Rekisteröitynyt 15.10.2017 13:41:03
Nähty 10 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 1 445
Tageja annettu 2
Vierailuja 10 243
Medioita 4
Medioiden näyttökerrat 386
Plussia 70
Saavutuksia Ei ole
+   03.12.2020 15:35:36    
Aina sama ongelma.. :O

Ihan sama millä sivustolla on hillumassa, naiset ovat kaikki samasta puusta veistettyjä eikä kukaan tee poikkeusta.. :O


kun kirjoitan jollekulle tutustumismielessä niin aina olen myrkkyä.. joko naiset eivät vastaa viesteihin tai eivät halua tutustua vaikka tuhannet naiset ovat mukamas seuraa vailla.. eri juttu ne jotka eivät hae/tarvitse seuraa, sellaisten annan olla omissa oloissaan.. mutta vituttaa suuresti ne jotka hakevat seuraa mutta sitten eivät kuitenkaan tarvitse seuraa kun yrittää tosimielellä lähestyä.. minä en kuitenkaan bluffaa, toisinkuin monet muut ihmiset tekee.. olen 100% luotettava, rehellinen, turvallinen ja terveet elämäntavat omaava ihminen..


ikääkin on jo 40 joten ei tässä voi kovin kauan enää odotella tai sitä seuraa ei tule koskaan löytymään.. :O miksi ihmeessä naiset tekevät kaikesta niin helvetin vaikeaa?!?!? jos mutkutkin löytää seuraa suomalaisista naisista niin miksi en sitten minäkin, olenhan 100% suomalainen enkä pelaa mitään pelejä toisten tunteilla.. ihme juttu että mutkut ovat naisten mieleen sen naisen alistamis kaulan katkomisuskonsa kanssa.. miksi naiset leikkii terveydellään sellaisten tyyppien kanssa, kun voisivat saada minunkaltaisen 100% turvallisen ihmisen?
03.12.2020 15:43:12 | 15:47:24
#415996 [+-] Piilota Suosittele

Ainii joo pitäs varmaa jotai kontekstia antaa :D:DD

edit: hauskempi ilman kontekstia koska vaikuttaa enemmän siltä, että minä kirjoitin :D:DD

04.12.2020 00:48:16
#416244 [+-] Piilota Suosittele

>>415995

Treffipalstoilla ja sovelluksissa olevilla naisilla on varmaan melekeen jokkaisella jo oma kultamussukka, mutta ku naiset on vähän semmosia älyllisessä kehityksessä kesken jääneitä niin yrittävät sitten siinä jatkuvassa kehumisen kaipuussaan epätoivosiakin konsteja. Vaikka ois pätevässä ja toimivassa parisuhteessa niin silti pittää vähän yrittää kokkeilla ommaa markkinatasoa iskemällä silimää täysin tuntemattomille.

Naiset on niin jumalattoman epävarmoja ittestään, että jos jokkainen mies ei oo jo tulossa kulli tanassa ja lompakko kädessä tervehtimään niin ne sen perästä sitten kuvittelee olevansa rumia ja epä-haluttavia. Ei tietenkään kaikki naiset, eli ihmiset. Valitettavasti vaan suurin osa naisista ei yllä ihmisen tasolle ja osaa suhteuttaa tai ajatella asioita ittenäisesti. Syynä varmaan se, että teineinä saivat huomiota lähes kaikilta vastaan tulevilta saman ikäisiltä jätkiltä. Siitä niille sitten iskostu mieleen, että vielä, perkele, satavuotiaina teinipoikien pittäis juosta niien perässä ja vannua rakkautta.

Esimerkkinä yhen kaverin eukko. Jätkä ei saanu etes autoreissulla lähtiä bensikselle juomaan kahavia jos ei ollu tukka laitettuna hyvin. Siis sen jätkän. Ku ei onnistunu niin piti laittaa lippis päähän. Ku mentiin kahaville niin kyssyin siltä, että mitä vittua? Sano vaan, että no se on vähän semmonen. "Vähän semmonen"? En tajunnu enkä tajua nykyäänkään. Toisaalta kaveri kyllä sai siitä sitten tulevan vuosikymmenen ja vähän päällekki koulutettua ihan ihimisen siitä akasta. Jäbällä oli pitkän linjan suunnitelma ja se toimi.

Mutta kuten sanottua, naiset on pääsääntösesti täysin rationaaliseen ajatteluun kykenemättömiä, olemattomalla ittetunnolla varustettuja sääskiä. Kyllä oli Sean Connery oikeassa kun sano, että jos naiselle ei mee joku asia kahella selityksellä perille niin sillon saa jo läppästä poskelle.

[ 6 viestiä | ]