Rekisteröitynyt 15.10.2017 18:44:29
Nähty 1214 päivää sitten
Sukupuoli Nainen
Viestejä 644
Tageja annettu 19
Vierailuja 4 187
Medioita 7
Medioiden näyttökerrat 2 244
Plussia 56
Saavutuksia 1
+   01.09.2019 02:40:04    
Että mua naurattaa et vielä nykyään on porukkaa mitkä ei kestä pään heiluttelua yhtään, ja varsinkin jos ne kuvittelee vielä olevansa miehiä. Eilen illanistujaisissa heilutettiin päätä parhaan kaverin kanssa ja kysyttiin et kai kaikille on ok et heilutellaan vähän ja kaikille kävi. Laitettiin sit vähän Sonata Arcticaa stereoista vauhtia antamaan.

Siinä sit kun ruvettiin heiluttelemaan ni kaikki muut paitsi mä ja se toinen hevipää rupes hikoileen ja itkeen et on liian rankkaa pään heilumista, oltiin vaan et mitä helvettii, eihän toi oo ees paha vielä! Mulla sit sattu löytyyn jotain Battle Beastia ni heitin levyn pöytään ja sanoin et vetäkää siitä mammanpojat et vähän helpottas.

Olin vielä varannut koko porukalle illaks baaria varten Hevipääpipot, mut eihän noille mammareille kehdannu niitä ees antaa. Joillekin ilmeisesti se pelkkä kuunteleminen on musassa ihan tarpeeksi.

Myöhemmin tossa kävin vähä heilumassa yhdes levydivarissa. Se on mun lempparipaikka, kun siellä saa tuoda omat LP:t ja ne laittaa ne soimaan. Eli menin tosiaan mestoille ja mulla oli mukana Napalm Deathia ja Sepulturaa ja tietty pari levyä Stratovariusta. No laitoin soimaan kovinta tykitystä ja laitoin pään heilumaan ja sanoin et paa kaikki volat kaakkoon vaan! Heti viereisessä pöydässä pari muijaa katteli, et "ei jumaa mikä äijjä, hulluna vetää omia levyjä!". Katoin vaan silleen coolisti sinne muijiin ja otin aika näkyvästi mun Hevipää-pipon pois päästä et ne varmasti näki sen tekstin. Levykauppias heitti mulle jotain "hei, sinä hullu hevimies taas!" ja mä vaan heitin coolisti et "perussettii vaan..." ja menin pöytään.
No, hevi soi ja selkeesti mä huomasin, et muilla paikallaolijoilla alko polttaan korvia siitä heilumisesta jo. Nauroin siinä ääneen, ku viereisessä pöydässä jotkut isot miehet valitti kivusta niskassa (joku Metallican Enter Sandman on ihan pellee, ei kunnon hevipäiden kamaa)... Ne katto mun naamaa joka oli heilumisesta ihan punainen. Selkeesti näki kunnioituksen niitten silmissä kun ne tajus et mä oon aito hevipää. Otin ekan niskan pyörähdyksen ja se kyllä poltti jumalaisesti. Oikeestaan mulla meni heti tunto kasvoista, niin heitin soimaan sit Darkthronea ja sanoin ääneen, et "tarvii lisää tykitystä!" Ne isot äijjät katto mua ihan huuli pyöreenä ja ne selkeesti pelkäs mua, kun heitin sitä bläkkistä soimaan. Niiden pöydässä oli Vain elämää levy, jolle nauroin kyllä kovaan ääneen.
Vedin sit toisen levyn bläkkistä siinä ja ne muijat oli ihan kuumina muhun jo (kova pään heiluminen, kovaa seksiä -totuus, oli joskus Cosmossa jota luin vahingossa kirjastos)... En tuntenu enään mitään päässäni, mutta rinnassa pullisti mieletön ylpeys siitä, miten ihmiset mua kunnioitti.
01.09.2019 11:38:28 | 11:39:28
#242326 [+-] Piilota Suosittele

242268

Tää Pamputin on jännä persoona. Ensin piilottaa mut, sitten ulisee sen eston takaa kuitenkin :) Jotenkin sellasta ala-asteen tasoa, jos ihan rehellisiä ollaan :)

@hapsi_
Jännä myös, että Pampulla on tarve kutsua mua kehariksi, mutta itse käyttäytyy tällä tavoi. Jännä, eikö?

01.09.2019 14:37:12
#242406 [+-] Piilota Suosittele

>>242326
Itseasiassa kyllä. Bambi on kuitenkin viimeistään '69 syntynyt, joten nyt 49-50v, mutta teksti vaikuttaa siltä mitä nuorempi 5v poikani kirjoittaisi.

01.09.2019 17:16:36
#242470 [+-] Piilota Suosittele

>>242454
Ei pampi osaa.
Pampille on aivan liian vaikeaa myöntää olevansa väärässä, esim. Ryzenin prossut on purkkapatentteja eikä suostu oleen väärässä vaikka tietää sen. Syy miksi? Koska ymmärrän niistä häntä enemmän. Se keskustelu meni aivan lapselliselle tasolle, jonka jälkeen esti mut ja itku silmässä pomppii tasajalkaa ettei AMD voi olla hyvä. Tosin sanoi ettei arvosteluja lue, miksi pitäisi?

Niin, miksiköhän pitäisi. Miksiköhän...?

01.09.2019 18:23:42
#242509 [+-] Piilota Suosittele

>>242473
Kuten näät, jos kaveri ei osaa ymmärtää on turhaa selittää. Mutta kuitenkin, estää mut ja huutelee eston takaa. Siitä on oikeasti aikaa, kun oisin pampun nähny käyttäytyvän kuin aikuinen. Mutta mulle tämä käy, senkus rasittaa hermojaan ;)

[ 10 viestiä | ]