Rekisteröitynyt 15.08.2018 14:55:18
Nähty 554 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 22 472
Tageja annettu 747
Vierailuja 25 021
Medioita 168
Medioiden näyttökerrat 74 149
Plussia 5 392
Saavutuksia 10
+4      
"Koronaohjeistus on kuin Bermudan kolmio, jossa potilaat ja altistuneet seilaavat vailla karttaa ja kompassia. Tämä on kansalaisia kohtaan väärin, kirjoittaa Me Naisten toimituspäällikkö Heidi Iivonen."

Johtuu siitä, että päättämässä on naiset. Heiltä vastauksia haettaessa muuttuvat ne kokoajan. Tämän olen huomannut esim. virastotyössä naisilla. Ongelmia ja ongelmia. Kokoajan jonkun pitää olla ykkönen, siltikään ei oteta vastuuta asioita. Eniten lähetysmiskieltoja työpaikan sisällä on naisilla, se kertoo siitä päättämisestä kaiken oleellisen.
13.01.2022 23:20:06
#539137 [+-] Piilota Suosittele

Naiset on luonteeltaan kyräilijöitä ja selkäänpuukottajia. Ollaan niin lussunmussua ku ollaan naamatusten, mutta heti ku toinen häippäsee paikalta niin rupeaa paskanjauhanta ja ivaaminen. On se nähty niin monilla työpaikoilla, että ei jos siellä on enemmän ku kaks naista niin ne liittoutuu aina keskenään sitä vastaan joka ei oo paikalla. Miehissä on se kliffa puoli, että jos niillä on jotain sanottavaa niin ne sanoo sen päin naamaa. Ja niissäkin paikoissa joissa on vaan kaks akkaa niin sillonki se on sitä samaa hymyssä suin vittuilua ja pään aukomista. Ikinä ei oo mikään hyvin ja sitten jos pääsee ainuaksi eukoksi työmaalle niin valittavat siitä, että siellä on muut vaan sovinisteja eikä ne ymmärrä naisten tarpeita. No mää kyllä ymmärrän ja oikeen hyvin: naisten käytös jämähtää yläasteaikaan jos pääsevät etes sille tasolle.

[ 2 viestiä | ]