Rekisteröitynyt 15.10.2017 19:05:42
Nähty 4 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 861
Tageja annettu 15
Vierailuja 2 715
Medioita 8
Medioiden näyttökerrat 2 657
Plussia 128
Saavutuksia Ei ole
+   15.11.2020 03:54:44    
"Kas sinnekkö jäivät nuo vuotein hurjain nuoruutein, luo neitseiden rantojen karien", rypi Arskales runollisessa itsesäälissään Kaattojoen vanhan ratasillan alla huulet turtana T-spriin kirpeästä puremasta. Häntä kutsuttiin toisinaan pilkkamielellä Olahiksi hänen seikkaperäisen tietämyksensä vuoksi metanolitaloudesta, jossa oli elänyt väkijuomaisen ja -valtaisen, mutta myös vaiherikkaan ja eri vivahteikkaan lapsuutensa. Hän muistaa niistä ajoista vain sen, mitä isänsä muistelmissaan "Keinonen - Sokeat vuodet" kertoi, mikä ei ollut paljoa, sikäli että hänen isänsä ei enää sittemmin ollut muistanut kirjoituskoneen näppäinasettelua, ja niinpä nuo karismankoristamat, liioitellun leuhkat kertomukset korskeista poikamiesvuosista olivat kääntyneet lähes seitemäksisadaksi sivuksi mitäänkertomatonta musteentuhlaa. "Kas sinnekkö jäivät", huokaisi Arskales, luoden vaipuneen katseen Kaattojoen tummaan virtaan.

Ja vain silloin, kaikista niistä hetkistä, saapui Lyydia paikalle. Hän valui penkereen karkean soravyöryn avittamana sillan alle, repien jo virttyneen kukkaismekkonsa haljenneen teräsbetonilohkareen ruosteiseen korteen, kuin kertaalleen kostuneen sätkäpaperin vihkoonsa. Huhut kertovat, että lohkare olisi joko peräisin entisestä Hyrymäen vesitornista, tai sitten Sääslaakson uimahallin purkutyömaalta, josta paikallinen kylähullu Kösti olisi sen sunnuntaihartaikseen kantanut vailla sen tarkempaa syytä. Oli miten oli, se oli nyt täällä aiheuttaen ainaisia harmejaan. "Ka perkele ja pyhä suru", manasi Lyydia kolttuaan, kuin olisi repeämän myötä menettänyt sen jälleenmyyntiarvosta. "Ka perkele, kuin sen Köstin hirttäjäiset olisivat meidän jälleen pahalta säästäneet". Nyt Lyydia kiukutteli jo kurjaa kohmeloaan, sillä eihän Köstin osuudesta murikan sijaintiin ollut edes varmuutta, ja oli muutoinkin kohtuutonta viitata asiassa Köstin teekkarivuosiin, kun hänet miltei vedettiin kiikkuun 60-luvun oikukkaissa varjoissa, joilta on vaikea nähdä motiiveja, mutta jotka olivat piirtyneet Köstiin vahvoina.

Nyt istuivat rinnan kuin sisaret, Arskales ja Lyydia, tuota ratasillan alusta asuttamassa. Alkoi räntäinen sade, jolta täällä tyynellä pysyisi kuivana. Vaan yht'äkkiä satoi jo muutakin kuin märkiä hiutaleita, kun huomattiin hahmon kokevan pudotusta kautta sillankaiteen, kohti joen pintaa. "Jo elämien vittujen", ennätti Kösti parkaista kuin kiirehtien turhautumistaan, ennen kuin kylmät vedet veivät hänet mukanaan. Mitä ikinä se vuosikymmen hänelle olikaan tehnyt, oli se tehnyt kohtalokkaan perusteellisesti. Tenttu yhtäältä poltti, toisaalta kylmäsi Lyydian arpisissa ikenissä ja nielussa hänen vaipuessaan unenomaiseen, tajuttomaan horrokseen Arskaleksen viereen, kylmän sepelin syliin. Kas sinnekkö jäivät, pulituurista keitokseen, kas sinnekkö jäivät, ensilumesta peitokseen.
15.11.2020 04:29:04
#409732 [+-] Piilota Suosittele

Onneksi olokoon mainiosta tarinan pätkästä. Toisekseen, mää luulen että jonkulaisina sarjiksina monienki tarinan iskijöiden jutut ois entistä parempia. Ehottasin sulle tuota @monskuu ta piirtäjäksi, ku se ei niitä mun juttuja suostunu kuvittamaan. Kyllä mää ossaan tikku-ukkoja piirtää, mutta ne ei ihan sopivasti ossais kuvastaa niitä mun paianjaisia saatika sitten herreillä ollessa keksimiäni sikailuja. Jos suinkin muistat semmosen ku Arktinen Banaani julkaisemon ja varsinkin Amok nimisen kauhusarjakuvapokkariston jonka kantavina voimina oli mm. Kari T. Leppänen. Siihen sarjaan tämmönenkin pätkä ois saattanu mennä ihan heittämällä.

15.11.2020 06:41:19
#409742 [+-] Piilota Suosittele



Jumalan sydän
________________





Pysähtyi...

kun näin kuolevan ihmisen...

Pysähtyi...

kun näin kuolevan sukulaisen

Pysähtyi

kun näin kuolevan veljeni

Pysähtyi kun äitini kuoli.



Kohta enää en tunne ketään.

Onko määräni tämä.

Rak... vihata loppua elämästäni?



Jos pedilläsi kysytään pakana? Istuuko jo saatana oven takana?

Sielussasi väijymässä?

Mitä pahaa on jumalat sinulle tehneet? Suonut sinulle tämän lohdun, maailmallisen hetken.



Joten kiellän tämän profesian.

Annan elää ihmisen, jumalat pitäköön huolta itsestään, palvontaa tarvitsevat kulkevat päällä maan.

Lisääntyvät luonnostaan.

Ja heidän rakkaudestaan; elämä jatkuu.

16.11.2020 23:44:52
#410078 [+-] Piilota Suosittele

>>409732
Kiitos, ja aiempi aravatalotarina oli alunperin ajatuksena olla sarjakuva, mutta ei tosiaan omat taidot moisiin taivu. Monskun tyyli lienisi liian pehmeä näin karskeihin tarinoihin, tarvitsisi teräviä kulmia ja harvoja värejä :D Toki ei sillä, etteikö häneltä varmasti muunkinlaista lähtisi, eikä hänen tyylissään itsessään ole kyllä mitään vikaa. Kenties näistä vielä, mutta jos ei nyt ihan Viinamäki-tasoa.

17.11.2020 00:53:12
#410096 [+-] Piilota Suosittele

>>410078

Ne mun kallon sisäset tarinat kaipais varmaan jotain tämmösten tyyppistä piirrosjäläkiä, että sais ne kerrottua siten ku ne ite kokkee. Tosin ku tuo oma peukalo ei oo etes keskellä kämmentä vaan kämmenselän puolella niin ei niitä kukkaan tuu koskaan näkemään.



20.11.2020 00:44:57
#410944 [+-] Piilota Suosittele

>>410852

Elä ota ressiä turhan päiten. Tietenki jos iskee tekemättömyys niin voithan nää ihan omaksi iloksi sitten piirrellä niitä juttuja omalla tavallas. Tiiä vaikka kuinka legendaarisia niistä sitten tulis. Vähän ku jos vaikka piirtäsit koko toisen maalimansodan omalla meiningillä niin sitä varmaan ostettais ihan sikana :D

23.11.2020 16:53:37
#412276 [+-] Piilota Suosittele

>>410944
Mä vasta sain päätökseen yhe tosi iso piirustusprojektin ja sen takia en oo piirtämässä PIIITKÄÄN aikaan mittää uutta. Jotenki turhauduin ja vittuunnuin.

23.11.2020 22:02:27
#412400 [+-] Piilota Suosittele

>>412276
Oho, oliko ihan omaksi iloksi vai pukkaako uutta kirjaa? Toisaalta vaihtelukin virkistää. Piirrä välillä pieniä tissejä niin ne saa piirrettyä nopiammin ku isot :3

25.11.2020 07:52:45
#412873 [+-] Piilota Suosittele

>>412804
Ei kirja, mutta iso rojekti. Mittään muuta en keksi, ku että oot kirkolle ruvennu piirtämään jotaki nuoriin vetoavaa. Totuus kait tullee sitten aikanaan seleväksi, hehe.

25.11.2020 23:41:33
#413132 [+-] Piilota Suosittele

>>412964

No voe helevettiläinen! Sie oot ihan semmonen epismäinen kiihotuskuvien piättelijä, perkele :D Ja kiitos siitä, että et oo viäläkkään lähteny jeesushullujen mutkaan, eiku siis matkaan. Mää vaan niin kovasti yritän miettiä, että minkälaisia sketsejä nää ny tällä tierolla oot suinkaan vaan saanu aikaan. Ja, no.. ettet suinkaan vaan oo siirtyny tän uuden sketsistön kohalla jättimäisten pallien piirtämisen jossa pienistä elimistä vinkuvat tyypit sitten yrittää kaikkinensa, että kukkaan ei suostuis kattelemmaan sun piirtämiä ja (iloisesti hyväilemiä?) juttuja joista mää toivoisin näkeväni unia.

Sori jos häirihten, mutta mää en oo nukkunu kunnolla kuukauteen. Psykiatrikin ihimetteli ihan tosissaan. Vaikka väsyttää ihan saatanasti, niin uni ei jostaki syystä vaan tuu.

ps. Tykkään sun tisseistä, :3. Ää, äää! SIIS meinasin niitä sun piirrustuksia, mein gott!

26.11.2020 02:03:23
#413161 [+-] Piilota Suosittele

>>412964

... entä mun kirkolle? Oon nääs nimittäin lentävän spagettihirviön virallinen pappi. On dokumenttiaki siitä. Orhörh.. merirosvoja ja kaikille näkyviä tissejä. Spagettia. Uuuhhuhhh oo'ooo - AH!.. Anteeksi. Nyt saa pyyhkiä. Niin siis sitä että kyllä se on parempi vuan olla.. perkele, ku en oo kuukauteen saanu kunnolla nukuttua. Joten siks mää käytänki sitä semmosena tekosyynä, että voisin yrittää saaha sut piirtämään etes yhen seksuaalipatoutuneen punapään jolla on viheriät silimät, tietenki, ja pittuutta ainaki 180 senttiä ja se sitten sannois "Digi! Oi Digi! Lipsuta minua kuten käytät kieltäsi nuollessasi Pirkan savustettuja tonnikalapaloja öljyssä! Jos teet sen niin jatkan piirtelyjä vaikka ihan nuin vain joutessani".

26.11.2020 09:10:43
#413229 [+-] Piilota Suosittele

>>413132
Tyylini ei ole yhäkää muuttunut, tissejä piirrän paljon ja välillä miestenkin elimet siellä vilkkuu. Piirsin fantasia sihteerini tulevaisuudesta. Jos koskaan päädyn työhön jossa tartteen sihteeriä, se saa olla mies tai nainen, mutta niille molemmille on sama työasu ja se on tämä: https://luolasto.org/m/37450

Unettomuuteen: suosittelen käymää lääkäril hakemaan jotain unilääkkeitä. Niitä ei toki saa jatkuvaa käyttöö käyttää, mutta jos käytät esim. epäsäännöllisesti 1-3krt kuukaudessa, niin se varmasti on ok. Olen itsekki kärsiny unettomuudesta.

26.11.2020 09:12:10
#413230 [+-] Piilota Suosittele

>>413136 Varmaa jotai semmosta on havaittavissa. Inhoan pitkiä piirustusprojekteja koska se vie hirveesti energiaa ja aikaa ja haluan ne kerralla saattaa päätökseen koska se yks sarjis sisältää vain yhden fiban. Ja jos et tee sitä valmiiksi, se fiba katoaa.

26.11.2020 21:35:30
#413416 [+-] Piilota Suosittele

>>413229

Seksivau! Soita mulle sitte ku tarttet sitä sihteeriä.

Ite asiassa oon syöny noin 20 vuotta Imovane nimistä nukahtamislääkettä. Siis silloin kun en ole alkomahoolin vaikutuksen alaisena. Muistaakseni suosituksena oli satunnainen käyttö tarvittaessa. Opiskelu/työaikoina sitten otin joka ilta. Sehän se on se ikävä juttu, että elimistö tekee siihen toleranssin. Olenkin siirtynyt enemmän viinasten käyttöön unen saannissa, koska se Imovane ei oikeastaan tehoa edes enää. Ongelmana onkin se, että vaikka olisin kuinka väsynyt tahansa niin jostakin syystä en vain saa nukahdettua. Uni kyllä tulee sitten, kun juo sen verran, että sammuu. Hyvä lääkehän se viina on, mutta siinäkin on tietenkin ne omat sivuvaikutuksensa ja oireensa :(

ps. taustalla 30 vuotta masennusta ja ahistusta ja lukematon määrä erilaisia troppeja kokeiltuna

pps. sitte joskus ku jaksat taas niin entä jos piirtäsit vaikka jonkulaisen jatkuvan sarjan luolaston selaamisesta? Siinä ois sitte vaikka erilaisia käyttäjiä jonkalaisiksi nää ne kuvittelet ja sen semmosta. Laittasit sitte tänne aina sillon tällön semmosen muutamien ruutujen sarjiksen tai jottain.

26.11.2020 23:07:51
#413485 [+-] Piilota Suosittele

>>413416 Viina on paska lääke ja sitä en suosittele kelekkään mihinkään. Se tuo sulle ongelmia ennemmi tai myöhemmin. Ja ne ongelmat voi vaikuttaa loppuelämänajan.


Unilääkkeiden tarkoitus onkin olla hetkellisiä, ei jatkuvaan käyttöön jottei siihen toleranssia tule. Suosittelen että meet lääkärille, kerrot siitä ja pyydät jotain muuta unilääkettä.

Piirtäminen on harrastus ja tällä hetkellä en koe iloa ja intohimoa tehdä sitä.

27.11.2020 01:42:54
#413550 [+-] Piilota Suosittele

>>413485
Arvostan sun huolenpitua, että kiitos kiitos siitä. Tosin näillä näkymin mulla on suunnitelmana vielä jaksaa seittemisen vuotta vielä hengissä. Sessu ku on 7,5 vuotias niin oletuksen mukaan se vielä jaksaa suunnilleen puolet siitä vielä jos ei tuu vaivoja. Sukulaiset, psykiatri ja tutut tietää, että ku siitä aika jättää niin nirhaan itteni tavalla tai toisella. Ku mun ainua projekti on pittää ittestä sen verran huolta, että saa piettyä huolta tuosta sessusta niin oon sitte ruvennu ryypiskelemään. Ei mulla muutenkaan oo mitään hinkua ellää. Mut ängettiin tänne väkipakolla ja täältä karkaamista pietään mukamas hulluna. Ihan ku pittäis olla joku helevetillinen kiitollisuus siihen, että vedetään turpaan ja piestään. Kakkapyllyhommia mun mielestä semmoset ajatusmallit. Sitte ku aika tulloopi niin väkertelen muutaman isomman räjähteen, lähen Lappiin piiloon ja siellä sitte possautan pään tuhannen, köh, päreiksi.

Niin no, sori ku lähti taas nää meikän jutut vähän tosielämän ajatuksille. Yritän jatkossa pysytellä irstaana sukupuolettomana pervertikkona täällä :)

27.11.2020 12:36:31
#413675 [+-] Piilota Suosittele

>>413550 Omaan saman ajatuksen. Ihmisillä on oikeus elää, mutta myös uhtä suuri oikeus kuolla. Omistan saman ajatuksen etten halua täällä koko loppuelämääni olla, vaan päätyn jossain vaiheessa poistattamaan itseni. Monille ihmiselle se on hirvittävä asia, itse pidän sitä loistavana asiana. Mikään ei ole niin pelottavaa kuin se että ihmiset eläisi ikuisesti.

27.11.2020 21:50:14
#413876 [+-] Piilota Suosittele

>>413675

Mitä helekattia, onks joku muuki sammaa mieltä ku mää, että ihimisellä pittää saaha olla oikeus lopettaa ittensä ku vaivat käy liian suuriksi? Mää suorastaan tykästun sun ajatuksiin ja, nyt ku kerran tuli puhheeksi ylipäätään, niin vähän googlasin sun kuviaki. Tiiän tiiän, se on vähän pelottavaa ja irstastakin, mutta kyllä se punanen letti sopi sulle :3

Mutta köh.... niin siis kyllä se vaan jaksaa ihimetyttää miten toisilla on joku kummallinen fiksaatio siihen, että kukkaan ei saa kuolla missään nimessä. Kaikkien pittäis vaan ellää elämisen vuoksi. Vähän ku isän äiti joka oli ainaki 10 vuotta täysin dementian tuhuamana pelekkänä hengittävänä lihakasana. Ei voitu antaa mahollisuutta päättää ommaa elämäänsä siinä vaiheessa ku oli vielä etes jotenkin järissään. Siinä se sitten makkoili hoitolaitoksen sängyssä eikä viimesinä vuosina etes avannu enää silimiään. Pitästi sitä ennen se oli jo lopettanu reagoimisen puheeseen. Lopulta se saatiin sitten hengiltä, ku nielemisrefleksi katos niin ei annettu enää nesteytystä. Eli kuoli janoon. Oon vannottanu sukulaiset ja tutut, että jos mää joskus neliraajahalavaannun tai jään syystä tai toisesta vihannekseksi niin ne "vahingossa" sitten potkasee ylläpitolaitteen virtajohon seinästä.

Doddih, taas tää lähti tälle linijalle. Sori. Teherään näin, että nää(kin) aattelet niitä ihania tisuttimia ja välillä sitte mun(kin) iloksi piirtelet niitä :D

[ 22 viestiä | ]