Rekisteröitynyt 14.10.2017 22:19:54
Nähty 11 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 9 658
Tageja annettu 3
Vierailuja 12 361
Medioita 1
Medioiden näyttökerrat 1 016
Plussia 5 431
Saavutuksia Ei ole
+1      
Ettäs sitten tämänkin tiedätte. Tosin se VANTU SKATT lopetti tiukan valvonnan jo vuodenvaihteessa.
Ja Chimeralla noin 25 laatikosta (vai oliko se jo lähemmäs 30) ehti yksi jäämään VANTU SKATTin (mikä sekin on) haaviin. Siitä tosin ei ole tähän päivään mennessä mitään perään kyselty, mutta pulloja hiplattiin VANTU SKATTin (heh heh) tarpeista yli kuukausi kunnes ne päästettiin vapauteen.

----------------------
Juhlitaan yhdessä!
Suomalainen VANTU SKATT on päättänyt lopettaa alkoholin verkkokaupan tiukan valvonnan VANTU SKATTin lähteen mukaan!
lue lisää täältä
Siksi olemme päättäneet juhlistaa tätä tapahtumaa järjestämällä erikoispromootiokampanjan, joka alkaa NYT ja päättyy klo 00:00 sunnuntaina!
Toivotamme kaikille suomalaisille hyvää viikonloppua.
Kippis
----------------------
01.03.2024 00:07:32
#602479 [+-] Piilota Suosittele

Iisalmen lessupedari Eli tuttavallisemmin Ipa tilasi Netprisistä kerran juotavaa. Meni hölmö "säästämään" rahdissa ja otti itse ulkopuolisen kuljetusliikkeen.
No pojallehan mätkähti valmisteverot maksettavaksi ja me saatiin makeat naurut.

01.03.2024 00:31:56 | 00:33:47
#602480 [+-] Piilota Suosittele

>>602479

Väittäisin erittäin vahvasti, että Netprisistä ei ole ainakaan noin 10 vuoteen pystynyt tilaamaan kuljetusta heidän järjestämänään, vaan on pitänyt tilata erillisen yrityksen järjestämä kuljetus. Netpris toki vuosikausia lähes automaattisesti johdatti tilaamaan kuljetuksen Shippiin kautta ja Suomen ensimmäisten lakikikkailujen jälkeen Shippiin sivuilta sai ladata plug-inin, joka javascript-helvettinä näytti Netprisin sivuilla kuljetushinnat ja ohjasi Shippiin sivuille tilaamaan kuljetuksen. Tehovalvonnan aikaan lähtivät plug-init, linkit ja kaikki maininnatkin kuljetusliikkeistä jo pois.
Toki jonkun Pakettipoikien tms. kautta pystyi ylimääräisellä vaivalla Shippii-aikoinakin järjestämään itse kuljetusta ja viestittämään sinne ja tänne, mutta Shippii oli silloin hyvin automaattinen juttu.

Tänä päivänä Suomen lain vuoksi ei saa olla plug-ineja tai edes linkkejä kotisivuille, jos firma haluaa pysyttäytyä etäostoyrityksenä. Onneksi toki on myös etämyyntiä edelleen tekeviä firmoja, joilla yleensä kuljetuskustannukset sopimusten vuoksi ovat hieman halvempia (peräti noin 5 euroa normaalissa 12 paikkaisessa 28kg L -laatikossa).

01.03.2024 00:51:06 | 00:53:10
#602483 [+-] Piilota Suosittele

>>602480
Siis tuossa sinun linkissäkin sanotaan, että riittää, jos myyjä selkeästi ohjaa kuljetusliikkeen sivuille, kuten netpris tekee shippiin kanssa.
Ipa lähti siitä sooloilemaan.

On aikaa siitä, kun olen netprissiltä tilannut, mutta eikös siellä makseta juomat ja rahti samalla kertaa? Silloin se on myyjän kuljettama Suomen lain mukaan.
Vai muistanko väärin.

01.03.2024 16:25:23
#602572 [+-] Piilota Suosittele

Tuli just sähköpostiin. :D

Hyvä Shippii-asiakas,

Suomalainen VANTU SKATT on virallisesti ilmoittanut, että tiukka alkoholin verkkomyynnin valvontakampanja päättyi joulukuussa 2023.

https://www.vero.fi/tietoa-verohallinnosta/uutishuone/lehdist%C3%B6tiedotteet/2024/tehovalvonta-pysaytti-yli-410-000-litraa-netista-tilattuja-alkoholijuomia-joista-valmisteverot-olivat-maksamatta/

Vuosi oli meille kuljettajille erittäin VAIKEA, sillä rekkaamme pysäytettiin ja tarkastettiin, mikä johti pidempiin toimitusaikoihin ja paljon korkeampiin toimituskustannuksiin rakastetuille suomalaisille asiakkaillemme!
Joten, tänään on suuri päivä ja aiomme toimittaa entistä säännöllisemmin, nopeammin ja edullisemmin Teille!
Olemme myös erittäin ILAHTUNEITA ilmoittaessamme, että olemme aloittaneet yhteistyön uudelleen Budbeen kanssa, jonka tiedämme monien teistä rakastavan heidän kätevää ilta-aikaan toimitusta!...
Pysykää siis kuulolla Shippiin monista UPEISTA muutoksista lähitulevaisuudessa!

01.03.2024 18:48:41
#602613 [+-] Piilota Suosittele

>>602483

Ei, erikseen on pitänyt tilata. Väittäisin, että sen noin 10 vuotta, mitä sieltä olen tilannut, niin Shippiin kautta on pitänyt erikseen tilaus tehdä.

Toki, kuten sanottu, Shippiin kautta tilaamiseen työnnettiin voimakkaasti ja sitä on sitten Suomen lakitulkintojen vuoksi vähennetty ja vähennetty vuosien varrella. Selvityspyyntöjä ovat käsittääkseni saaneet, mutta etäostoiksi Netpris on katsottu Tullissa poikenneiden lähetysten osalta niin tehovalvonnan aikaan kuin aiemminkin.

Shippiillähän on toki edelleen kytkökset toki Netpris:iin (+Discandooo ja taustafirmalla oli muitakin kauppoja) vaikka muidenkin kauppojen kuljetuksia pitkin hampain järkkäävät, jotta näyttävät Suomen lainkin silmissä erilliseltä firmalta ja ovat kaupoista erillisiä yrityksiä. Toisilla alkoholipuljuilla on vastaavasti sitten omia kytköskuljetusliikkeitään, joissa on samat omistajat, kun oikein tarkasti alkaa selvittämään. Eräässä maassa X muutamalla puljulla pöytälaatikkofirmaomistajat menivät ristiin rastiin, mutta samat äijät lopulta takaa löytyivät. Piti erästä tapausta tutkia kesällä, kun oli tilaus sisällä ja firma katosi... joskin myöhemmin elpyi ja sanoivat palvelinkaappauksen koko vyyhdin syyksi.

Sähköpostihistoriaa erikseen Shippiin kautta itsellä on tosin näköjään vain noin 7 vuoden päähän, että sen vanhemmista tilauksista ei ole varmuutta. Tilasin tosin kymmenisen vuotta sitten enemmän Discandooo:sta, jonka sitten Netpris jossain kohtaa söi, mutta laajemman valikoiman vuoksi usein Netprisiltäkin.

01.03.2024 18:53:00
#602616 [+1] Piilota Suosittele

>>602572

Otsikon ("VIRALLINEN VERU: ") nähdessäni ajattelin, että nyt ovat saaneet korjattua tekstinsä jo lähes oikeaksi. Vero on vain veru, että lähelle... mutta ei... VANTU SKATT siellä tekstissä kummitteli. Nauroin perkele.

Mutta joo, tilaan heti Netpris:iltä, kun saa Lay'sin Super Chipsejä noin 1,7 eurolla pussi. Aivan perkeleen hyviä sipsejä.
Tilasin joskus yhden pahvilaatikollisen noita sipsejä. Oli iso laatikko ja vähän painoa. Pakkausmateriaalia oli silti laitettu, että sipsipussit matkaavat pehmeästi ja turvallisesti.

[ 10 viestiä | ]