Rekisteröitynyt 30.06.2021 11:18:21
Nähty 8 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 150
Tageja annettu 27
Vierailuja 521
Medioita 17
Medioiden näyttökerrat 6 583
Plussia 166
Saavutuksia 2
+0      
Jos oletta sarjoja kattomassa niin suositaan semmosta kuin kaikki synnit. Ekalla kaudella on ikävä kyllä kiintiö homoja mutta toinen niistä onpi samaistuttava ja toisella kaudella on ilmeisesti vanhempaa aikaa. Katon varmaan kaikki lopuksi jaksot tänään, todella kouluttavat.
26.07.2022 02:01:11
#588168 [+1] Piilota Suosittele

Oma hermo ja naapurit eivät kestä, jos pitää katsella suomalaisia sarjoja.

Äänitys on lähes aina luokatonta tasoa ja puhumisen päälle kaiken lisäksi soitetaan musiikkia ja superkehuttua Krista Kososta myöten suomalaiset näyttelijät mussuttavat partaansa suutaan avaamatta niin, että mitään ei saatana saa selvää. Bullets-sarjassakin ainoa, jonka puheesta edes jotain kuuli ja sai selvää, oli se ulkomainen Game of Thrones -näyttelijä. Kosonen, poliisipää-äijä, paha roistoäijä... ihan vittupäämussutusta. Ja helvetti kun tekstitys piti valita suomeksi tai englanniksi - ja olisi tarvinnut molemmat kun ei vain kuule vaikka Boset ovat niin perkeleen kovalla, että naapurin koira lentelee räjähdys- ja ampumakohdissa ympäri kämppää.

Rööperi-leffankin meinasin heittää (DVD) aikanaan ikkunasta mäelle ensimmäisen luokattoman 15-minuutin mussutuksen vuoksi, mutta onneksi siitä tuli jotenkin selvittyä, kun leffa itsessään oli hiton hyvä.

Iina Kuustonen on sentään yksi niistä harvoista suomalaisista, joiden puheesta saa jotain selvää eikä Ivalossa muutenkaan tungettu hirveästi musiikkia puheiden päälle (tosin monen muun puheesta ei siinäkään kuullut), joten Ivalon katsominen oli ihan ok ja hyvä sarja (ainakin eka kausi, toinen vielä katsomatta).

Voihan se olla, että Kaikki synnit on paremmin äänitetty ja siitä jotain kuulisi, mutta taidan pysytellä ulkomaalaisissa sarjoissa. Resident Evil tuli juuri katseltua ja se oli pettymys. Terminal List oli sen sijaan aikas hyvä ja Animal Kingdomin tuorein kausi tuntuu edelleen pitävän hyvin töllön ääressä.

26.07.2022 09:52:40
#588199 [+-] Piilota Suosittele

>>588168
Salatut elämät, en varsinaisesti tykkää enkä seuraa... Mutta se on tekniseltä toteutukseltaan hyvä sarja. Monet näyttelijät siitä on saanu ponnahduslautansa. Puhe on selkeää, keskusteluissa harvemmin musiikkia ja jos on, sen yli huudetaan (esim yökerho kohtaukset). Lisäks ne osaa käyttää eri paikkoja keskusteluissa, eikä kauha aina samoissa paikoissa. Tämän takia rappukäytävä on hyvä kulissi vähän joka käyttöön. Toki studiolla loppuu tila kesken, joten sit kuvataan pihalla.

Juonellisesti en ota kantaa, toteutus ja tekniikka toimii hyvin.

26.07.2022 23:00:41
#588350 [+1] Piilota Suosittele

>>588168
Just kysyin yheltä pitkän linjan muusikolta/mainostekijältä, että vieläkö se on suomalaisissa tuotoksissa ongelmana, että musiikit on perkeleen isolla eikä puheesta saa selvää. Sano, että on. Kyllä se nyt jotenki ymmärti vielä mustavalkosten aikaan, että äänitys oli mitä oli, mutta että vielä nykyäänki sama vika niin sillon ongelma on jossakin muussa ku laitteistossa.

[ 6 viestiä | ]