Rekisteröitynyt 30.06.2021 11:18:21
Nähty 3 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 145
Tageja annettu 27
Vierailuja 520
Medioita 17
Medioiden näyttökerrat 6 529
Plussia 166
Saavutuksia 2
+0      
En saatana enää tiiä.
Vituttaa olla selvinpäin ja muija alkoi kinastelemaan kanssani propagandasta ja puhe kääntyi siihen että hän puolesta loukkaantui ihmisryhmistä joita on joskus saatettu puhua Koe-eläinpuisto radio hupailuissa vaikka sitä ei olekkaan koskaan kuullutkaan.yritin sitten soittaa pikkupätkän että minkälaista kepeää huumoria siellä heitetään, no isännöitsijä Olavi granström etsi kaavoja ja totesi samalla että nämä veroilmoituksen olisi voinut palautta, akka alko heti kiljumaan että onpa huonoa vitsiä veroista ja Ylestä ennenkö kerkes ohjelma edes kunnolla alkaa. Poltin päreeni ja keitin häntä lähtemään erittäin nopeaa suihkuun ennenkuin repeämä liitoksistani. Vittu mitä touhua.
10.03.2022 01:20:24
#553910 [+-] Piilota Suosittele

No ensinnäkin observatoorio tilanteesta (ei se tähtitaivasjuttu): Teillä on erimielisyyttä isommalla tavalla huumorista. Pitemmän päälle molemmilla täytys olla melkosen samanlainen suhtautuminen varsinki huumoriin, että homma toimii. Ei tietenkään tarvi eikä voikkaan olla kaikesta samaa mieltä, mutta huumori on mummiälestä semmonen asia, että jos se ei natsaa niin sitten ei natsaa muutenkaan.

Toisekseen: Jos puoliso tai sen korvike on semmonen, että kilahtaa ylipäätään oikeasta huumorista (nyt ei puhuta hihi, putosit kaivoon, anna kun autan sinut ylös Rainbow Dash) niin se on menetetty tapaus. Toki joskus hyvin harvon naisesta voi saada sinnikkäällä kouluttamisella vielä ihmismäisen esimerkiksi altistamalla sen uutisille ja lopettamalla "anteeksi rakas, olin ajattelematon tunteitasi kohtaan" höpötykset. Yks tuttu onnistu nimittäin siinä. En ois ikinä uskonu, mutta niin se perkele vaan onnistu. Kerran oltiin autoilemalla menossa ties minne ku näin nekrun tepsuttelemassa tien yli. Auto oli punanen ja tokasin, että jos nyt painais vähän kaasua niin sais uuden maalikerroksen. Vittu se meinas kilahtaa täysin. Siitä viis vuotta eteenpäin niin se ite kyttäs auton kyydistä, että "kato - siellä on taas raiskaava neekeri, no missä se kaasu on? Vrumm vrummmm!"

Kolomanneksekseen: Jos ei onnistu se yhteiselo eikä saa sovitettua yhteen fundamentaalisia näkemyksiä niin laittakaa lusikat jakoon ja lyökää kantapäät yhteen. Parempi elää villinä ja vapaana ku viettää elämänsä loppuun asti mykkäkoulua tai tappelua jonku täysin yhteensopimattoman kanssa.

10.03.2022 01:36:03
#553913 [+-] Piilota Suosittele

>>553910
Se on näitä yhteiselon monia sattumuksia, muuten on ollu kohtuullista mutta kun lopettin juomisen niin pinna loppuu nopeaa eikä jaksa tingata näitä vasemmisto argumentteja ja taktiikoita vastaan enää niin paljon. Ja kun ruvetaan henkilö kohtasuuksiin järjettömyyksillä menemään saatan vain alkaa kotia palaamista miettimään. Hän "ei ilmeisesti tuottanut rahaa Ylelle se ohjelma ja jos siinä loukataan joitain niin hyvä että se poistettiin". Vitun YLE ja Koe-eläinpuiston kristalliyö.

10.03.2022 02:10:57 | 02:12:37
#553919 [+-] Piilota Suosittele

>>553913
Mää ny oon varmaan vähiten uskottava taho antamaan parisuhdeneuvoja muutenkaan, mutta maalaisjärkeen vedoten suosittelisin teijjän selevänä istahtamaan kaffipöydän ääreen ja puhumaan rehellisesti ja rauhallisesti näkemyksistänne siitä, että vieläkö haluatte koittaa yhteiseloa vai onko se sitten kuitenki parempi jatkaa molempien omiin suuntiinsa. Ymmärtääkseni moni läheisriippuvainen pelkää yksin jäämistä ja seksiäkin on ikävä. Löytääkö enää koskaan toista jonka kanssa tapella aamusta iltaan? No kyllä varmasti löytää, sen verran paskaa on ihmiskunta.

Mutta ihan aikusten oikeesti ja niinq daa - selevin päin istahatte yhessä pohtimaan asiaa. Jos se yhteiselo on kitinää ja tappelua niin ei se oo kummallekkaan hyväksi. Jos ei suoraan uskalla laittaa poikki niin kokeilee vaikka ns. asumuseroa. Ja jos molemmille sopii niin molemmat saa vaikka käydä treffeillä ja harkita mahollisuuksia muitten kanssa. Toki tuo vaatii etes jonkulaista kunnioitusta ja luottoa toiseen ettei toinen sitten nappaa heti ekaa vastaantulijaa käsivarteen ja ala sitten aukomaan päätä, että katopppa ku mulla on ottajia njän njän njää. Jos se siihen menee niin ei muuta ku soronoo ja molemmat jatkaa omia elämiään. Tai jotenki silleen mää tuon ajatusmaalimani esittäsin.

PerusSuomalaiset: Jos meinaa molemmilla keittää ny yli niin ottakaa rauhallisesti. Ei tarvita ennää yhtään uutista perheväkivallasta saati sitten tappohommista :|

[ 3 viestiä | ]