Rekisteröitynyt 30.06.2021 11:18:21
Nähty 33 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 120
Tageja annettu 21
Vierailuja 512
Medioita 15
Medioiden näyttökerrat 5 814
Plussia 162
Saavutuksia 2
Simbell

Päivä saunan aika :)

+2  1 viestiä   12:35
Simbell

Kukakohan kokkikolmonen sano että pastavesi pitää olla yhtä suolaista kuin merivesi. Illasta väänsin pestopastaa pekonilla ja valkosipulilla, söin hyvän annoksen sitä ja vittu mitkä liskodiskot oli yön aikana ja aamulla maistui kissanpaska suussa.
Summasummaarum enskerralla vähemmän.

+0  2 viestiä   17:12
Simbell

Norjalainen Kossuvishy maksaa 13€ ja maistuu ihan paskalta. Ottakaa omia litkuja tarpeeksi mukaanne jos täällä käyttä.

+2  4 viestiä   00:49
Simbell

Norjalaista kulttuuria taas opittu. Jouluksi pitää tehä isännän ja emännän painoista olutta jouluksi tai saa sakot, ja kolmena vuotena peräkkäin kun jättää tekemättä niin rankaistaan Islantiin karkoittamalla

+1  2 viestiä   20:35
Simbell

Oltuani Norjassa parivuorokautta on kulttuuri täällä erilaista, kaikki hymyilevät ja tervehtivät. Näin mainoksen televisiossa jossa oli valkoinen mies ja musta nainen, olivat vielä parisuhteessa. Äsken kapakissa käydessäni tulin juttuun eläköityneen matematiikan opettajan kanssa joka oli lepso ja oli ollut naimisissa olumppiaurheilijan kanssa. On tämä taas arvonen maa. Ja edellispäivänä cuck mies poliisi meinasi käydä päälle kun nauratin hänen nais kollegansa ja taksikuski vei pankkikorttini ja pakeni vuorille, alkoholia on kyllä kulunut tässä parin päivän sisään, huomenna töihin.
PS. Meinas aamulla lerva lentää kun humalas päissään olin syönyt säkillisen sipulia humalaspäissään (hengitys, pierut ja kämppä haisi)

+2  0 viestiä   22:57
Simbell

Oliko tuossa poliisin pojassa Ekassa kohtauksessa auto jolla trampaksen piti kotia lähtiä Ooppeli vai mikä se oli? Jäimme vähän kaverin kanssa kinastelemaan.

+0  2 viestiä   03:20
Simbell

Jos oletta sarjoja kattomassa niin suositaan semmosta kuin kaikki synnit. Ekalla kaudella on ikävä kyllä kiintiö homoja mutta toinen niistä onpi samaistuttava ja toisella kaudella on ilmeisesti vanhempaa aikaa. Katon varmaan kaikki lopuksi jaksot tänään, todella kouluttavat.

+0  6 viestiä   01:17
Simbell

Oi helevata, neliäpäivää juopotellu kämpillä ja järestelly mestoja. Kyllä maalla on mukavaa.

+2  5 viestiä   21:55
Simbell

Kannatan suuresti maakuntamatkailua, eilen lähimmä käymään Rovaniemen sinetässä parin alkuperäisen muualle muuttaneen kanssa. Olin kuljettajana vuoden -90 lippalakki corollallani, paikallinen töimies sitten siinä hoksasi tuon kaunottaren ja summasummaarum ostin sitten toisen samanlaisen ja todella hyväkuntoisen ja kaiken lisäksi hyvään hintaan. Ei riemulla rajaa kun corollalla ajaa.

+6  2 viestiä   20:41
Simbell

Uudet Simpsoni jaksot,homoja ja ympäristö hysteriaa. Voe helevetti.

+1  6 viestiä   21:55
Simbell

Voi miksi menin taas juomaan ja miksi niin paljon

+0  7 viestiä   08:16
Simbell

ensin bensa ja nyt vielä tämä!
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/eaf601af-9932-411c-8e40-c0ff0ba9e788

+0  31 viestiä   13:13
Simbell

Ystäväni on juonut 3kk. Yhteen lasketusti arviolta 42l. Tiukkoja + kaljat. Alkaa huoli olemaan ihmisestä, onko minkälaisia neuvoja että miten hälle sais jotakin apua?

+1  14 viestiä   22:20
Simbell

En saatana enää tiiä.
Vituttaa olla selvinpäin ja muija alkoi kinastelemaan kanssani propagandasta ja puhe kääntyi siihen että hän puolesta loukkaantui ihmisryhmistä joita on joskus saatettu puhua Koe-eläinpuisto radio hupailuissa vaikka sitä ei olekkaan koskaan kuullutkaan.yritin sitten soittaa pikkupätkän että minkälaista kepeää huumoria siellä heitetään, no isännöitsijä Olavi granström etsi kaavoja ja totesi samalla että nämä veroilmoituksen olisi voinut palautta, akka alko heti kiljumaan että onpa huonoa vitsiä veroista ja Ylestä ennenkö kerkes ohjelma edes kunnolla alkaa. Poltin päreeni ja keitin häntä lähtemään erittäin nopeaa suihkuun ennenkuin repeämä liitoksistani. Vittu mitä touhua.

+0  3 viestiä   01:07
Simbell

Vitun hankalaa olla työtön alkoholisti. Tältä työhaastattelu rumbalta kerkiä pahemmin etes kaljaa juomaan.

+0  3 viestiä   00:09
Simbell

Se olis viimeinen tunti tässä firmassa, vittu että ihminen on 4v.aikana hamstrannut työkaluja. Varmaan täytyy hakea toinen autolastillinen.

+2  3 viestiä   12:14