Rekisteröitynyt 14.04.2018 17:55:15
Nähty Alle päivä sitten
Sukupuoli Muu
Viestejä 16 431
Tageja annettu 995
Vierailuja 30 661
Medioita 242
Medioiden näyttökerrat 102 063
Plussia 3 517
Saavutuksia 26
+   02.01.2021 00:07:54    
@valupertti heräsi pelonsekaisin tuntein pallo suussa. Hän oli liian fiksu kuitenkin avatakseen silmiään, joten hän pyrki nyt kuuntelemaan ympäristöä. Suussa on jokin bdsm pallo, sekä ainakin jotain housuja tuntuu olevan jalassa. Muhkeita rintalihaksissa kuitenkin tuntuu selkeä viileys, joten valupertti tuntee olevansa yläosattomissa. Hyvin hento käsien nyrkkiin puristaminen paljastaa, että kädet ovat sidotut jollain kylmällä, käsiraudat ehkä? Taustalla kilahtelee nyt jotakin, aivan kuin jääpalat lasissa. Kyllä, nyt huoneessa ainakin yksi henkilö hengittää valupertin lisäksi.

Valupertti ottaa riskin ja avaa silmät.
Kaksi @Moderaattori :a seisoo valupertin edessä, pöytälampun valo valaisee vasten valupertin kauniita kasvoja. "Me tarvitsemme sinua", sanovat omderaattorit samaan aikaan kuin olisivat jotkut identtiset kaksoset matrix elokuvasta. Molemmilla on kädessään jokin vodka spritellä sekä vaaleanpunainen pilli.

Valupertti on hämillään. Miksi ei ole muistikuvia mitä vittua tapahtui eilen? Oli uusivuosi ja ryyppäsin? Mitä helvettiä nyt tapahtuu? Toinen moderaattoreista ottaa pallon valupertin suusta pois ja selittää lempeän isällisellä äänellä.

"Valupertti, sinä olet luolaston hallintapaneelissa. Me voidaan bännätä sut ikiajoiksi mutta sä voit myös auttaa meitä. Me ollaan kehitetty ohjelma jotka bännää kaikki ipan tunnukset jonka jälkeen Sedu sponsoroi luolastoa. Meistä tulee todella rikas sivusto ja nousemme riemurasiaakin paremmaksi yhteisöksi"

Valupertti on hämmästynyt.
"No mutta sehän olisi hienoa! Mutta... mutta miksi minä? Siis, miksi minä olen sidottuna ilman paitaa ja miten tämä liittyy minuun?"

Toinen moderaattorreista kääntää päätään. "Me halutaan että ipa iskee sen tunnuksillaan sua trollaamaan, joten meillä on sitä varten kehitetty keskustelu jossa sä astut kuvioon. Tai siis... Sua astutaan jos ollaan rehellisiä".

"Mitä Vi..!"

"Turpa kiinni jos haluat pitää ittes luolastossa. Sun ei tarvitse kuin olla kiltisti ja annat hetken viedä mukanaan. Me tarkkaillaan sua täältä hallintapaneelista ja jos koitat yhtään mitään kepulikonsteja niin bannia tulee. Sua on varotettu"

Kun moderaattorit tarttuvat valuperttiin, hän voihkaisee pelosta kuin pieni tyttö. Hän tuntee itsensä hyvin avuttomaksi moderaattoreiden vahvojen hauiksien otteessa. Valupertin kasvot valahtivat vasten luolaston etusivua kun he heittivät valupertin ulos kuin humalaisen Riitta Väisäsen.

Yht äkkiä @Tuhnu nosti valupertin leukaa kuin pienen eksyneen koiranpennun hän olisi löytänyt. Valupertti nousi ylös ja kavahtui kauhusta jäykäksi niin, että hänen viisarinsa myös värähti. Tuhnu seisoi hänen edessään cowboytyyliset ruskeat nahkabootsit jalassaan, sekä aito oikea stetson päässään. Hänellä ei siis ollut MITÄÄN muuta päällä, sekä valupertin silmät jäivät tuijottamaan tätä valtaisaa kyrpää joka keikkui uhkaavasti. Valupertti muisti hyvin kouluajoilta 30cm viivoittimen, ja tämä todellakin oli samoissa mittasuhteissa.

Todellisuus iski vasten valupertin kasvoja kuin cumshot, kun Tuhnu esitti valupertille vaatimuksensa.

"Kirjoita päivitys että nyt Tuhnu panee mua"

Valupertti säihkähti!
"Mikä perverssi salattujen halujen kohtaaminen tämä on?! Mitä helvettiä miksi minä? Mi--- miksei sitä homo @hapsi_ a panna mi miksi mi..!"

~tuhnu otti miehekkäästi valupertin nassusta kiinni kuin Tauski~

"Kirjota se ni mä lupaan etten lyö täysii"

Valupertin sormet väpättivät... "Minä annan Tu-Tuhnun..." Voi helvetti mitä minä olen tekemässä valupertti ihmetteli. No jos tällä ipa saadaan pois niin... voi helvetti mitä minä nyt teen ja miksi minun pieni pippelini sykkii näin innokkaasti? ;O

Valupertin sormi painoi entteriä... sekä Tuhnun parrakas iho tuntui olkapään vasten kun Tuhnu kuiskaisi valupertin korvaan aivan poski poskea vasten.

"Tule mun makkariin, mulla on siellä lelu josta sä tykkäät. Tänä iltana.. Sä olet mun fuck boi"

(Tarina jatkuu tupakkatauon jälkeen kommenteissa)
02.01.2021 00:21:11
#425934 [+-] Piilota Suosittele

Haistan @Tuhnun saunan käryisen hengityksen. Tunnen hänen kaljamahansa omaa persettäni vasten. Värähdän innosta. Ymmärrän etten pääse pois. Olen sidottuna kuin pienen huoran kuuluu olla ja tunnen jonkin kovan pakaroitani vasten. Tuhnu kuiskaa korvaani "tätähän sinä olet aina halunnut". Viiltävä kipu halkoo ruumistani kun tunnen hänen mahtavan rakkauden sauvansa sisälläni. Avaan krapulasta verstävät silmäni ja näen jonon. @hapsi runkkaa vehjettään pystyyn, ja @Digimummu kirjoittaa näppis sauhuten. Ymmärrän olevani kirkossa ja näen norjalaisen. Hän ei ole minulle vihainen. Hän ymmärtää että homosaatio on saanut vallan. Aika velikulta.

02.01.2021 00:41:18
#425937 [+-] Piilota Suosittele

>>425934
Äläs ny keuli sielä :D

>>425936
Tää on luolasto, get over it.

Tuhnu halasi valuperttiä takaapäin ja kantoi tämän sänkyynsä. Valupertti tunsi kuinka Tuhnun rakkauden ryijy, eli David Hasselhoffia tuuheammat rintakahvat hivelivät valupertin selkää. Tuhnu paiskasi valupertin sänkyä vasten, sekä avasi tummelipurkin vahvallla sormiliikkeellä. Hän ei käyttänyt edes rannettaan, jolloin valupertti ymmärsi että nuo sormet ovat kuin teräsbetonia ilman armoa.

Tuhnu otti paakun tummeli sormiinsa
"Nyt sä pyllistät ja saat kovan joulupaketin"

Valipertin suupielet nykivät. Hän tunsi olevansa kuin pieni lammas joka voihki, mutta silti alistui kohtaloonsa. Hyvin korkeaoktaavinen "UIH!" kaikuin kun kylmä tummeli kosketti valupertin rakkauden onkaloa.

"Nyt sä narttu saat kyrpää!"
Oli valupertin viimeinen asia, ennen kuin silmissä sumeni. Tämä tunne oli jotain sellaista, kun kivulias kakka tulee ulos. Mutta tänään se tulikin sisään. Tuhnun vahvat sormet takertuivat valupertn pakaroihin kuin pehmeään hyytelöön, kun miehekäs bearmies lykki takaapäin kuin siitosiään saavuttanut strutsi. Se rakastelu muuttui hetkessä vimmaiseksi panemiseksi missä höyhenet ja rintakarvat pöllysi. Valupertti puhui sekavia jostakin rakkaudesta sekä ihanuudesta, jolloin Tuhnu läimäytti valuperttiä niin kovaa että muotitukka oikeni.

"Ole homo hiljaa!" -komensi Tuhnu ja paukautti vielä kerran vasten valupertin pakaroita. Kuin kuuma laava, taikka ripulin kaltainen neste valtasi valupertin onkalot ja voihkinta kuului muihin medioihin saakka.

Valupeertti avasi silmänsä taas....

Nyt hän oli yksin, pylly edelleen pystyssä kuin vehnäsäkki johon oli ammuttu haulikolla. Valupertti olie hämillään, pelokas... mutta niin onnelinen... valupertti lähetti väpisevin käsin vielä yhden viestin moderattoreille..

"Jä-jäiks se kiinni se ipa vai.. tu-tuota.... pitäisikö meidän järjestää toinen ansa?"

[ 13 viestiä | ]