellä oli välillä vähän vaarallisiakin tapauksia. Sen aikaan hoito oli lähinnä kylmien ja kuumien kylpyjen antaminen sekä tietenkin työnteko. Yks sen horinoiden sankareista oli joku pullonkorkkeja ja muita piilotteleva hullu. Olivat sitten lapsina käyneet kaivamassa esiin sen "aarteet" ku se oli tullu paikalle raivoissaan. Kakarat lähti karkuun ja yks niistä vetäs jonku talon vintille katto-orren päälle. Sinne se hiippari oli tullu ja ettiny sitä muttei ehtiny löytää ennen ku hoitajat tuli ja taltutti sen. Ois kuulemma varmasti tappanu sen lapsen.

Nykyään ei tommosia erikoisuuksia enää tunnu olevan. Hoitomuodot on varmaan kehittyneet niin pahimmat hullut on nykyään rokotevastaisia selittäjiä jotka epäilee saavansa seurantasiruja. Heh, mm. Kreikassa muuten on alakanu koronarokotteiden vastustajat kieltäytymään verensiirroista "saastuneen" veren lahjottajilta. Siinäpähän kieltäytyvät. Loppuu maalliset murheet nopeasti ku vuotaa kuiviin.

18.10.2021 00:55:56
#508829 [+-] Piilota Suosittele

>>508784
Tuo piristi vähän :D Missä lie pohjan perukoilla asustat kun tollasia tapauksia? Osaan itsekin olla tapaus mutta harmiton enkä hullu jos ei ole pakko.

Hmm... ei nyt tule mieleen milloin olisin ollut muuta kuin vittumainen syyttä. No yks, ammuin 50-70 vuotiaita vanhuksia vesipyssyllä viime kesänä, näiden luullessa sitä tihkuksi. Olisin ampunut varmaan vaikka eivät olisi sanoneet "kannas noi romut tosta poika", olisin auttanut sahan kanssa kun rakennuksissa on nauloja ja muuta epäkelpoa sahanterälle.

18.10.2021 03:35:58
#508851 [+-] Piilota Suosittele

>>508829
Nuita oli 40 vuotta sitten joka kylässä omansa. Ja kuten tunnettua niin Kärppien kupeessa vietin lapsuuteni sillon aikonaan. Semmosen tarinan faija kans kerto, että yks sen ryyppykaveri oli kerran ollu lenkillä paikallisen pöpilän kupeessa niin aidan takana oli seissy potilas. Se sitten huikkas sille lenkkeilijälle, että minkä helevetin takia se juoksee, että kuka sitä jahtaa. No se lenkkeilijä oli topsahtunu ja sanonu, että ei kukaan jahtaa vaan juoksee juoksemisen ilosta. Se hullu oli vaan huitassu kädellä sanoen, että no sitten kuulut tälle puolelle.

[ 7 viestiä | ]