Rekisteröitynyt 14.10.2017 22:19:54
Nähty 19 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 9 814
Tageja annettu 3
Vierailuja 12 452
Medioita 1
Medioiden näyttökerrat 1 031
Plussia 5 564
Saavutuksia Ei ole
+3      
Pepsico on keksinyt näköjään tuoreissa pulloissa ensimmäisen toimivan "kahlitun korkin".
Eli siis EU:n määräämän "ei irrallisen" -korkin.

Aiemmat Pepsico -pullot (7up, Pepsi) olivat sellaisia, joissa korkki oli pidemmän muovinarun päässä. Ja olivat tietenkin tiellä jatkuvasti. Naru oli pakko repiä poikki, jos aikoi järkevästi pulloista jotain kaataa. Tämä oli sama muiden valmistajien pulloissa aina maitotölkkeihin asti. Maitotölkeissä tosin koko "kaulus" lähtee nykäisyllä irti ja ongelman saa siten poistettua.

Nyt uusimmissa Pepsicon pulloissa korkkia on muutettu. Korkki pyöritetään auki ja muovikorkissa on "nivel" jonka avulla korkki taivutetaan ylöspäin, jolloin korkki ei tule/lipsahda/hyppää tielle kaataessa. Jokusen pullon laseihin nyt kaataneena sanoisin, että korkki oikeasti toimii. Sen "nivel" kestää tarvittavan avaus- ja kaatomäärän ja korkki toimii jäpäkästi ja järkevästi. Melkolailla paksun nivelen vuoksi sitä ei toki ole helppo repiä irralleen, mutta ei ole enää tarvettakaan, koska korkki oikeasti toimii niin hyvin kuin se voi toimia.

EU:n hullut direktiivit ovat ärsyttäviä ja tämäkin direktiivi on älytön, koska esim. kotioloissa ne korkit jäävät pulloihin, mutta jos muut ottavat Pepsicoa vastaavat korkit käyttöön, direktiivi ei ole enää älytön ongelma kuten se alkuvaiheessa (ja kirjoitushetkellä) on, koska pääsääntöisesti korkit pitää ja haluaa repiä irralleen, jotta kaataminen onnistuu järkevästi.

Anyway, tämä korkkigate on esimerkki EU:n nysväyksestä silti. Luodaan itse naurettavia ongelmia ja ongelmallisia "ratkaisuita" naurettavan pieniin asiohin. Sen sijaan ei saada luotua ratkaisua esimerkiksi Euroopan valloitukseen Afrikasta ja Lähi-Idästä, joka aiheuttaa turvallisuustilanteen vakavat ongelmat, rikollisuuden kasvun ja tulee boostaamaan radikaalimpien ja aina vain radikaalimpien puolueiden kannatusta ympäri Eurooppaa. Toki monet maahanmuuttajat äänestävät vasemmistopuolueita ja siten Euroopan tuhoa, mutta integroituneet maahanmuuttajat äänestävät oikeistopuolueita kuten järkevät yhteiskunnalle hyödylliset työläiset - joten radikaalien ja yhä vain radikaalimpien oikeistopuolueiden äänestysaktiivisuus tulee korostumaan ellei haittamaahanmuuton määrä ohita realistisuutta. Toivokaamme realistisuutta ja integroitumattomien ongelmatapausten välitöntä palautusta ja aitoa rajavalvontaa, jotta Eurooppa voi säilyä Eurooppana vielä useamman sukupolven. Valitettavasti väestö vaihtuu niin, että Suomikin tulee olemaan islamistinen maa sukupolvien vaihtuessa - mutta kuinka monen, se on vielä valittavissa oikealla äänestyksellä ja oikeilla vaatimuksilla & valinnoilla.
01.04.2024 03:33:03
#611043 [+-] Piilota Suosittele

Huomasin sellaisen vittumaisuuden myös, että korkki pitää kiertää kiinni tai muuten palautusmaatti ei ota sitä vastaan.

02.04.2024 16:08:54
#611107 [+-] Piilota Suosittele

>>611043
korkki pitää kiertää kiinni tai muuten palautusmaatti ei ota sitä vastaan.

Saatanan mulkut! Noinko muka on? Olin jo kirjoittamassa, että tästä eteenpäin revin aina korkit helvettiin ja metallijätteisiin ihan vain vittuuksissani kun laitan pullon pullopussiin.

Kuinka moni oikeasti palauttaa pulloja ilman korkkia muutenkaan? No minä jos kyse on lasten purkeista ja silloinkin harvemmin, mutta kyllä se korkki nyt kuuluu vaan siihen pulloon kuin ananas pizzaan.

03.04.2024 09:27:01
#611395 [+-] Piilota Suosittele

>>611107
Vehjes katsoo kieroon jos antaa sen korkin roikkua. Luulin että edes joku hyvä olis siinä ratkaisussa niin että kylmällä ilmalla kun niitä kantaa niin eivät vetäydy ja tartte ilmaa niihin päästellä kun se Baabelin kone ei niistä epämuotoisista pulloistakaan tykkää.

[ 4 viestiä | ]