Rekisteröidy

Rekisteröitynyt 17.10.2017 22:52:19
Nähty Alle päivä sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 6043
Tageja annettu 790
Vierailuja 21952
Medioita 367
Medioiden näyttökerrat >98000
Plussia >4400 (17)
Saavutuksia 27
#158008 [+2] 10.02.2019 19:33:18 Ilmianna
Stimuloivaa.
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Olen varastanut sukulaiselta. Puoli litraa efedriiniä ja kodeiinia sisältävää yskänlääkettä. Korvasin sisällön kahdella reseptivapaalla yskänlääkepullolla. 200ml menee kertahuikalla alas. Sydän pumppaa kovaa. Efedriini ja kodeiini vaivuttavat valveunikoomaan muutamaksi tuntia. Kun kodeiinin vaikutus vähenee niin alkaa stimuloiva efedriini pitää hereillä. Lasillinen yskänlääkettä kun pulssi meinaa laskea. Hereillä mennään ja Naurunappulassa ahkeraa kommentointia yötä päivää. Vaeltaessani kirkonkylässä alkaa kolmas vuorokausi hereillä kauniissa talvisessa maisemassa kun aurinko nousee. Samalla mieleen tulee nopeasti kaikki mitä olen nettiin kirjoitellut. Ja uutiset SUPO:n vihapuhevalvonnasta. Olen ihan helvetin kusessa. Pakko päästä kotiin ja äkkiä.
En edes uskalla lukea miten rasistista tekstiä olen kirjoitellut. Poistan siis tunnukset suoraan. Ei ne tekstit katoa noin vain. Suunittelen piiloutumista anopin luokse mutta vaimo rauhoittelee ja houkuttelee nukkumaan. Miten voisin nukkua kun poliisi tulee hetkellä minä hyvänsä ovesta läpi?? Menen kuitenkin sängylle ja sammun. Nukun pitkään. Herään ja sydän jyskyttää edelleen. Kuumotukset on poissa. Palaan uusilla tunnuksilla Nappulaan ja kerron minne hävisin kun ihmisiä kiinostaa.
Oli niin hupia että haluan lisää joten menen lääkäriin. Osaan jo esittää vaivan kuin vaivan. Nyt käheällä äänellä kertomaan miten yskä ei hellitä. Sieltä pieneen pulloon resepti. Se menee kerralla. Alkuun istun kahvi ja tupakka kädessä takapihalla nauttien. Rentous loppuu vaan stimuloiva vaikutus ei. Valveilla jälleen. Hikeä puskee ja kuumotus tulee asiasta jota en nyt muista. En saa unta vielä mitenkään. Mietin jälleen tunnusten poistamista kaikkialta netistä. Ihan varmuuden vuoksi. En halua putkaan. Olen takuulla tarkkailtavien listalla. Ollut ties kuinka kauan. Valvon aamuun ja poistelen jotain kuvia ympäri nettiä.

Uusin reseptin vielä viisi kertaa. Ostan kerran kadulta tätä yskänlääkettä 60e/200ml. Kova hinta mutta varaa on työttömällä kaiken huvin maksimoimiseen.
10.02.2019 19:41:30
#158014 [+-] Piilota Suosittele Ilmianna

Mm.. Itse tykkäsin kyllä pseudoefedriinin vaikutuksesta. Se mukava euforia. Olen hetken aikaa yhtä universumin kanssa. Tämä on minun maailmani, minä määrään täällä. Linnut lentää. Olen vihdoinkin vapaa. Mutta se romahdus. Voi jumalauta se romahdus.

[ 3 viestiä | ]