Rekisteröitynyt 15.10.2017 19:05:42
Nähty 11 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 861
Tageja annettu 15
Vierailuja 2 719
Medioita 8
Medioiden näyttökerrat 2 665
Plussia 128
Saavutuksia Ei ole
+   22.07.2019 06:55:29    
Näin unta että @Tyhmä-Antero voitti Luolaston taide-kilpailun arvosteluluokassa "Sieni", nimettömällä lyhytelokuvallaan, jossa Jumala varoittelee alkoholisoitunutta miestä viinan kiroista. Kenties juuri askeettinen toteutus vetosi tuomaristoon, sikäli että koko pätkä oli saatu purkkiin yhdellä otolla kolean pilvisellä, syrjäisen autiolla hiekkarannalla.

Elävässä kuvassa mies havittelee pitkin rantaa leijailevaa, heliumilla täytettyyn ilmapalloon sidottua viinipulloa (sellainen tavallinen vihreä, vailla etikettiä). Samaiseen naruun on sidottuna viinipullon kylkeä tuulessa läpsyttävä pahvilirpake, johon Jumala on kirjoittanut huolensa että toppuuttelehan vähän (ei täsmälleen nuilla sanoin, mutta idea sama).

Tähän, kuten muihinkin kilpailuun osallistuviin medioihin @5evill kuvakommentoi kissakuvalla, jossa kolme oranssin/kerman väristä kissanpentua istuu kodinhoitohuoneen lipaston avoimessa vetolaatikossa. @Antimateria oli lähettänyt mainitun median kisan aikohin, ja se jollain tapaa liittyi olennaisesti kilpailuun ja meininkeihin, vaikka unessa ei näitä tarkoituksia sen enempää avattukaan.

Meillä sietäs olla enempi häppeninkejä täällä.
[ 6 viestiä | ]