Rekisteröitynyt 14.10.2017 22:19:54
Nähty 76 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 10 911
Tageja annettu 3
Vierailuja 14 481
Medioita 1
Medioiden näyttökerrat 1 451
Plussia 8 215
Saavutuksia Ei ole
+1      
Suomen kuumin maalivahti pidetään poissa jäiltä. Sen sijaan Farmi-Larmi ja Jussi "Koko kauden kateissa" Olkinuora pelaavat.
Joukkue on kentällä aivan helvakon hidas (joka on monelta vuodelta toki tuttua) ja syöttelyt ovat kuin löysällä lerssillä kiekkoa huidottaisiin. Hazardisyöttöjä jaetaan jatkuvasti (löysällä lerssillä) ja alaspäin pelataan niin kauan, että vastustaja ehtii ottamaan kiekon. Hyökkäyspäähän kun mennään, niin pysäytetään eteneminen ja peli, heitetään kiekko kulmaan ja mennään sinne rökkyämään kiekkoa vahvemman vastustajan kanssa.

Välillä maagisesti tällainen pelimalli on tuonut mitaleja, jopa mestaruuksia, mutta kun siihen on tarvittu silloin
- maaginen supervireessä oleva maalivahti
- vähemmän hazardisyöttöjä
- löysällä lerssillä pelaamisen loppumista alkusarjan lopulla, viimeistään sen on pitänyt kadota kuolemanpeleissä
- kykyä oikeasti kaivaa ne kiekot hyökkäyspäässä kulmista sen sijaan, että hävitään ne väännöt ja tietenkin myös kykyä tehdä maaleja vedoistakin, erityisesti suoraan syötöistä ilman kiekon haltuunottoa ja ilman etenemisen pysäyttämistä ja mietintäkioskin perustamista

Ai ei saa mollata. Saa. Liikaa vääriä pelaajia, liikaa muihin asioihin keskittyvää Jalosta, liian vähän Patea ja liian vähän Heljankoa. Never forget.
25.05.2023 23:56:00
#662763 [+1] Piilota Suosittele

Heljanko pelas täysin ylivoimasen joukkueen takana.

Ja jos oot nui hyvä nii lähetä liitolle CV. Korvaat huomenna Jalosen. Ja ens vuonna johdat Columbuksen finaaliin. Ellet jopa mestariksi.

[ 3 viestiä | ]