Rekisteröitynyt 14.10.2017 22:19:54
Nähty 19 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 9 814
Tageja annettu 3
Vierailuja 12 451
Medioita 1
Medioiden näyttökerrat 1 031
Plussia 5 564
Saavutuksia Ei ole
+4      
Ja vähän tarjousmuistutuksia

- Kärkkäisen Sikapäivät alkavat nyt yöllä. Uutiskirjeen tilaajat saavat tiedon kunkin päivän "päiväpaukuista", joissa alennukset ovat olleet yleensä tosi hyviä. Toki päiväpaukkutuotteita on vain muutamia per päivä, niin kaikkien tarpeisiin olevia tuotteita siellä ei aina ole, mutta jos sattuu osumaan tarpeeseen (tai muuten vain ostohimo iskee), niin hinnat ovat edukkaita. Ja Sikapäivien tarjoukset muutenkin yleensä hyviä. Itse monesti olen ostanut jo sukulais- ja kummikakruille joululahjoja etukäteen Sikapäiviltä. Jep, jouluun on alle 9 kuukautta enää!

- Kuljetusbulvaani Fransberg.eu on laittanut paketit tarjoukseen. Noutopisteeseen iso L -koon laatikko alle 20 euroa. Fransbergiltä voi tilata useista saksalaisista alkoholiverkkokaupoista toimituksen Suomeen.

- Gigantissa ale jatkuu

- Samsungilta jos tilaa Galaxy S24 -sarjan puhelimia, niin saa reilun hyvityksen/lisäalen vanhasta puhelimesta. Tai sitten S24-sarjan puhelimen ostaja saa hyvän alennuksen uusista Samsungin televisioista.

- Viinikauppa.com:ista saa punaviiniä (Penasol) litran törpässä sentillä. Slots-kaljaa 24-packin eurolla. Ja Penasolin litran viinitörpät ovat alennuksessa. Viinirännit päälle edukkaasti.

- Superalko.de heittää laatikon Faxea alta 10 euroa mukaan. Ja Taxi -vodkaa lähtee puolen litran muoviperkele mukaan alle 5 euron. Taxi on kamalaa, mutta karskein ahtaaja-Keijo rännittää sitä vappuun asti lakkoillessaan. Kochin hirveätä 38:ia (VOL38) saa alle 4,5 euron per pullo. Että Keijollakin kunnolla kolisee. Ja jos Keijo haluaa kovat närästykset (ja viinirännit) halvalla, niin Superalkon tarjouksista löytyy myös 3 litraa punaviiniä 6,5 eurolla (Tegner & Son).

Rai rai, pääsiäinen tuli ja meni, mutta serpentiinit ja pallit valmiiksi, (t)yöläisten juhla tulee jo alle kuukauden päästä.
[ 14 viestiä | ]