Rekisteröitynyt 14.10.2017 22:19:54
Nähty 79 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 10 936
Tageja annettu 3
Vierailuja 14 498
Medioita 1
Medioiden näyttökerrat 1 457
Plussia 8 245
Saavutuksia Ei ole
Chimera

Intia? Indian Rock? Dark Rock? Hyvää musiikkia Intiasta?

Kaikkeapa sitä. Levyn parhaista kappaleista ei valitettavasti ollut videoita Youtubessa.

+0  3 viestiä   21:58
Chimera

Uutta Sireniaa. Ai että.
Harmillista vain, että levyltä löytyy 3 kovaa kappaletta ja muu jää laimeammaksi.


Kappaleen bass dropit ovat muuten mahtavia. Rage of Light käytti edellisellä albumillaan näitä myös muutamissa kappaleissa. Suurella äänenvoimakkuudella erityisesti autossa tuntuu hyvältä, kun värähtää koko kropassa.

+0  0 viestiä   16:09
Chimera

Kuljetusliike toi 25 kilon laatikon ovesta sisälle.
Pojat Baltian ovat nitoneet tuon aivan amfetamiineissaan. Metallia paketissa enemmän kuin pahvia. Päällä ja alla niittejä.

Sieltä pitäisi löytyä 2 laatikkoa vahvaa lonkeroa ja salkullinen Moskovskayaa.
No, olkoot nyt tuolla huomiseen josko sitten jaksaisi avata, niin saisi yhden tai kaksi ronkeloa illaksi.

+2  3 viestiä   21:29
Chimera

Nythän olisi dilemma.
Mitäs seuraavista pitäis kalastaa:

- Kesko B
- YIT
- Fortum

Kaikki maksavat vielä tänä vuonna osinkoja, joka on ykköskriteeri valinnassa.

Kesko maksaa vielä tänä vuonna 3/4 osingoista kun YIT ja Fortum 1/2 osingoista.

Jokaisessa on omat hyvät ja huonot (riskit) puolensa.

+0  11 viestiä   18:48
Chimera

Minikebab ja höyrymakkara.

Ählämsähläm kaivoi varmaan kaikista pisimmän makkaran mulle, sehän vengursi kunnolla mutkalla tuossa paketissaan. Ja sinappiakin niin maan perkuleesti. Tuli kyllä aika ähky, kun noi söi.

Murkinajonossa oli aika tuubassa olevaa porukkaa muuten (jo tähän aikaan), missä lie juhlineet, taisi mennä niille paljon pienemmät annokset ja pienemmät makkarat.

Mutta hyvää oli juu ja päivän ajelutournée tehty, 160 kilsaa syntymäpäiville & takaisin. Harmi, että Persu-Mersu edelleen odottamassa tiivisteiden vaihtoa korjaamolla. Toisaalta olipa keskikulutus kolmisen litraa satasella nyt pienempi.

+1  21 viestiä   19:04
Chimera

Suomen kuumin maalivahti pidetään poissa jäiltä. Sen sijaan Farmi-Larmi ja Jussi "Koko kauden kateissa" Olkinuora pelaavat.
Joukkue on kentällä aivan helvakon hidas (joka on monelta vuodelta toki tuttua) ja syöttelyt ovat kuin löysällä lerssillä kiekkoa huidottaisiin. Hazardisyöttöjä jaetaan jatkuvasti (löysällä lerssillä) ja alaspäin pelataan niin kauan, että vastustaja ehtii ottamaan kiekon. Hyökkäyspäähän kun mennään, niin pysäytetään eteneminen ja peli, heitetään kiekko kulmaan ja mennään sinne rökkyämään kiekkoa vahvemman vastustajan kanssa.

Välillä maagisesti tällainen pelimalli on tuonut mitaleja, jopa mestaruuksia, mutta kun siihen on tarvittu silloin
- maaginen supervireessä oleva maalivahti
- vähemmän hazardisyöttöjä
- löysällä lerssillä pelaamisen loppumista alkusarjan lopulla, viimeistään sen on pitänyt kadota kuolemanpeleissä
- kykyä oikeasti kaivaa ne kiekot hyökkäyspäässä kulmista sen sijaan, että hävitään ne väännöt ja tietenkin myös kykyä tehdä maaleja vedoistakin, erityisesti suoraan syötöistä ilman kiekon haltuunottoa ja ilman etenemisen pysäyttämistä ja mietintäkioskin perustamista

Ai ei saa mollata. Saa. Liikaa vääriä pelaajia, liikaa muihin asioihin keskittyvää Jalosta, liian vähän Patea ja liian vähän Heljankoa. Never forget.

+1  3 viestiä   23:21
Chimera

Nyt on vauhti päällä

- Vuokravälittäjä ilmoittaa, että on löytynyt vuokralainen ja on tekemässä sopimusta kesäkuun puolesta välistä alkaen
- Yksi puolituttu remonttifirma antaa tarjouksen viimeisestä tarvittavasta remontista, noin satkun uskomaani halvempi
- Persu-Mersu on uitettu katsastuksesta läpi ja korjaajafirma ilmoittaa, että olisi haettavissa (tosin en hae ennen kuin vaihtaa vielä parit tiivisteet ettei tiputtele öljyä tallin lattialle)
- Siskonpoika (eli vanhempansa) haluaa polkutraktorin. Hitto, näin pihi kaveri mitään satojen eurojen muovi-Valtraa osta, vaan yksi nainen lupasi tuoda käytetyn polkuauton järkihintaan kotiin asti perjantaina. Säästyy aikaa ja rahaa.

No, kyllä tässä vielä kaikkea yllättävää ehtii tulemaan ja Mersun huoltojen hintaakaan en vielä tiedä, mutta se on Persu-Mersu, niin sen pitää olla kunnossa.

+0  4 viestiä   20:04
Chimera

Pitäisi juuri lähteä työntymään B-torniin. Ja oikein neljänteen kerrokseen. Uuh.

+0  0 viestiä   16:48
Chimera

Musiikista voi olla montaa mieltä, mutta on kyllä uskomattoman seksikäs nainen.

Ja tuon upean tötön ilmeet ja touhut videolla sopivat sanoitukseen todella hyvin.

+0  2 viestiä   14:42
Chimera

Jälleen pari sarjasuositusta:

Homo Box Office: JETT
- Yllättävän väkivaltainen sarja, kun vauhtiin pääsee. Ensin tuntuu rauhalliselta "mestarivaras vähän varastelee" -sarjalta, jossa liikutaan verkkaisesti, sanaillaan fiksusti ja ollaan kylmiä ja tunteettomia. Ja sitten WHAM-WHACK-BOOM.
- Tissejä ja tussuja sarjassa on mukavasti esillä.
- "Tetas Calientes!" -lausahdus nousee kauden puolivälin jälkeen esille ja nostaa roppakaupalla sarjan pisteitä. Monestakin syystä. Sarjan parhaita pätkiä ja parhaita jaksoja.
- Näyttelijöinä on lauma muualta tuttuja näyttelijöitä (mm. Giancarlo Esposito; Breaking Bad, Far Cry), mutta Gaite Jansen on sarjan ihastuttavinta antia ja samalla tuo sarjaan jäykkien roolien oheen hauskoja heittoja ja muutenkin loistavan hahmon.
- Homo Box Officen sarjaan kuuluen hompostelu on luonnollisesti läsnä merkittävän sivuroolin parissa ja seurauksena tulevien merkittävien tapahtumien parissa, mutta Luolastossakin näyttää olevan paljon suurempaa homostelua, joten tämä tuskin ketään haittaa.

Netflix: Somebody
- Tissejä, tussuja, seksuaalista väkivaltaa, raakoja murhia, sadistinen äijä ja katsojien asenteita ja tunteita päähenkilöihin nopeasti muuttelevat juonenkäänteet. Siitä on hyvä etelä-korealainen sarja tehty.
- Sarja on IMDB:ssä saanut yllättävän huonon keskiarvon, mutta arvosteluita tutkiessa paljastuu, että osa on antanut todella alhaisen arvosanan ja osa todella korkean. Välimaasto on jäänyt vähiin eli sarja on ihastuttanut tai vihastuttanut. Olen samaa mieltä monen arvostelijan kanssa, että huonon arvosanan antaneet ovat odottaneet jotain aivan muuta. Ovat luulleet katsovansa taas yhtä siirappista K-draamaa, jossa pahin asia on kun eron jälkeen aurinko ei paistakaan, vaan sataa vettä. Ei, se ei ole pahin asia. Se että murhataan, on paljon pahempi. Ja tämä sarja liikkuu synkissä vesissä synkkien hahmojen parissa. Ja välillä olet jonkun hahmon puolella kun taas pienten vivahteiden jälkeen oletkin että keitettäkööt tuokin öljyssä ja kuolkoot perkule - kunnes taas asetelmat muuttuvat. Sarja on itse asiassa aivan perkeleen hyvä, etenkin kun on tällainen perwo, joka pitää siitä että sarjassa on kauniita naisia ja sitten sarjassa vilahtelee tissiä ja tussua. Ja porukkaa kuolee. Sarjan tapahtumat myös "kootaan kasaan" lopussa hyvin ja avataan aiempia asioita ja tapahtumia, joka valaisee asioita lisää ja nostaa sarjan pisteitä. Sarjassa on yksi hölmöys ja turha mauste juonessa, joka hieman laskee pisteitä huippupisteistä, mutta se jää lopulta sivurooliin ja pieneen osaan, josta taas palataan sivuraiteelta takaisin tärkeimpään eli väkivallan pariin. Loistava sarja. Ja mikä tärkeintä, sojua tietenkin juodaan.

+0  0 viestiä   20:08
Chimera

Suomen oikeuslaitos on pelleillyt taas. 45 päivää vankeutta, kun henkilö tahallisesti ja tietoisesti yrittää ajaa henkilön päältä, kolaroi, aiheuttaa hengenvaarallisia tilanteita. Niin - ja on taparikollinen.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/0d05d8ae-c9cc-4652-b4ba-d600f21b5228

Hei tuleva hallitus. Nyt niitä tuomioita kovemmaksi ja paljousalennusten sijaan paljouskovennuksia.
Ja suojaväreistä, suojauskonnoista jne. myös päästävä eroon.

45 päivää... videolta näkee, että ei ole yhteiskuntakelpoinen ihminen.

+4  7 viestiä   15:59
Chimera

Viikonloppuna minulle selvisi, miksi täälläkin on peniskuvia niin paljon ja homous on yleisempää kuin luulinkaan.

Tuli oltua eräässä kylpylässä nyt viettämässä viikonloppua.
Siinä oli sitten hyvä hetki ruoan, muutaman rommikolan, muutaman skumpan ja vodkashotin jälkeen mennä ns. paikalliseen katsomaan Suomi-Saksa -peliä ja ottamaan muutama virvoike.

No mitäpä siellä sitten aikuiset miehet (eräässä seurueessa haitari oli noin 30-50 ja eräässä seurueessa n. 50) peliä katsoessaan puhuvat viisaita:
- "Kuka se olikaan se se se peräreiän haistelija. Joo, se haisteli peräreikää. Joo, se oli sellainen haistelija. Peräreikä, peräreikä, peräreikä."
-- Ja tuota edellä olevaa epämääräistä juttua jatkui minuuttitolkulla. Siitä puhe, mistä puute.
- "Pukukopissa hikiset munat. Ja pallit. Hikiset munat. Hikiset munat."
-- Ja taas jauhamiskone käy, aivan selvästi olivat hikiset munat kavereilla mielessä ja intohimon kohteena.
- "Sirklaa, sirklaa Anttila. Käytä sitä isoa persettä, mikä sulla on. Isoa persettä. Tönää sillä. Sillä on iso perse. Perse, perse, perse."
-- Tuossa porukassa, mukana olevista "naisista" (ehkä ne oli transuja) huolimatta, oli mielessä vain Anttilan perse.

Eivätkä tyypit edes näyttäneet kovin humalaisilta ja laimeita juomia kiskoivat. Kaappihimokkaita homoja selvästi.
Koska tuollainen kaappihomous näyttää selvästi olevan kuviteltua ja tilastollista tietoa isompaa, ei todellakaan ole siis ihme, että täällä on niin paljon peniskuvia, karvaisia äijiä äheltämässä, transuja ja muuten vain lerssilissuja.

Häts takaisin kaappiin hiljaa olemaan ja katsotaan niitä pelejä ihmisiksi ihmisten ilmoilla.

+5  4 viestiä   20:23
Chimera

Käärijä iskee myös alkoholikaupassa:


Kiitoksena upeasta osallistumisestanne Eurovision 2023 -kilpailuun haluamme tarjota teille erikoisalennuksen 10 % kaikista tuotteistamme netpris.net-sivustolla. Uskomme, että ansaitsette vain parasta, ja olemme varmoja, että löydätte valikoimastamme laadukkaita tuotteita, joista pidätte.


Käytä kuponkikoodia: "FINLAND"

Tämä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

+1  11 viestiä   18:57
Chimera

Rähjäinen oli kyllä paketti, mutta ihan oli ehjää tavaraa sisällä.
Parikymmentä pulloa sojua ja makgeollia.

+1  12 viestiä   19:25
Chimera

Kun kaikkialla on Cha Cha Cha -väännöksiä verottajaa myöten, niin vessassa istuessani riimittelin myös:

Pidän kaksin käsin kiinni pytystä niinku
(pas pas pa pa kak kaa)
En mieti pyyhkimist ku tartun polvista niinku
(pas pas pa pa kak kaa)
Haluun olla takasin ja pois vessasta niinku
(pas pas pa pa kak kaa)
Mut mä jatkan kunnes en enää ruikuloi niinku
(pas pas pa pa kak kaa)


Ja kyllä, chili & bearnaise sai tänään vatsan pahasti sekaisin.

+0  0 viestiä   18:23
Chimera

Haluatko aiheuttaa kolmannen maailmansodan? Räjäyttää Youtuben? Internetin?
Saada tuhansia ryssätorakoita jahtaamaan sinua ympäri Internetiä?

Näin se tapahtuu:
- Mene venäläisen Dead Blonden videolle ilmoittamaan, että Arina Bulanova pitää pelastaa Venäjältä. Arina on liian hyvä Venäjälle. Arina pitää kaapata länteen, esimerkiksi Saksaan. Naton pitää tulla ja tallentaa Arina.
-> Katso kuinka torakat sekoavat, koska torakat rakastavat ihastuttavaa ja söpöä Arinaa yli kaiken

+0  3 viestiä   19:02
Chimera

Puksu wildaa!

Joko saataisiin laskettua rikosvastuun ikäraja 12 ikävuoteen ja väkivaltaisesta käytöksestä kunnon tuomiot.

13-vuotias tyttö oli tällä kertaa kouluväkivallan ja maahanmuuttotaustaisten väkivallan uhrina.

Ketään ei tietysti yllätä, että media jättää tiettyjä asioita kertomatta, mutta koska video leviää netissä, pois jätetyt asiat on helppo huomata itse.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/823198b9-dca3-46d0-abf8-bbe831da2831

+3  6 viestiä   19:04
Chimera

Kyllä varaosat ovat törkeän hintaisia. Varaosien törkeät hinnat ajavat sitten siihen, että herkästi hankitaan kokonaan uusia laitteita, joka ei kyllä ole muodikkaan vihreän ajattelun mukaista ollenkaan.

Tällä kertaa kyseessä Nilfiskin painepesurin paineletku. Painepesuri aikanaan noin 8 vuotta sitten maksoi 120 euroa. Ja koska joka merkillä on omat liittimensä, on tuohon pitänyt ostaa lisäosia. Ne sitten sitovat kyseiseen merkkiin kuluttajaa.

Paineletku on vuosien varrella kovettunut, käpristynyt ja kulunut ja päätti näin keväällä antaa muoveista periksi käytettäessä. Halvin 6 metrinen letku, jonka tiedoissa mainitaan kyseinen malli, maksoi reilun 30 euroa. Tähän tietysti 8 euron toimituskulut. Eli noin 40 euroa ja toimitusaika 3 viikkoa. Siis todellakin 3 viikkoa. Ja kaupasta saisi uuden malliversion samasta painepesurista letkuineen, kahvoineen ja suuttimineen 120 eurolla. Toisin sanoen letku tulee maksamaan kolmasosan hinnasta.

No, ei siinä, MobilePay soimaan ja letku tilaukseen, mutta kyllä vakavasti tuli pohdittua uuden pesurin ostamista. Jokin muu kuitenkin siitä kohta hajoaa.

+1  3 viestiä   18:36
Chimera

Kidutinpa itseäni kuuntelemalla kaikki 2023 Euroviisu-kappaleet.
Ei voi kuin sanoa, että tuosta tasapaksusta sonnasta nousee esille vain Käärijä.
Koko Etelä-Euroopan saa kyllä polttaa, jos homo-orgiaporukka äänestää voittoon jonkun muun kuin Käärijän.

Puolan kappale nousi edes vähän esille, kun Keiran valkoinen kopiosisar lauloi saman tyylisen veisun kuin Keira ja hieman samalla tavalla - erona vain oli, että Suomen toiseksi kaunein neekerityttö oli 20 kertaa parempi.+2  7 viestiä   20:13
Chimera

Välillä sitä vain törmää todella pahan makuiseen vodkaan.
Koch 38, Veski Meistri, Silver Horse, Gorbatchow tulevat vanhasta muistista ensimmäisinä mieleen.

Mutta nyt tuli uusi perkele listaan. No 1 Premium Vodka -perhe. Hyi helkutti. Kaikki tuntuvat olevan kamalia ja tätä on nyt muutama kerta tullut maisteltua ja jumalauta, että on hirveää tavaraa. Kun vieressä avoinna ovat Stoli, Smirre ja Jeltzinin Vanilja, niin tätä ei todellakaan tee mieli laittaa lasiin.
https://www.systembolaget.se/produkt/sprit/no-1-premium-vodka-8582601/[url]

+0  10 viestiä   01:01
Chimera

Kyllä sammakkomehustakin humalaan pääsee.
Mutta maustetut versiot ovat kyllä paljon parempia, kuten vaikkapa Lotte Strawberry -soju.

https://www.alko.fi/tuotteet/297404/Jinro-Soju/

+0  3 viestiä   22:55
Chimera

Vähän käyt hammaslääkärissä, otetaan vähän legoista kuvia, reilut puoli tuntia sitten tuolissa trr-srr-surr-rätätätä, leukoja särkee auki pitäminen - ja ei kun ylös ja kassan suuntaan. Ja kassalla "se olisi sitten 380 euroa, kiitos".

Jumalauta, että on ihan mielettömiä hintoja nykyään.

Ja Kela-korvausta oli alkuperäisestä summasta jumalauta joku parikymppiä.

Summa oli kyllä niin suolainen, että siihen pitäisi sisältyä sote-sankareiden eli viisikkotyttöjen kanssa sotea kipuillen syväluotaava seksuaali-iltama.

+0  18 viestiä   18:20
Chimera

Pääsiäisenä oli mukavasti aikaa käydä syömässä, juomassa, hotellissa - ja elokuvissa. Joten The Whale oli kohutuin ja mainostetuin elokuva, joka tuli katsottua. Täytyy myöntää, että vajaat 2 tuntia meni melkolailla nopeasti ja kyseinen elokuva piti otteessaan erittäin hyvin. Brendan Frasier on hyvä näyttelijä ja tämä on tullut aiemmin todistettua niin elokuvissa kuin sarjoissakin, mutta myös tässä elokuvassa Brendanin suoritus oli... no, erittäin hyvä. Liiankin vähäiselle huomiolle sen sijaan on jäänyt elokuvassa Hong Chaun roolisuoritus Lizinä. Ilman Liziä ja Lizin karujakin lausahduksia elokuva jäisi paljon kehnommaksi. Hong Chau oli toki Oscar -ehdokas, mutta suoritus tuntui Brendania merkittävämmältä.

Mutta joka tapauksessa The Whale on katsomisen arvoinen elokuva. Se ei tietenkään ole mikään Rambo tai muu action-pätkä, mutta katsomisen arvoinen joka tapauksessa.

Ja sitten taasen televisioon. Amazon Prime on tuonut Swarm -nimisen sarjan uutena sarjana esille. Vaikka ensimmäinen jakso on vielä sisäänajoa ja tuntuu siltä, että tämä on perinteistä huonovitsistä splatteria, sarja lähtee hyvinkin pian uusiin ulottuvuuksiin ja splatteria ja ruumiita riittää. Sarja on itse asiassa yllättävänkin viihdyttävä ja mukava katsoa. Ehdoton suositus tästä(kin). Okei, sarjalta ei kannata odottaa mitään maagista, yllättävää tai hekumallista season 1 loppua, mutta yhtä kaikki, se on katsomisen arvoinen.

Ja mitä tulee tuttuihin ja turvallisiin sarjoihin, niin... hetkinen... ei kai se niin tuttu olekaan... Jeremy Renner tekee todella upean roolin sarjassa Mayor of Kingstown. Ensimmäinen kausi on puhdasta hunajaa ja raakaa väkivaltaa siinä missä toinen kausi menee hieman syvällisemmäksi ja pohdiskelevammaksi - ja jopa hitaaksi. Sen sijaan toisen kauden lopussa nostetaan taas vauhtia ja Jeremy "Lumiauraonnettomuus" Renner tekee vakuuttavan suorituksen. Selkeä katsomissuositus niille, jotka SkyShowTimen sisältöä pääsevät katsomaan.

+0  11 viestiä   03:07
Chimera

Lihovina se hyvältä maistuu pääsiäisen kunniaksi.

Olkoot pääsiäisenne tuzemákia täynnä.

+0  4 viestiä   23:03
Chimera

I wanna share my heart with everyone around / I wanna spread some love, I'm feeling the beat

Miehiä vihaava Iiris ei saanut jatkokautta.

Voi tätä ilon päivää.


+2  3 viestiä   18:10