Rekisteröitynyt 14.10.2017 22:19:54
Nähty 19 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 9 813
Tageja annettu 3
Vierailuja 12 451
Medioita 1
Medioiden näyttökerrat 1 031
Plussia 5 564
Saavutuksia Ei ole
+1      
Pari suositusta näin kello 3 aamuyöstä...

- Juotavaksi: Russian Standard Gold - tietysti raakana
- Katseltavaksi: Letterkenny & Sons of Anarchy - miksi?
Letterkenny kanadalaisena sarjana tuntuu kaikille maaseudulla aikaansa viettäneille suomalaisille kovinkin kotoisalta. Letterkennyssä on todella seksikkäitä hyväkroppaisia naisia ja jäyhiä äijiä. Nerokasta sanailua ja vaikka huumori on Trailer Park Boysista kovin tuttua, se on ns. älykkäämpää ja fiinimpää samalla kun tunteita on paljon enemmän. Nerokas ja mahtava sarja ja vaikka suuret määrät jääkiekkovitsejä välillä ihmetyttävät, pienen googletuksen jälkeen niitä arvostaa enemmän, kun huomaa että oikeasti guest stareiksi on tullut ihan oikeita menestyjiä ja staroja.

Sons of Anarchy sen sijaan on draamatykistystä vailla vertaa. Sarja pitää katsoa kokonaan, jotta näkee koko kiertokulun. Erittäin hyvin tehty ja laadukas sarja, joka kertoo SOA -moottoripyöräjengistä, jengin rikollisesta toiminnasta ja vyöryttää jättimäisen määrän erilaisia tunnepitoisia tapahtumia katsojan silmille. Nerokas ja mahtava sarja, jolle Mayans MC toimii laadukkaana spinoffina, joka tosin on selkeästi heikompi ja kevyempi.

- Musiiksiksi: GDS Project. Mielipuolisen maalin tahraaman Tatjanan ja jengin electro-industrial-ebm-rock-mitälie musiikkia vailla vertaa. Tatjana ja "vanhat äijät" laittavat kitarat laulamaan ja industrial-beatit jyskäämään samalla kun Tatjana karjuu sanoja ilmoille. Karua, melodista ja toimivaa. Sykkii niin kuin Corollan takalasikin tätä veivatessa. Jos olet tyvilörppä, hipsteri tai tai muuten vain Matti & Teppo -tasoisen humppamusiikin ystävä, tämä ei ole Sinulle. Tai ehkä onkin ja housunpunttisi pyörivät pari kuukautta, kunnes lähdet etsimään edes hieman vastaavia bändejä YT:n, Googlen ja Spotifyn avulla.
[ 1 viestiä | ]