Rekisteröidy

Rekisteröitynyt 10.09.2020 18:55:41
Nähty 70 päivää sitten
Viestejä 1
Tageja annettu 0
Vierailuja 34
Medioita 0
#388887 [+3] 15.09.2020 22:08:08 Ilmianna
ole yläasteella joskus 2008
ole atk tunti

katsokaa kaverin kanssa youtubesta ismo remix videoita jollain 240p laadulla

iso luokkahuone joten opettaja ei varmaan kuule jos volyymi riittävän pienellä

<AAHH TSÄJÄJÄJÄJÄJÄJÄJÄ AASH t. ismo
ope kävelee taakse

''nyt pojat kiinni ne hupisivut ja takas tehtävien pariin'' t. ope

ope huomaa että kyseessä salkkarit

siis katsotteko te pojat laittomasti salattuja elämiä netistä?

ope paniikissa pistää kaikki luokan koneet kiinni koska ollaan kuulemma ladattu viiruksia laittomilta sivuilta

ope lähtee reksin puheille koska koulussa voi olla laaja tietoturvamurto

saakaa lappua kotiin piratismista


Opettaja oli tosiaan joku 50v kalevi joka ei tajunnut mistään mitään. Opetti lähinnä wordin ja selaimen käyttöä.
15.09.2020 22:34:38 | 22:43:31
#388894 [+1] Piilota Suosittele Ilmianna

Yläasteella hakkeroitiin matematiikan opetusohjelma Mopin käyttäjä-/salasanatiedosto. Koodaus oli niin hieno kuin joka toinen kirjan aakkosissa ylös ja joka toinen alas, joka oli aika helppo tajuta kun teki pari omaa käyttäjätunnusta. Sitten huudeltiin vaan kaikkien noloja salasanoja ja saatiin muutama punastumaan.

Opettaja näki ruudun omalta koneeltaan ja kiinnostuksesta tuli selän taakse katsomaan pettyneen ylpeänä. Sain henkilökohtaisen puhuttelun siitä kuinka "taitojani pitäisi käyttää hyvään".

Siis mitä vittua. Hyväänhän se meni. Tunti kulu mukavasti; ihmiset oppi olemaan laittamasta kaikkea henk.koht. tietoa mihin sattuu, kun varsinkin sillä ei ollu paskankaan väliä ohjelman kannalta; ja ohjelman haavoittuvuus tuli esille.

"Moppi on matikan oppi!"

16.09.2020 01:47:50 | 02:02:21
#388915 [+-] Piilota Suosittele Ilmianna

Pyh. Mepä käytiin aina välitunneilla kirjaston tietsikalla kattomassa haloon tissisivua. Siellä oli vanahapiika joka eppäili meitä aina kaikesta pahasta niin ihan vaan ku vahingossa tuli sitte sinne tietsikkahuoneeseen lajittelemaan kirjoja. Isot pojat tietenki oli jo oppinu laittamaan toiseen sellaimeen koulun opintosivut niin saatiin rauhassa kattella tissien kuvia. Meillä oli kans tietotekniikan opettajana heppu joka ei osannu tyhyjentää välimuistia. Kerran sitte laitettiin sen kotisivuksi pornosivu niin se oli polonen ihan hukassa ja kävi hakemassa jonku toisen opettajan auttamaan sitä. Eipä sillä, myöhemmin sitte ammattisurkiassa oli yks gubbe mikä selitti semmosista ihmeistä, ku kämmykkä, eli kämmentietokone ja että niillä pääsee intternettiin. Opiskeltiin siis it-tradenomeiksi siihen aikaan.

Ja joskus määrittelemättömän kauan sitten olin opintojen kanssa harkkarina yhessä insinöörifirmassa mikä rakenti mm. Joutsensillan. Mun ainu työkaveri oli joku autistinen heppu joka vastas koko firman it-puolesta. Vittu se tajunnu mistään mitään. Ku ei antanu mulle mitään tekemistä niin selasin sitten nettiä joutessani. Yks päivä se sitten ilimesty semmonen haista-vittu virne naamalla selän taakse ja kysy että tiiänkö, että se näkee kaikki sivut missä oon käyny ja oli niin mairialla ilimeellä ku vammanen vaan voi olla. Sannoin, että tiiän. Kattoin kysyvästi niin sen hymy hyyty eikä se oikiastaan etes puhunu koko sen harkka-ajan aikana mulle sen jäläkeen. Tosin kerran se sitte onnistu tulemaan pää paketissa töihin niin selevis, että se oli omia portaitaan kävellessään onnistunu kalauttamaan kallonsa jollaki käsittämättömällä konstilla. No ja vitut, kerrotaan ny vielä pari muutaki juttua.

Kerran sitte päätti, että firmassa tarvitaan hiiriä. Sano mulle, että mees käymään hakemassa 20 kappaletta. Painelin sen osottamaan firmaan jossa sanottiin, että on vaan kaheksantoista hyllyssä. Ok. Takas puljulle. Jätkä tuhisi ja ähisi ku syänkohtauksen saaneena niin kyssyin, että onko sillä kaikki hyvin. Lopulta se sai ähistyä, että näähän on mustia hiiriä (vitun rasisti). Olis kuulemma pitäny olla valkosia. Vai oliko se päinvastoin, en muista. No lopputulema oli, että painelin takas siihen tietokonekauppaan ja vein hiiret takas ja selitin tilanteen. Ihimeteltiin sen myyjän kans, että on meitä moneen junaan. Toisen kerran se imbesilli sitten halus, että merkkaan serverihuoneessa piuhojen molempiin päihin samat numerot tarrakirjottimella. Ok. Valmista niin taas sitä samaa pedofiilimäistä ähinää ja ongelmana oli, että olin laittanu ne numerot vaakatasossa tauluun, ku se ois halunnu ne pystysuoraan. Sanoin, että enpäs arvannu, ku et sanonu mutta että vaihan kyllä toisinpäin. Ei kuulemma tarvinnu.

Yhen kerran se tollo pyyti mua asentamaan printterin yhteen toimiston koneeseen. Siinä meni puoli tuntia ku se lätisi joutavia sen kubiikkelin työntekijän kanssa. En muista asennettiinko sitä etes lopulta. Mutta ei se ollu ainu vajokki siinä talossa. Yhelle jätkälle (kyseessä oli siis semmonen 100 neliön tila) ei koskaan sopinu, että laitan sille battitiedostoon pienen muutoksen, että verkkolevy toimii vielä tulevallakin viikolla. Oli kuulemma aina ihan liian kiire. Jos yritinki joskus hiipiä siihen sen koneelle ku ei ollu paikalla niin jostaki vitusta se aina hyökkäs päälle ja rupes huutamaan, että en saa pistää paskaks sen konetta, koska siellä on tärkeitä insinöörijuttuja miten siltoja ja taloja rakennetaan. Selitin sille viis päivää, että se ei saa tiedostoihinsa yhteyttä tulevaisuudessa jos mää en saa tehä sitä kaks minuuttia kestävää päivitystä. Ei kelevannu. Io and behold, seuraavana maanantaina se oli täyvvessä paniikkimoodissa, että vitun harjottelija on hajottanu sen konneen. Sannoin, että tästähän mää selitin sulle jo koko edellisen viikon niin ihan vitun nopiasti piti kuulemma korjata mun aiheuttama vika. Spädäbing - yks rivi battiin ja taas toimi. Oli helevetin huolissaan mitä paskaa oon teheny sen konneelle. Sitte häipy taas viikoks siitä omasta kubiikkelistaan. Sillä oli muuten hauska harrastus soittaa sisäsiä puheluita siinä metrin päässä olevalle työkaverille.

[ 3 viestiä | ]