Rekisteröitynyt 14.10.2017 22:19:54
Nähty 12 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 10 485
Tageja annettu 3
Vierailuja 13 857
Medioita 1
Medioiden näyttökerrat 1 289
Plussia 7 364
Saavutuksia Ei ole
+4      
Ja matkahavaintoja:
- Reposaaressa ei ollut repolaisia, mutta peuran vasa juoksi tien yli
- Koska Reposaaressa on idiootteja, niin peuran juostua tien yli, piti Volvon heti lähteä ohittamaan kovalla vauhdilla (rajoitus oli 50km/h, mutta ohi piti vetää)
- Reposaaren mahtava silta on ihan ylimainostettu. Joku haiseva pieni silta haisevassa Porissa. Ei sillä sillalla varmaan enää edes seiso. Paitsi järki, kuten Porissa muutenkin.
- Porilainen hotellisiivous on "sipsinmurut lattialla" ja "irtohiuksia kylppärissä" -mallia
- Nettisivuilla oleviin aukioloaikoihin ei voi luottaa, ne ovat porilaiseen malliin "sitä miltä tänään sattuu tuntumaan"
- Tyylikkäin vaalimainos Satakunnassa on Laura Huhtasaarella, jolla lienee koko Suomen ehdokkaiden paras vartalo
- Harjavallassa oli harvinainen tilanne: Yksikään teollisuusyritys ei ollut tulessa
- Kiikoisten ABC:ltä vähän Poriin päin oli kaksi autoa metsähallituksen puolella. Toinen oli VW Polo, joka oli hypännyt piiloon ojaan. Se on poloisille luontaista käyttäytymistä. Ehkä kyseessä oli epätoivoinen yritys välttäää Poriin päätyminen. Toinen oli e46-sarjan Bemmi. Sillä oli kajautettu pahan näköisesti metsän puolelle ja auto oli sillä tavalla kurtussa, että toivottavasti repsikan paikalla ei ollut ollut ketään metsän kutsuessa.

Lisää porilaisia juttuja? Vitsejähän sieltä kyllä riittäisi ja laatukin yhtä hyvää tasoa kuin Likka Kiven jutut (ei-porilainen, vaikka porilaisia se kaveri on vetänyt yli koko sukunsa tarpeiden).

Nyt voisikin ottaa hieman aitoa korealaista sojua ja/tai aitoa tshekkiläistä "mukamas-rommia" eli tusemakia.
17.03.2023 22:54:17
#645414 [+1] Piilota Suosittele

En tiiä missä mielikuvitusmaailmassa tommoset "reposaari" tai "pori" muka on. Varmaan jossaki konnun ja paratiisin välissä. Kaikkea sitä nykyään keksitäänki. "Pori" hehe, on jo niin vitun tyhymän kuulonen nimi että ei sille voi ku nauraa ja jätkäki väittää sen muka olevan olemassa. No ja ihan varmasti samoten ku onton maan sisällä se natsien portaali kuun pimeälle puolelle, hehe :D

17.03.2023 23:29:12
#645436 [+2] Piilota Suosittele

>>645414
Mutta mietis tätä... Porista löytyy myös paikka nimeltään Preiviiki. Siis Preiviiki. Niinko se natsihomolarppaaja Breivik, mutta niinko suomeksi kirjoitettuna Preiviiki. Vähän luulen, että Krista Kiuru käy siellä bilettämässä jatkuvasti, se kun on aikamoinen n....

Ja hei, Porin Reposaaresta löytyy myös Kummelinkuja. Fanittavat niin paljon tamperelaisia koomikoita, että ihan Kummelinkuja on sinne lyöty. Siis mieti hei sitä.

Siitä karhuhomoilusta Porissa en edes sano mitään. Kaikki on karhusitä ja karhutätä. Joka puolella ollaan niin karhua kuin vain voidaan olla. Naurettavia tyyppejä.

Kuten minä (ja nähtävästi jo jotkut muutkin, itse tosin jo yli 30 vuotta sanonut) olen pitkään sanonut, niin pakko vain toivoa merenpinnan nousua ja Porin pyyhkiytymistä. Mutta koska porilaiset ovat niin.... niin Reposaaressakin helvetin kalliita tönöjä aivan siihen meren viereen nyt pykättyä. Uusia hienoja tönöjä. Vanhaa tulva-aitaakin on näkyvissä vielä maalla paljon siis noista uusista tönöistä maalle päin, mutta eikä mitä, ihan vaan mereen kiinni pitänyt uutta kivaa pytinkiä töötätä. Siitä on sitten hienot merinäköalatkin eli todellisuudessa näkyvät helvetilliset teollisuuslaitokset kun oikein tarkasti katsoo, mutta onhan siinä niinko seinän takana tosiaan se haiseva meri. Johon ne ulkomaalaiset yritykset kaikki myrkkynsä sielläkin heittää.

Ja jumalauta, mulla on vielä sukulaisiakin Porissa. Mutta ei muuta kuin sitä merenpintaa ylöspäin, niin nekin ongelmat poistuvat.

18.03.2023 13:42:35
#645517 [+-] Piilota Suosittele

Ehkä kyseessä oli epätoivoinen yritys välttäää Poriin päätyminen.

Kjäh! :D
Bemmitapaus on ilmeisesti tutun tuttu. Ainakin mulle esitettiin kuva pelkääjän puolelta täysin romuttuneesta mustasta farkku Eenelikuutiosta joka oli pamahtanut kuorma-auton perään puolittain. Oli selkä murtunut kuskilla

18.03.2023 14:38:43
#645527 [+2] Piilota Suosittele

>>645517
Tuo tapaus oli hopeinen 4d sedan. Repsikan puoli oli puuta vasten ja repsikan puoli oli pahasti sisässä.

Vihreät saaneet kaikki autoveromiljardit Helsingin bulevardeille, joista viedään autokaistat pois ja maanteiden korjausvelka on helvetillinen. Noillakin kohdilla oli hirveitä reikiä ja röykytyksiä tiellä. Takaveto-Bemmi, väärä tilannenopeus, liukas tienpinta ja siinä kun sopivasti osuu röykkyihin/reikiin, niin lähtee kyllä hakemaan metsähallitusta.

19.03.2023 00:55:31
#645703 [+2] Piilota Suosittele

>>645693
Ja kaikki tosijuttuja. Lisää #porijutut?

Kuulin muuten tänään, että enoni (yksi useasta, mutta viimeinen elossa oleva, vaikka niistä hulluin onkin) on ollut rakentamassa Reposaaressa pengertä juuri noille mainitsemilleni uusille taloille. Ne talot ovat takuuvarmasti tuhon omia.

Ja ihan tosissaan tänään väitettiin, että Reposaaren nostosilta edelleen toimii. En todellakaan usko. Porissa ei toimi mikään muu kuin moottoritie, joka vie pois Porista.

#porijutut #porionperseestä #merenpintanousuun #karhukinlähtikarkuunporista #kuollutkaupunki #85000zombieta

19.03.2023 04:41:57 | 04:43:25
#645733 [+-] Piilota Suosittele

>>645731
Tuleeko Porin karhu karhuamaan velkojaan? Vaikka ei ole enää edes Porissa?
Vai ne perkuleen sukulaiset, jotka vielä ovat Porissa? Vasemmistolainen serkkupuoli puolisoineen, lääkehöperö serkku, sekainen eno vaiko melkein ihmiseksi avioliiton kautta päässyt hoikistunut serkkuni, jolla on oma saari?

:D

Myönnettäköön, olen ollut liikaa aikanaan Porissa, jossa muun muassa oli keskustan vuokrakämpässä kranaatti olohuoneen hyllyssä ja olen dissannut aina Poria. Aina. Vaikka tänä päivänä valitettavasti moni muu paikka on kai pahempi kuin Pori. Ja hotelli Amadossa ravintolassa oli tarjoilijana joskus sentään Suomen kaunein nainen.

[ 9 viestiä | ]