Rekisteröidy

Rekisteröitynyt 14.10.2017 22:19:54
Nähty Alle päivä sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 5305
Tageja annettu 0
Vierailuja 8375
Medioita 0
#388897 [+2] 15.09.2020 23:08:51 Ilmianna
Disney+ arvio by Chimera

Tänään sitten avautui uusi Disney+ suoratoistopalvelu. Kiva juttu, ennakkotarjouksessa vain 60 euroa per vuosi. Siihen se kiva sitten jäikin.

Ensin pohdittuna hinta kuulostaa edukkaalta, mutta tarjonnan määrä ja laatu onkin sitten aikuiseen ikään ehtineelle todella surkea. Netflix ja Viaplay pesevät mennen tullen tämän tarjonnan. Esimerkiksi sarjoja Disney+ sisältää tällä hetkellä noin 150. Niistä aikuiseen ikään ehtineelle... no... ei muuten paljon ole.

Joku tietysti voi pitää Mandaloriania aikuisille tarkoitettuna ja ehkä se melkein sitä onkin, mutta Disney iskee jälleen: Mandaloriania on palvelussa tällä hetkellä 2 jaksoa. Vain 2! FOXiltakin näet yhden jakson eli olet viikon perässä maksullista palvelua. Disney kun lisää Mandaloriania tosiaan jakson viikossa, vaikka 16 jaksoahan sarjaa jo on.

Sisällön puutteen lisäksi kategoriat ja hakutekijät ainakin mobiilisovelluksessa ovat kehnot. Toiminta, komedia, animaatio... ja se oli pitkälti siinä. Toisaalta sitä sisältöä on niin vähän, että nopeasti pläräät vaikka kaikki sarjat läpi. Elokuvia sitten onkin vähän enemmän plärättäväksi, mutta tuijottele siinä nyt sitten Riemukuplaa, Riemukuplaa, Riemukuplaa - kupla siitä tulee otsaan, kun huomaat maksavasi siitä. Itse asiassa... en ole mikään Star Wars -ystävä, mutta kyllä kohta katsotaan kaikki Star Warsit, kun siitä on maksettu. Ettei tarvitse ainakaan Riemukuplaa tuijottaa.

Aikuisen näkökulmasta sisältöä voi joissain tapauksissa pelastaa Discoveryn tuotanto. Mukana on hienoja dokumenttisarjoja ja tosi-tv -sarjoja (mm. Autojen Ensiapu).

Näistäkin osassa tosin ongelmaksi tulee palvelussa tällä hetkellä usean henkilön valittelema tilanne, että ohjelmista puuttuu kausia. Jotkut myös raportoivat yksittäisten jaksojen puutteesta, mutta itse en sellaisiin ohjelmiin vielä ehtinyt/osunut, että tuota voisi vahvistaa.


Ei niin huonoa, ettei jotain hyvääkin. Puhelimen sovelluksen ja Chromecastin yhteistyö on erittäin hyvää. Lataukset tapahtuvat nopeasti, siis todella paljon nopeammin, kuin monella muulla suoratoistolla. C More ja Viaplay kykkivät vielä pytyllä, kun Disney+ kirmaa jo pihalla.
Nopeuden lisäksi kuva on hyvä ja siinä missä moni muu suoratoisto Chromecastilla erityisesti liikkuvassa kuvassa tuntuu nykivän, tätä ei Disney+ tuntunut tekevän. Auto-ohjelmassa superauto soljui sujuvasti ympäri rataa ilman nykimisiä.

Sovelluksestakin toki omat ongelmansa löytyvät. Esimerkiksi suomenkielisiä tekstityksiä sovellus ei automaattisesti laittanut näkyville. Ja kun tekstit valitsi ja seuraava jakso sarjaa alkoi, tekstit olivat taas kateissa. Tästä hypättyäni toiseen sarjaan, suomenkieliset tekstit kyllä sillä kerralla sovellus muisti ladata, mutta ensimmäiset tekstit tulivatkin sitten ruotsiksi (!) joskin sovellus teki kovasti töitä ja ruhjaisi ko. tekstien päälle suomea ja seuraavat tekstit tulivatkin suomeksi.

Tuomio: Älä osta, ainakaan vuodeksi. Kokeile korkeintaan kuukausi ja raportoi/valita Disneylle, että palvelussa on aivan liian vähän sisältöä.
16.09.2020 17:54:37
#389077 [+-] Piilota Suosittele Ilmianna

>>388959
Satuin vilkaisemaan äsken, että aika moni muukin ollut näköjään samaa mieltä ja samoja asioita arvosteltu. Sitten joidenkin mielestä on niin mahtava. Kehujat näyttävät olevan pääasiassa naisia, joilla on lapsia, jotka saa istuttaa Disneyn ääreen ja imeä viiniä ja Xanaxia sillä aikaa.

Sitten on tietysti ikuisia teinejä, joille Marvel-kama on kuuminta hottia ja ainoa maailmassa.

[ 4 viestiä | ]