Rekisteröitynyt 06.12.2020 15:57:06
Nähty 15 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 28
Tageja annettu 0
Vierailuja 615
Medioita 0
+   06.12.2020 16:03:36    
Näin Suomen itsenäisyyspäivän kunniaksi tulin myös tälle foorumille kertomaan ajatuksistani itsenäisyydestä.
Minusta itsenäistyminen Venäjän keisarikunnasta oli suuri virhe, josta johtuvat kutakuinkin kaikki tämän päivän ongelmat.
Venäjällä on maahanmuutto aisoissa, islamin levittämistä on vahvasti rajoitettu sekä kansallisten vähemmistöjen separatistipyrkimykset on laitettu tiukasti aisoihin. Kaikki nämä arvoja, joita minä Perussuomalaisessa puolueessa ajan.
Minusta tämä 103-vuotinen itsenäisyys on osoittanut, että Suomella ja suomalaisilla oli paremmat oltavat Venäjän alaisuudessa ja siksi Suomen tulisikin luopua itsenäisyydestään ja liittyä Venäjään.
06.12.2020 16:24:22
#417230 [+-] Piilota Suosittele

Sinänsä kyllä koomista panettelua, koska kaikki asioita seuraavat voivat luetella erinäisiä SDP:n Paavo Lipposia vaikkapa todellisina Venäjä-kätyreinä.

Mikä ymmärrettävää onkin, koska vasemmistokommarithan Venäjään kallellaan ovat olleet kautta aikain ja väkisin esimerkiksi vuonna 1917 olisivat halunneet Suomen takaisin emäkarhun syliin. Onneksi vasemmistokommarit estettiin silloinkin. Vasemmistokommarien vale- ja vihapuhetaktiikkaa siten on yrittää uskotella, että PS olisikin jotenkin Venäjälle kaveeeraava, vaikka näin ei olekaan.

Suuri osa tästä on lähtöisin suht lähimenneisyydestä, kun PS ei ollut tyytyväinen Venäjää vastaan EU:n laittamista pakotteista, joihin kuului yhtenä osana se, että Suomi ei ole voinut myydä ja toimittaa tuotteita Venäjälle kuten ennen.

Näillä myyntipakotteilla ei ole todellisuudessa mitään muuta vaikutusta kuin se, että Suomen vienti pienentyi ja tämä aiheutti monelle yritykselle (joista vasemmistokommunistit monesti juuri eivät välitä) ongelmia ja sitä kautta myös työttömyyttä. Toki Suomen lisäksi pakotteet vaikuttavat muihinkin maihin, mutta erityisesti Suomeen.

Koska PS:n riveissä ollaan tarpeeksi viisaita ymmärtämään, että pakotteet eivät mitenkään Venäjään vaikuta, vaan päinvastoin ne kurittavatkin viennin pienentymisenä Suomea, PS oli näitä vastaan.

Muistaen myös sen, että pidempiaikaisina myynnin/viennin estoina Venäjä ratkaisee samojen tuotteiden hankinnan joko omalla tuotannollaan tai hankkimalla niitä EU:n ulkopuolelta. Tällöin vienti/myynti tuotteiden osalta ei tule palautumaan vaikka pakotteet joskus poistettaisiinkin, joka siten pilaa mahdollisuuden työpaikkoihin ja menestymisiin Suomessa.

Näin Suomen itsenäisyspäivän kunniaksi tulin myös tälle foorumille kertomaan ajatuksiani siitä, että Suomen vasemmistokommunistit vievät leivän Sinun ja sukulaistesi pöydästä ja ovat talouden pyörimisen esteinä tekemässä täysin turhia ja vääriä, tavallisia suomalaisia rankaisevia tekoja.


Henkilökohtaisena kommenttina vielä sen verran, että kyllä, minulla on PS-jäsenkirja ja olen hyvin Venäjä-vastainen, vaikka tuossa maassa olenkin käynyt ja tehnyt venäläisten kanssa henkilökohtaista bisnestä ja myös työasioissa olen venäläisten kanssa tekemisissä ollut. Toisaalta olen jutellut puolalaisten kanssa, jotka kertoivat kommunismin ajan kauhuista ja pahuudesta. Ja samoin olen kuullut liettualaisen kertomana ikävistä kommunismin ajan vuosista, byrokratiasta ja ruoan/tarvikkeiden pulasta (ja siinä ohessa ostanut kyseiseltä liettualaiselta kaiffarilta reilu puolen tusinaa autoa).

06.12.2020 17:42:33
#417279 [+-] Piilota Suosittele

>>417230 samaan aikaan PS:n riveistä löytyy näitä fixit kannattajia. Fixit rankaisisi suomalaisia vientiyrityksiä yli 10 kertaisesti enemmän kuin venäjä pakotteet. Suomen viennist yli 70% on Eu alueelle ja loputkin hyvät kauppasopimukset on neuvoteltu eu:n kautta

06.12.2020 19:43:03
#417351 [+-] Piilota Suosittele

>>417279
Totta, aina välillä se Fixit-puhe jostain nurkasta nostaa päätään. Tiedä sitten ovatko oikeasti tosissaan nekään tyypit, vai onko se sellaista Vihreistä tuttua sateenkaari & yksisarviset -haaveilua ilman realiteetteja.

Virallinen ilmoitus silti on ollut se, että PS ei hae eroa EU:sta, vaan tiedostaa, että siellä ollaan, kun sinne on menty, mutta asioita pitää silti EU:ssa parantaa.

[ 6 viestiä | ]