Rekisteröidy

Rekisteröitynyt 15.08.2018 14:55:18
Nähty Alle päivä sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 10282
Tageja annettu 322
Vierailuja 11475
Medioita 74
Medioiden näyttökerrat >20000
Plussia >5850 (6)
Saavutuksia 2
#322193 [+2] 25.03.2020 09:41:28 Ilmianna
Noniin. Sain tietooni, että Secon, joka voitti kilpailutuksen Helaingin kaupungin muutoista ja sorttikeikoista. Maksaa kaupungille 36 eur/h kunmuilla lähtö oli 100 eur. Miten mahdollista? Noh, firma käyttää 9 euron päiväjannuja. Vain kuljettaja on kuukausipalkalla. Että semmoista.
25.03.2020 14:07:37
#322243 [+4] Piilota Suosittele Ilmianna

>>322234

Mietin just, wettä ilmoitanko siitä Poliisille. Perkele tuommoista vitun markkinoiden vääristämistä vittu. Ei mikänä ihme, että jengillä ei ole varaa ostaa yhtään mit'ään vittu kun vedetään alta lipan näillä vitu orjatyötyö-toimilla. Noh, @Spikanor. Tuus kahtoo!!!!

25.03.2020 15:22:58
#322256 [+1] Piilota Suosittele Ilmianna

>>322247 periaatteessa yhteiskunta hyväksyy kyseisen toiminnan täysin koska todennäköisesti kyseinen firma perustelee asiaa sillä että kun he ottaa 9€ ukkona niin ne pääsee heidän kauttaan oikeisiin palkkatöihin jne.

26.03.2020 05:34:55 | 05:42:18
#322495 [+-] Piilota Suosittele Ilmianna

No mitä ny joskus kymmenisen vuotta sitten jouduin pakolla erääseen paikalliseen "Nuorten Ystävien" toimintaan lakasemaan lattioita/keräämään kierrätykseen lähetettyjen telkkareiden arvokkaita metalleja jne firman toimipisteelle, niin siellä oli kokonaista kaks palkattua tyyppiä ja loput oli sitten "työkokeilussa" tms (ps. olin jo sillon vähintään tuplaikänen muihin verrattuna). Niistäkin runkkareista meitä oli 10 joista 8 häipy koko päiväks johonkin muualle koko päiväks ja kaikki oli ok.

Mää ja yks toinen tehtiin sitte kaikki työt ja silti saatiin kaikki paska niskaan. Naureskellen uhkailivat, että jos en tee hymyssä suin hommia niin ilmottavat työkkärille, että oon lusmuileva paska ja kieltäydyn hommista. Hehe, justiinsa niin. No otinpa ite yhteyttä työkkäriin ja kerroin kaiken rehellisesti. Ihan vaan yks kaks niien asenne muuttu täysin. Oli kuulemma tullu joku "valitettava väärin ymmärräys". No voi voi, mitenkös se sillain sattukin käymään. Ei siinä menny montaa päivää, ku "pääsin" asukastuvalle missä sentään maksettiin edes jonkinlaista palkkaa hommista. Ja se sama pulju keräs siihen samaan aikaan pullojen palautuskuitteja "hyväntekeväisyyden" nimissä. Laskeskelin siellä ollessa, että tekevät aikamoista tiliä, kun 20 tyyppiä tekee (tai "tekee") hommia puoli vuotta ja sitten uudet tilalle 9 eurolla päivä. Siitä voi jokainen äkkiseltään laskeskella, että kuinka paljon ne tienas "kuntoutujien" avulla.

En vissiin ollu ainu vittuuntunu, ku myöhemmin oli paikallisessa Pravdassa juttu, että koko pulju oli palanu maan tasalle. Että semmonen hyväntekijäfirman päämaja sattukin semmosen vahingon kohteeksi, kyllä tuli ihan kyynel silimään (ei muuten ollu mun tekosia).

ps. siellä ku leivottiin niitä telkkareiden ja vanhojen monitoreiden ruutuja niin "viiltosuojahanskasta" (mikä oli sama ku ois pitäny kortsua käsissä) vetäs ison vekin sormeen. Verta valu menemään ja ku menin sanomaan, että kattokaa ny saatana tätäki sormia niin "Öh öh, no ei tuo paha. Pistä paperia ja uus hanska niin voit tehä seuraavat 6 tuntia töitä ilman mitään hätää". Lisäks se toinen niistä palkatuista tyypeistä oli kuuro. Silti se ajeli siellä trukilla tuhatta ja sataa. Monta kertaa joutu pomppimaan sen alta pois, ku se kaheli veti oman elämänsä Monacon rataa.

26.03.2020 06:26:59
#322506 [+1] Piilota Suosittele Ilmianna

>>322495

Aivan vastaavaa täällä Helsingin päässä. Herttoniemessä toiminut Työ & Toiminta Ry. Jätti yli 10 miljoonan euron velat ja häippäsi. Täynnä 9 euron päiväjannuja ja omistaja teki muhkeaa tiliä.

26.03.2020 07:10:55
#322509 [+1] Piilota Suosittele Ilmianna

>>322506
Niinpä tietenki. On se vaan jännä, että näitä "kuntoutuksia" tai "kokeiluja" ei kukkaan valavo ja firmat vääntää käytännössä ilimatteeksi bisnestä. Ja ihan oikiasti yllättäin näissä firmoissa / vitun haistattelijoissa eri oppilaitoksissakin kohtelu muuttuu yks kaks asialliseksi, ku tietää omat oikeutensa ja tuo sen esille. Mulla oli, esimerkin vuoksi, rekkakoulussa semmonen sankari opettaja - lehtori omien sanojensa mukaan - jo auko mulle päätä joka vitun päivä. Mikkään ei ollu hyvin, kaikki oli perseestä ja olin niin paska, että sanoja ei meinannu etes riittää. Ku sanoin sille, että teen kyllä parhaani päästäkseni joka aamu paikan päälle, mutta joskus se 10 kilsan ajaminen koululle saatto myöhästyä muutaman minuutin, kun oon ollu masentunu pikkupojasta lähtien, mutta teen parhaani että ylipäätään pääsen paikalle.

No siitähän se runkkari sai inspiraation. Selitti kaikille (jotka vaan suostu kuuntelemaan), että oon masentunu spurgu ja mun silimistä on sammunu elämän valo. En kelevannu kuulemma mihinkään ja käytti koko vitun energiansa siihen, että sai haukuttua mua muille. Yritti kaikkensa aukua mulle päätään ja oli ottanu tehtäväkseen, että lopettaisin kesken. No ehän mää siihen suostunu. Toki tein kaiken mitä se sano ja vaati, mutta kerroin sille tosiasiatkin. No siitähän se ei tykänny yhtään. Hirviä kiusaaminen ja vittuilu vaan jatku entistä isommin. Laitatutti mut jollekki opinto-ohjojaajallekki ja ku kävin sen luona niin alako vinkumaan, että seki ois halunnu sinne mukaan.

Sannoin vaan, että no kyllä mää siellä kävin, että herra on hyvä vaan ja käy juttelemassa ite sen luona ja että teen siitä virallisen valituksen. Voi helevettiläinen, että musta tuliki yhtäkkiä koko kurssin priimus ja olin kaikkia muita parempi oppilas! Olin aivan tolokuttoman parempi ku muut oppilaat yhteensä. Oli niin kauhian kiinnostunu siitä, että miten mun inssi meni (joka oli sen mielestä puolueellinen, että muhan ois pitäny saaha se rekkakortti jo pelekästään sillä, että olin paikalla). Se runkkari oli niin kusi sukassa, että hävetti sen puoleta. Jatkoin samalla linjalla, eli täysin asiallisesti kuten siihenkin asti.

On se vaan ihmeellistä, että koulutusmaailmassakin on semmosia vittusaatanoita, että heti ku niiden kusipaskan sanoo menevän ylemmille portaille niin muututaankin aivan helevetin "hyviksi" tyypeiksi. Hirviä peleko siitä, että saa ansaittemastaan paskasta oman osansa. Samaan aikaan jatko sitä kusipaskaksi huutamista muitten osalla. Kuulin puhelimessa koulukamujen kans poristessa monet kerrat ku se huuti ja haukku niitä. Mutta meikän kans? Oli niin linnun maitua sitten loppuun saakka. Teki perkeleesti mieli vettää sitä turpaan oikein kunnolla, mutta eihän semmosta sentään. En tajua, että minkälainen sairaus se pittää olla tuommosilla.

26.03.2020 10:11:05
#322520 [+1] Piilota Suosittele Ilmianna

>>322509

Kyllä niitä vittusaatanoita vaan riittää. En tiedä mistä kaikesta saa ne kiksit, että pääsee mussuttamaan poskeansa. Hyvin nopeasti tuommoinen tilanen voi eskaloitua siihen, että toinen päättää päivänsä. Mitens sitten open suu pistetään? Eivät ole miettineet sellaista ilmeisesti ollenkaan? Meillä oli duunissa vastaava jannu. Haukku heti jos et päässyt tiettyyn paikkaan keikalle tieyttyyn aikaan. Esim jos olit toisella keikalla ja soittaa sulle, että alahan tulla. Kun sanot, että olen keikalla niin alko helvetinmoinen huutaminen. Tästä kun kertoi isännälle niin sehän tykkäs toki. Vähän väliä piti puhuttelua sille. Tästä on jo aikaa, mutta jannu lähti jokunen vuosi sitten kiitämään. Onneksi, sillä olisin sanoutunut irti hommista. Töitä mennään tekemään eikä leikkimään sinne toisen leikkiä.

26.03.2020 13:06:10
#322608 [+-] Piilota Suosittele Ilmianna

>>322524

Jokaisen oma asiahan se on, mutta ärsyttää ihmiset jotka eivät ota huomioon toista osapuolta joka ei polta. Röökiksi vain missä tahansa kohdassa ja sitten kun on valmis niin lentää maahan.

26.03.2020 19:35:04
#322700 [+1] Piilota Suosittele Ilmianna

>>322520
Yhessä paikassa oli toimistolla semmonen ämmä, että näki jo päälleppäin, että tuo vinkuu kaikesta. Ja niinhän se teki. Kaikki oli perseestä, sähköpostissa oli käytetty pilikkua väärässä kohassa päläpäläpälä ja kaikki oli varmasti tehty ihan vaan sen kiusaamisen vuoksi. Ei tullu viikkokokouksistakaan mitään, ku se puhu kaikkien päälle ja selitti ummet ja lammet millon mistäki mikä sitä kullonki sattu ahistammaan. Niinä päivinä ku se ei ollu paikalla niin kaikki nauro sille ja sen kustannuksella. Ihan ihime ämmä. Sillä oli varmaan jatkuvasti kuukautiset ku kaikki mitä se suustansa päästi oli nillitystä. Jos ei muuten niin sälekaihtimet oli asennettu väärin, ku niiden läpi valo jollaki paranormaalilla tavalla osu sen silimiin vaikka ois ollu pilivistä.

Yliopistolla hutkin pomona sitten oli semmonen matami, että viikkokokkouksissa se höpötteli kolome varttia putkeen siitä, miten hienot kengät se oli nähäny kaupan ikkunassa. Jos sillä joskus oli jotain oikiaa asiaa niin se sano sen parilla sanalla, loppu oli sitten pelekkää juoruilua. Yks kaunis kerta se sitten rupes valittamaan siitä, että vammasetkin pääsee yliopistolle. Kuulemma ajan tuhulausta kaikkien kannalta, ku niille pitää hommata avustaja joihinki asioihin eikä ne kuitenkaan tuu ikinä saamaan mittään aikaseksi elämässä. Kuuntelin sitä aikani ja lopulta lähin lätkimään enkä sen jäläkeen menny ennää niihin "kokkouksiin". Oli siellä muutenki kivat työkaverit. Vihasivat mua sen vuoksi, että siellä oli tulossa rakennemuutos ja parin hommat loppuis. No mun syytähän se sitten tietenki oli. Kaikki mitä tein oli perseestä ja sillon ku ei ollu mitään tekemistä niin seki oli väärin. Kuulemma näytti huonolta, että istuskelin vaan enkä teheny hommia. Sitten ku kävi kyselemässä, että mitä vois tehä niin sanoivat vaan, että painua helevettiin häirittemästä. Rupesinki sitte ajan kuluksi vaan käveleskelemään ympäri lipastua niin ei tarvinnu kattella ja kuunnella sitä vittuilua.

Heh, sitten oli tietenki se sairaalan varasto mihin pääsin it-taitojen ansiosta äitiys-tuuraajaksi. Työkaveri ei puhunu mulle ollenkaan vaikka siltä kysykin jottain. Sitte ku kysy muilta, että mihin nää paperit piti viedä niin yhen kerran sanoivat. Ku en sitte seuraavalla kerralla ollu varma niin kysyin uudestaan. Voi helevetti sitä huutua. Niin tosiaan, se it-homma oli sitä, että katoin monitorilta, että minkä värisiä piirrustelupapereita tullaan kohta hakemaan. Kolome viikkua olin siellä kuten oltiin sovittu. Kysyivät, että jäisinkö vielä viikoksi niin olivat ihmeissään ku sanoin, ettei oikein kiinnosta ja mistä syystä. Joskus se kyllä ihimetyttää, että miten sitä onki käyny niin paska tuuri eri paikkojen kans.

26.03.2020 20:21:44
#322729 [+1] Piilota Suosittele Ilmianna

>>322700

Semmostahan se tuppaa olemaan jos toisella on oma elämä ns. Löysää. Ei ole mistä ottaa kiinni. Sitten joku täysin erilainen henkilö niin siihen sitten takerrutaan kaksi miltei kolmin käsin. Tuttua. Aikanaan IT-päälikkönä ollessa meillä oli duunissa mulukku VTJ. Koska se oli aikanaan lööbaillut eikä tehny töitänsä niin kaikki ovat sitte samanlaisia. Juu. Sanon vaan, että herran ansiosta meillä melkein loppui silloiset Nokia-yhteistyöt. Painuin toimarin puheille viimeisenä vaihtoehtona kun en saanut poistaa yrityksen verkosta erästä virusta. Noh, noksulta tuli kiva sähköposti jossa uhattiin yhteyksien terminoimisella mikäli virus ei poistu verkostamme. Toimi hetken, vain sen pienen. 1 viikon päästä oli taas VTJ kimpuss. Joulun jälkeen sanouduin irti. 1.5v kivaa ja opettavaista.. Mutta yksi kusipää voi senkin tuhota.

26.03.2020 21:58:20
#322771 [+-] Piilota Suosittele Ilmianna

>>322729

Ei se oo elämä meillä heleppua. Aina löytyy joku turhasta nillittäjä ja kiusaaja, saatana. Niitähän ei saada nykyään kuriin millään. Vanahoina hyvinä aikoina niitä ois vaan vedetty kunnolla turpaan niin oisivat oppineet olemaan. Eihän sitä vissiin saa enää lapsiakkaan tukistaa, joutuu syytteeseen ja tuomiolle. Perkele. Kyllä mun lapsuuessa saatiin tukkapöllyä tai korvatillikka jos pölijäiltiin eikä se jättäny mitään traumoja. Sisko on opettajana siellä etelässä niin kyllä on ollu karua kuunnella sen juttuja siitä, miten lapset (ennen semmoset ois laitettu tarkkikselle) pyörittää koko shouvia ja niien vanahemmat on ihan samaa maata. Onneks tuli ny tää korona niin josko se veis etes muutaman kusipään mennessään.

27.03.2020 00:19:54
#322840 [+1] Piilota Suosittele Ilmianna

>>322771

Tarkkishan useimmiten tarkoittaa, että lapsen perheessä on ongelmia. Usein tuo tapahtuu ihan pelkästä köyhyydestä. Ei pysty eikä voi harrastamaan mitään köyhyyden takia. Toki sitten on myös alkoholismi sekä muu tuollainen. Itse köyhästä perheestä taistelemalla pääsin hommiin mistä pidän. Sitten vitu kusipäät ryöstää ne hommat minulta ihan tuosta vain.

Välillä tekisi mieli mennä vittu niin korpeen ettei kukaan löydä saatana!

27.03.2020 01:19:28
#322865 [+-] Piilota Suosittele Ilmianna

>>322840

Meikän nuoruuessa tarkkikselle joutu ne änkyrät. Tai siis pahimmat niistä. Niitä loppujaki ois pitäny leipua turpavärkkin semmosella antaumuksella, että olisivat kasvaneet ihimisiksi sitten myöhemmin. Vaikijat olosuhteet on vaikeita, ei siitä pääse mihkään. Mutta ne ei määrittele ihimistä ittiään. Tiiä minkälainen oravia raiskaava sarjasodomiitti mustakin olis tullu jos oisin antanu ittelleni luvan vaikian lapsuuen perusteella. Ahistavat ja ankiat tilanteet käännin ittelleni siten, että en raiskaa ku peltohiiriä ja niistäki vaan niitä jotka ei jaksa juosta karkuun. Tuntuu melekeen sille, että isohko osa huostaan otetuista jne tyypeistä ikään ku antaa ittelleen luvan olla venkuloita. Nuoremmat jo tappaa "hoitohenkilökuntaa" ja sitten rällää sen päivän verran ennen ku jäävät kiinni. Siihen pari vuotta ehollista niin paskat ne miksikään muutu. Kehuskelevat vaan muille luusereille, että tulipahan tapettua joku ja elämänsä huippukohtana saattavat päästä jonku mopokerhon supportti porukkaan. Tai ehkä jopa ite kerhoonki. Vähän kuten se sankari joka tappo Oulussa pari pizzerian työntekijää yks kaks. Yritti reppana vielä ampua ittensä, mutta sen kapasiteetti ei riittäny siihen. Kuoli sitte myöhemmin sairaalassa, todennäkösesti lääkäreiden myötävaikutuksella, kait. Kova jätkä ei oo mummoja ja ohikulukijoita rullaava bodattu nisti. Kova jätkä on tyyppi joka pitää huolen siitä, että ei tee pahhaa muille alusta alakaen.

Mulla on ittemurhamökki jo valamisteltuna. Tosin oon laittanu sen kapselin yhelle tarkotettuna, mutta jos viittit oottaa sen puolisen tuntia niin saat käyttää sitä itekki. Tarkemmat ohojeet saat sitte paikan päällä.

27.03.2020 02:46:23
#322900 [+-] Piilota Suosittele Ilmianna

>>322608
ärsyttää ihmiset jotka eivät ota huomioon toista osapuolta

Kyllä mä otan huomioon, ja sisätiloissa tai autossa en polta edes yksin, mutta joskus se kessu jonka juuri sait syttymään myrskystä huolimatta, sen kanssa pitää mennä jeesaan kaveria kuka ei polta.

Ei mun duunissa näitä tilanteita voi aina ennakoida varsinkaan kun porukan "kuopukselle" ei ikinä kerrota päivän agendaa.

[ 26 viestiä | ]