Rekisteröitynyt 14.10.2017 22:19:54
Nähty 86 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 9 765
Tageja annettu 3
Vierailuja 13 953
Medioita 1
Medioiden näyttökerrat 1 347
Plussia 6 432
Saavutuksia Ei ole
+0      
On se kyllä edelleen työlästä tuo uuden puhelimen käyttöönottaminen.

Ensin pitää asetella nakkisormilla panssarilaseja näytölle ja kameroille, yrittää saada ne kohdilleen, ilmat pois välistä ja ilman että samalla jo tuhoo niitä. Onneksi Panzer Glassin mukana sentään tuli tuollainen asennusmuovikehikko, joka vähän paransi asiaa, mutta älytöntä tuo on että laitteita ei suojata jo valmistajan toimesta (kuten ennen oli kunnon suojamuovikalvot näytössäkin).

Sitten laitat uuden ja vanhan puhelimen yhdyntään keskenään ja asiat näennäisesti menevät melko mukavasti, vaikka aikaa sekin ottaa. Mutta onpa sentään paljon helpompaa kuin joskus aiemmin vaikka reilu 10 vuotta sitten.

Ja sen jälkeen sitten katsot, mitkä kaikki puuttuvat, mitä ei voitu asentaa ja ihmettelet niitä. Toteat että lukitus- ja taustakuvat ovat muuttuneet maksullisiksi eikä niitä saatu paikalleen automaattisesti, vaan etsit sitten uusia.

Ja sitten alkaa se pahin rumba eli sovellusten herätteleminen. Vaikka olisi kuinka valmistajan Pass -ohjelmistoa, niin puolet silti puuttuu / Pass -ohjelmisto ei ymmärrä sovelluksia syystä tai toisesta ja ähellät salasanojen kanssa.

Ja sitten kun on työsoftat myös, niin asennat sitten kaikenlaisia Microsoftin portaaleja ja autentikaattoreita ja jukopliut, vaikka ei tulisikaan mitään katastrofistoppia, niin silti tarvitaan uudelleenyrityksiä kun palvelinpäässä kestää ja softa alkaa jumittamaan ja kettuilemaan siksi.

Tuntitolkulla aikaa vaikka skenaario on vielä helppo, kun nykypuhelin on vieressä ja tietokonekin nenän edessä, jolla tiettyjä autentikointeja voi helpottaa ja laittaa qr-koodeja näkyviin.

Nyt alkaa vihdoin vekotin olemaan käyttökunnossa, pari selittämätöntä ilmoituspuutetta vielä on ja sitten pankkisoftat pitää painia paikalleen kun oikeasti ottaa tuon käyttöön. Sitä ei tosin viitsi tehdä ennen kuin on wlanissa kotikäytössä tarpeeksi testannut ja käyttänyt Chromecastien jne. kanssa ja todennut varmasti toimivaksi.
04.07.2024 21:13:58
#632181 [+-] Piilota Suosittele

Oli muuten vitun tyydyttävää kun mun puhelin meni sillai rikki että aina kun sillä koitti soittaa tai siihen soitti nii se veti täydelliset sekoomiset, avas kaikki mahdolliset apit ja lähetti watsapissa 23e4wg9cx+at2 viestejä ja lähetti myös aina soittajalle jonkun automaatti viestin että en ole tavoitettavissa ja samalla kuuluvuudet tippu nolliin.
Ei auttanu vaikka resetoi joten olin sitten pari kuukautta tavotettavissa pelkästään watsapp viesteillä, watsapp puhelut toimi mut en kertonu kenellekkään.
Oli sit vähä kinkkinen tilanne kun työkkäristä tuli postia että soitetaan sulle tällön, jos aika ei käy niin soita tähän numeroon, ei mitään muuta reittiä selittää asiaa. Lähetin omaohjaajalle sähköpostia mut lukulukon mukaan se ei ole edes avannut sitä.
Sain sit kaverin vanhan galaxy s4 kun se ei kuulemma ladannut, poistin latausliitännästä kilon betonia ja jonkun muovinpalan nii hyvin toimii.
Seuraava puhelin onkin sitten varmaa joku 20e mummoluuri, mua ei oikeesti paljoa innosta tää touhu että kohta et pääse edes vittu verkkopankkiin ilamn puhelinta. Mulla kun puhelin on vain sellanen kapine jonka avaan kerran päivässä ja katson onko kukaan koittanu soittaa tai lähettäny viestiä, muun ajan se takin taskussa tai laturissa.

04.07.2024 21:41:54 | 21:42:11
#632189 [+-] Piilota Suosittele

Siis mä maksan sen kympin tai kaks panssarilasin laittamisesta. Pari kertaa kokeillut, se pitää saada kerralla kohdilleen ja oikein. Siis ku sun persu mersuun laittais tuulilasin. En ala näillä nakeilla yrittämään

04.07.2024 22:04:31
#632191 [+-] Piilota Suosittele

>>632189

Meillä on älytön firmasopimus töissä. Saadaan noi panssarilasit, suojakuoret sun muut puhelimen kanssa "ilmaiseksi" ja meillä on puhelimissa sopimuksen voimassaoloajan täysturva... mutta... edellyttää sitä että nuo panssarilasit ja suojakuoret ovat käytössä.
Ja niiden asennus ei kuulu sopimuksiin. Ja ainakin nuo isommat suojia myyvät ja puhelimia korjaavat firmat edellyttävät, että suojat ostetaan niiltä jos niihin haluaa asennuksen. On kyllä järjestelyiden järjestely. No, onneksi otin nuo Panzer Glassin vermeet enkä jotain Insane-Insmateja tai muita ihmeitä, niin oli suht järkevät. Meni muuten melko hyvin, mutta taisi vähän pölyä ilmasta leijailla lasin alle pariin kohtaan, mutta nyt kun tuota on käpälöinyt ja tullut sormenjälkiä tuohon, niin ei siitä kyllä mitään pölyhiukkasia enää huomaakaan.

Nuo lasit on kyllä paljon parempia laittaa kuin ne kalvot, ne ovat ihan saatanasta. Oliko toi nyt S20+ vai S21+ mihin ei ollut toimivaa lasia vaan piti kalvoa kikkailla, niin siinä meni kyllä vain hermo. Tilasin Kiinasta parilla eurolla 5 kalvoa lisää (Suomessa kun se yksi vitun kalvo maksoi lähes parikymppiä) ja meinasin että onpa vara mokata useastikin... mutta sitten totesin, että koko puhelin on liian iso, painava ja epämukava että en koskaan ota sitä oikeaan käyttöön vaan jatkan edellisellä niin ilman kalvojahan se nyt on. Kätevä wc-puhelin. :D

04.07.2024 22:54:09
#632213 [+-] Piilota Suosittele

>>632191
Riippuu niin luurista, mulla on Catepillarin 42 joka on duunarin iskusuojattu puhlin. Vitun hyvä, makso 250e (aikoinaan) enkä haluis luopua. Panssarit alkaa vaan repsottamaan

[ 6 viestiä | ]