Rekisteröidy

Rekisteröitynyt 15.10.2017 18:44:29
Nähty Alle päivä sitten
Sukupuoli Nainen
Viestejä 488
Tageja annettu 6
Vierailuja 3395
Medioita 3
Medioiden näyttökerrat >500
Plussia >250
Saavutuksia Ei ole
<Hermo>

Kirjoita
curry


Silleen että painatkin yhtä vasemmammalta näppäintä :Dd

11 viestiä ] +] Piilota ]
<Hermo>

Ehkä ei ollukaan niin hyvä idea...

10 viestiä ] +] Piilota ]
<Hermo>

No nyt oli tapahtunu jännää, eli harakan raato muovisäiliöineen on kadonnu täysin, ei löytyny "hautausmaasta" eikä lähimaastosta. Siinä meni ne luut sitten. No, seuraavaks jätetään raadot jonnekin kunnon piiloon, et ei varmasti uteliaat naapurit koirineen rupee kaiveleen mun projekteja

16 viestiä ] +] Piilota ]
<Hermo>

Nyt muutetaan vettä viiniksi niinkuin Jeesus Nasaretilainen, tosin pikahiivankin kanssa menee kuitenki sen viikon ainakin. Tähän väliin siis vaniljakossu

8 viestiä ] +] Piilota ]
<Hermo>

6 viestiä ] +] Piilota ]
<Hermo>

Vois kohta tehä jonkun instagram-tilin näille piirustuksille nii niitä vois postata muuallekin kun luolastoon

6 viestiä ] +] Piilota ]
<Hermo>

lsd trippii vittu sit mä vedin siihe viel ketamiiniöverit päälle sniffasin tommost hevosennukutuslääkettä tiiätsä ketamiinii sniffasin saatana sitä överit vittu k-hole nii äijän vittu kaveri katto tällee et mikä on tänään meininki kysyy mult tällee nii leuka taipuu maahan asti jätkä on tällee nii leuka menee maahan vittu mä tsiigaan vouuu leuka veny maahan ei täs mitää sun leuka veny just äsken tonne lattiaan vittu tajuutsä ihan vitun kilareis sit mä rupesin selittää frendille et mä oon ihan vitun psykoosis äijän leuka veny tohon lattiaan vittu aloin nauraa osotin frendii sormel ähähää äijän leuka venyy lattiaan ihan vitun sairait juttui oikeesti ketamiiniöverit kaveri oli vetäny jollai pipeteil tiiätsä lsd-lappui mun kielen alle sit se toi mulle jotai kemiallisii sienii tiiätsä sniffasin vittu sieraimee kemialliset sienet sit se sen pipetin kans tunki mun vittu saatanan kielen alle jotai lsd-lappuja ja sitte täs on tälläsii hyvii tiedätsä tässä on tällästä ketamiinii nii vittu vedin ketamiiniöverit veti hirveet pulverit siihe ketamiinii sellast hevostennukutus lääkettä saatana katokku hevosennukutuslääkettä sniffasin vittu ketamiinii sieraimee nii vittu äijän leuka levis lattiaa vouuu yhtäkkii leuka menee lattiaan ei täs mitää sä oot ihan hyvä frendi vaik sun leuka on lattias ymmärrätsä sit yrität siin pitää jotain pokkaa et ootsä ihan hyvä jätkä vaik sun leuka äsken turpos tonne lattiaan sit oli pakko hyppää pää edel frendin sohvaa otin hirveet juoksuaskelet hyppäsin pää edellä sinne sen saatanan patjalle dyykkaan ku joku saatanan uimasukeltaja hyppäsin pää edellä patjalle jättäkää mut rauhaan mä oon ihan vitun kujalla vittu hyppäsin pää edellä sinne sen vitun sohvalle jättäkää mut rauhaan mä oon ihan vitun kujalla vittu frendin leuka veny vittu maahan vittu mä katoin et sul on aika taipuva leuka vittu äijän leuka ei täs oo mitään hätää ja sit leuka venyy vittu kaks..puoltoist metrii ei se mene mitään hätää ja sit leuka venyy vittu kaks metrii tonnepäin vittu mä olin niin vittu mä en oo ollu ikinä niin sekasin saatana sit mä hyppäsin pää edellä sen vitun jonnekki sohvan

6 viestiä ] +] Piilota ]
<Hermo>

Poika raiskattu kolmen viinan kans...

1 viestiä ] +] Piilota ]
<Hermo>

Uus eli vähemmän paskaposti-yritys

Piirsin tämmösen

14 viestiä ] +] Piilota ]
<Hermo>

Se Lucifer oli sit muuten mun piirrustus mitä yritin mainostaa, mut ei varmaan kukaan tajunnu ;_;

3 viestiä ] +] Piilota ]
<Hermo>

Mä haluisin kertoo teille Luciferista

7 viestiä ] +] Piilota ]
<Hermo>

Että mua naurattaa et vielä nykyään on porukkaa mitkä ei kestä pään heiluttelua yhtään, ja varsinkin jos ne kuvittelee vielä olevansa miehiä. Eilen illanistujaisissa heilutettiin päätä parhaan kaverin kanssa ja kysyttiin et kai kaikille on ok et heilutellaan vähän ja kaikille kävi. Laitettiin sit vähän Sonata Arcticaa stereoista vauhtia antamaan.

Siinä sit kun ruvettiin heiluttelemaan ni kaikki muut paitsi mä ja se toinen hevipää rupes hikoileen ja itkeen et on liian rankkaa pään heilumista, oltiin vaan et mitä helvettii, eihän toi oo ees paha vielä! Mulla sit sattu löytyyn jotain Battle Beastia ni heitin levyn pöytään ja sanoin et vetäkää siitä mammanpojat et vähän helpottas.

Olin vielä varannut koko porukalle illaks baaria varten Hevipääpipot, mut eihän noille mammareille kehdannu niitä ees antaa. Joillekin ilmeisesti se pelkkä kuunteleminen on musassa ihan tarpeeksi.

Myöhemmin tossa kävin vähä heilumassa yhdes levydivarissa. Se on mun lempparipaikka, kun siellä saa tuoda omat LP:t ja ne laittaa ne soimaan. Eli menin tosiaan mestoille ja mulla oli mukana Napalm Deathia ja Sepulturaa ja tietty pari levyä Stratovariusta. No laitoin soimaan kovinta tykitystä ja laitoin pään heilumaan ja sanoin et paa kaikki volat kaakkoon vaan! Heti viereisessä pöydässä pari muijaa katteli, et "ei jumaa mikä äijjä, hulluna vetää omia levyjä!". Katoin vaan silleen coolisti sinne muijiin ja otin aika näkyvästi mun Hevipää-pipon pois päästä et ne varmasti näki sen tekstin. Levykauppias heitti mulle jotain "hei, sinä hullu hevimies taas!" ja mä vaan heitin coolisti et "perussettii vaan..." ja menin pöytään.
No, hevi soi ja selkeesti mä huomasin, et muilla paikallaolijoilla alko polttaan korvia siitä heilumisesta jo. Nauroin siinä ääneen, ku viereisessä pöydässä jotkut isot miehet valitti kivusta niskassa (joku Metallican Enter Sandman on ihan pellee, ei kunnon hevipäiden kamaa)... Ne katto mun naamaa joka oli heilumisesta ihan punainen. Selkeesti näki kunnioituksen niitten silmissä kun ne tajus et mä oon aito hevipää. Otin ekan niskan pyörähdyksen ja se kyllä poltti jumalaisesti. Oikeestaan mulla meni heti tunto kasvoista, niin heitin soimaan sit Darkthronea ja sanoin ääneen, et "tarvii lisää tykitystä!" Ne isot äijjät katto mua ihan huuli pyöreenä ja ne selkeesti pelkäs mua, kun heitin sitä bläkkistä soimaan. Niiden pöydässä oli Vain elämää levy, jolle nauroin kyllä kovaan ääneen.
Vedin sit toisen levyn bläkkistä siinä ja ne muijat oli ihan kuumina muhun jo (kova pään heiluminen, kovaa seksiä -totuus, oli joskus Cosmossa jota luin vahingossa kirjastos)... En tuntenu enään mitään päässäni, mutta rinnassa pullisti mieletön ylpeys siitä, miten ihmiset mua kunnioitti.

15 viestiä ] +] Piilota ]
<Hermo>

1 viestiä ] +] Piilota ]
<Hermo>

True Satanic Black Metallia ovat bändit kuten Darkthrone, Aryan Satankampf, Graveland, Gestapo 666, Satanic Warmaster, Beherit ja Impaled Nazarene. Sinä voit kuunnella Metallicaasi jos tahdot, mutta et ymmärrä todellisesta Hitleric Nazi Black Metallista yhtään mitään. Olet pelkkä poseri ja voit painua vittuun koko skenestä. Black Metal on Todellista musiikkia, jota ei ole tarkoitettu sinunlaisillesi eläimille, vaan todellisille Saatanallisille Misantroopeille, jotka eivät piittaa sinunlaisistasi pelleistä. Black Metal on eliitin musiikkia ja sinä et sitä ymmärrä. Kukaan teistä ei ymmärrä Todellista Satanismia. Olette naurettavia pikkulapsia. Maailmankuvamme perustuu wotanilaiseen hitlerismiin, henkilökohtaisella tasolla Satanistiseen individualismiin, kollektiivisella tasolla hitleriläiseen fasismiin. Ilman ymmärrystä teoreettisesta okkultismista, on turha haaveilla ymmärtävänsä wotanilaista maailmankuvaa. Teistä kukaan ei voi ymmärtää Wotanismia, sillä olette kaikki älyllisesti kuin kastematoja. Te ette voi yltää elitistisen Satanismin tasolle, joten miksi edes haaveilette siitä. Satanismi ja Black Metal ovat eliitille. Todellisille misantroopeille.

15 viestiä ] +] Piilota ]
<Hermo>

1 viestiä ] +] Piilota ]
<Hermo>

https://huutokaupat.com/1461505
Noni, ostetaanko luolastolle oma luolasto

7 viestiä ] +] Piilota ]
<Hermo>

Amatsoni palaa, vois alottaa doomsday-preppauksen. Kaapit täyteen tölkki- ja kuivaruokia

6 viestiä ] +] Piilota ]
<Hermo>

KYRIAKOS GRIZZLY

kyriakos grizzly

4 viestiä ] +] Piilota ]
<Hermo>

P

1 viestiä ] +] Piilota ]
<Hermo>

Tuli taas valvottua koko yön kun... öö... luin Raamattua

7 viestiä ] +] Piilota ]
<Hermo>

Leinolan kossu-Marisanna :D:D

5 viestiä ] +] Piilota ]
<Hermo>

0 viestiä ] +] Piilota ]
<Hermo>

Joskus on vaikeeta olla näin lyhyt

Tuntuu et kaikki katsoo mua alaspäin

9 viestiä ] +] Piilota ]
<Hermo>

Mitäs tänään? Ehkäpä...

7 viestiä ] +] Piilota ]
<Hermo>

Ei tullu ketään heviäijä-DILFiä mukaan Helvetistä :(

2 viestiä ] +] Piilota ]