Rekisteröitynyt 24.02.2024 17:40:33
Nähty 33 päivää sitten
Sukupuoli Muu
Viestejä 379
Tageja annettu 450
Vierailuja 989
Medioita 161
Medioiden näyttökerrat 61 881
Plussia 650
Saavutuksia 13
+1      
Sain vihdoin ja viimein katsottua Shingeki no Kyojin loppuun, ei ollut aikani arvoista.
Part 4 tai "final season" joka taisi kestää 8 vuotta, olisi ollut parempi jättää kirjoihin.
Tuntuu siltä että koko tarina olisi kirjoitettu lopusta alkuun, ja kehittynyt sen mukaan.

Mites muiden luolaston eläiden sunnuntai edennyt
05.05.2024 17:35:11
#618998 [+-] Piilota Suosittele

Uutta musiikkia on nyt tullut etsittyä ja löytynytkin metkaa tavaraa useasta eri genrestä. Ja tuntuu löytyvän lisääkin vielä.

Tuli myös opittua, mitä panzerschokolade tarkoittaa (kyseisestä suklaasta on kyllä tullut kuultua ja luettua, mutta ei tuolla nimellä ole tullut vastaan aiemmin) kun siitä seksikäs misu lauloi.

Ja eilistä ullatustäyte-pizzaa on sitten tullut häädettyä elimistöstä. Aurajuusto kun vaihtuu chiliin jota silputtuna on levitetty pizzaan niin perkeleesti, niin se on vaatinut veronsa. No, hyvää se oli syödessä ja lopputuleman kyllä tiesi etukäteen.

Erään taloyhtiön tilit pitäisi tarkistaa loppuun nyt kun eilen sain puuttuvat kuititkin, no niiden tsekki, papereiden tekeminen ja vielä pääkirjan nopea läpikäynti ettei sinne ole piilotettu jekkuja (kuitit pl. puuttuneet, vastikkeet, rahan liikkeet on jo tsekattu).

Arkiauton vahaus pitäisi käydä tekemässä loppuun, mutta kolmena päivänä kun on hinkannut niiden kanssa, niin kättä särkee jo niin perkuleesti että menen vasta ensi viikolla hallille, voi tosin olla että työkiireiden takia venyy ja venyy. No, Persu-Mersu on nyt pihassa niin sillä ajaa mielellään, joskin nurkka-ajossa V6 ei pääse laulamaan tarpeeksi.

Suoratoistoissa taas kunnon katseltavat vähissä vaikka noita eri palveluita on kourallinen. Netflix tuuppaa pelkkiä korealaisia ja espanjalaisia sarjoja syliin. No, ehkä siellä on jotain tuoreempia korealaisia, jotka olisivat hyviä tai ainakin sellaisia että olisi jotain helvekon kuumia naisia näyttelemässä niissä (tyyliin Little Women, Glory, Somebody).

05.05.2024 18:10:51
#619008 [+-] Piilota Suosittele

>>618998 Hyvä että pystyy nauttimaan useamman genren tavaraa! Hyvä musiikki ei katso genreä
Ei tarvitse mennä pizzan lopputuleman yksityiskohtiin...
Hallille? Hallille mikä oli täynnä virolaisia tuotteita?

Korealaiset sarjat ja elokuvat on kyllä ollut tosi hyviä viime vuosina, train to shibua, parasite ja squid game

05.05.2024 21:59:12
#619079 [+-] Piilota Suosittele

>>619008
Tänään on levylautasella pyörinyt ainakin kantria, kantrirockia, hellbillyä, Hi-NRG/tuoretta eurodance-kamaa, goottimetallia, modernia metallia, power metallia, industrial metallia, EBM:ää, nu-metallia, folk metallia... tämän päivän löytöihin ei osunut kunnon metalcorea valitettavasti...

Ja joo, ostin joskus vajaa 10 vuotta sitten 40m2 hallin, rakennutin sinne 12 neliön parven... viinaa siellä lähinnä on jemmassa ja autonhoitotuotteita perkuleesti. Siellä oli Mersun hyvä piilotella talvi ja nyt arkiauto odottakoon siellä että saa sen kokonaan hinkattua. Taloyhtiön pihassa tosin nykyään niin helvetisti autoja, että voi olla vähän pakko pitää toista hallilla jemmassa ettei naapurit ala itkemään (vaikka autoja mahtuisi pihaankin paljon paremmin, jos eivät pysäköisi miten sattuu.

Train to Shibua? Vai Busan? Squid Game oli kyllä hyvä, mutta itse pidin saman tyylisestä japanilaisesta Alice in Borderlandista enemmän. Hyvää actionia, draamaa ja kauhua sieltä kyllä tulee ja välillä saavat komediankin osumaan vaikka huutavat ja koheltavat niissä monesti liikaa. Cafe Minamdang oli hilpeää kohellusta, jonka saivat pidettyä aisoissa. Sen verran paljon on tullut korealaisia katsottua, että piti pari laatikollista viime vuonna tilata sojua ja makgeollia. :D

Muistaisin, että vuonna 2004 katsoin ensimmäisen korealaisen leffan, siis ainakin tietoisesti. Japseja oli ehtinyt silloin olla jo pidempään, mutta jostain waretin 2004 Brotherhood of War -leffan. Odotukset eivät olleet kovin korkealla, mutta pirun hyvä leffa sen muistan olleen.

[ 5 viestiä | ]