Rekisteröidy

Rekisteröitynyt 14.04.2018 17:55:15
Nähty 1 päivä sitten
Sukupuoli Muu
Viestejä 6744
Tageja annettu 410
Vierailuja 11308
Medioita 130
Medioiden näyttökerrat >40000
Plussia >3050
Saavutuksia 15
<Nakuankka>

Cyberpunk 2077, pelattu 132 tuntia.

Not bad, mutta ei mitään hirmutuntejakaan. Vieläkään en ole kyllästyny, joten oli tää 60 vai 70e wörtti. Maksoin pre-ordrina sillon joskus. Mutta ompahan miekkoi ja rotsei ^^

4 viestiä ] +] Piilota ]
<Nakuankka>

Nyt ei ananas tunnu enää missää ;D

9 viestiä ] +] Piilota ]
<Nakuankka>

Ipalla on näemmä (taas) päivän teemana ulista töissäkäyville oravanpyörästä. Niin, rahaa näyttäis olevan tilillä 1400e vuokran ja laskujen jälkeen. Viikko sitten ostettu Catepillarin S24 puhelimeks, sekä mietin oisko tänään Rieseling valkkariks Kung-Fu Girl, vai menisö Pascan tummalla rommilla? Onhan tää aivan kauheaa, voi kumpa olisin työtön sossupummi jonka päivittäiset kysymykset on laskea kaljatölkkien pantteja jotta sais lisää :D Näemmä työttömien pitää tasasin väliajoin uskotella itselleen, että työttömyys olis parempi vaihtoehto. Sillä mitä muuta näillä luusereilla on? Niimpä.

16 viestiä ] +] Piilota ]
<Nakuankka>

Kuinkahan monta vihasta puheluu sitä sais jos alkais tubettaa #wolttineekeriä ovisilmän kautta ja pitää blogii siitä? xD

4 viestiä ] +] Piilota ]
<Nakuankka>

Jaahas, oiskos se tänään kanapihvit sekä pekoniperunasalaattia kylkeen?

7 viestiä ] +] Piilota ]
<Nakuankka>

Ruotsissa 10 000 koronakuolemaa.

Alla on kuva venäjältä ;D

8 viestiä ] +] Piilota ]
<Nakuankka>

Routsissa 10 000 koronakuolemaa.

Alla on kuva venäjältä ;D

0 viestiä ] +] Piilota ]
<Nakuankka>

Oispa wolttineekeri :\

3 viestiä ] +] Piilota ]
<Nakuankka>

Maistuisko?

5 viestiä ] +] Piilota ]
<Nakuankka>

Nyt on joku päivä sitte osu pari yli 200e veikkausvoittoo, oon huomannu että jäätävä polte pistää viel uudestaan jotain. Toki voitoista osan pelasin, mutta kotiutin joku ~350e. Hmm. Riippuvuusoireita?

6 viestiä ] +] Piilota ]
<Nakuankka>

Lue tämä Simpsoneiden Apu:näänellä.

Reporter: "Excuse me, may I interview you?"
Man: "Yes!"
Reporter: "Name?"
Man: "Abdul Al-Rhazim."
Reporter: "Sex?"
Man: "Three to five times a week."
Reporter: "No no! I mean male or female?"
Man: "Yes, male, female... sometimes camel."
Reporter: "Holy cow!"
Man: "Yes, cow, sheep... animals in general."
Reporter: "But isn't that hostile?"
Man: "Yes, horse style, dog style, any style."
Reporter: "Oh dear!"
Man: "No, no deer. Deer run too fast. Hard to catch."

7 viestiä ] +] Piilota ]
<Nakuankka>

Leiki repostnikkiä steamissä 0,79e
Niin paska että vois huvikseen ostaa :)

0 viestiä ] +] Piilota ]
<Nakuankka>

Ei täs oo vittu mitää järkee :D

0 viestiä ] +] Piilota ]
<Nakuankka>

Vois tehä tacoveneet vast huomenna. Kävin kaupas ja nyt oho känni ja en jaksa. Tilaan jotain woltista... Noh... Burger king vai pizza vai kinkkilä vai... voi vittu. Patonkeja vai todella kehuttua intialaista? Nachoja oi vittu.. ja Pancho Villan muut tex-mex herkut...

Sit wolttineekerille yksi tippi ♥

7 viestiä ] +] Piilota ]
<Nakuankka>

Vois yrittää kokata jotain tällästä:

18 viestiä ] +] Piilota ]
<Nakuankka>

"– Ryssät kumoon, luki erään fanin tv-lähetyksessä näyttämässä paperissa.
Kielitoimiston sanakirjan mukaan ryssä on halventava ilmaus sekä venäläisistä ihmisistä että venäjän kielestä." https://www.iltalehti.fi/jaakiekko/a/1a655321-b169-42aa-9712-2327bf5d32a7

Siis vittu pitikö oikein joku tutkijaryhmä palkata tätä varten? Seuraavaksi varmaan meille kerrotaan, että tutkimuksien mukaan "lätkä" tarkoittaa asiantuntijoiden mukaan JÄÄKIEKKOA!?!? Kuka vittu olisi uskonut?! :D

10 viestiä ] +] Piilota ]
<Nakuankka>

Titti dii!

10 viestiä ] +] Piilota ]
<Nakuankka>

Hyviä hittejä 20v sitten challenge by @Kenway

Osallistun tällä kertaa tunnetasolla vahvasti:

1 viestiä ] +] Piilota ]
<Nakuankka>

Tuosta

2 viestiä ] +] Piilota ]
<Nakuankka>Kohdassa 2:20 eteenpäin...

https://www.youtube.com/watch?v=OeOoAH9RxOc

5 viestiä ] +] Piilota ]
<Nakuankka>

Children of Bodrum menetti yhen rullan vartaastaan.

1 viestiä ] +] Piilota ]
<Nakuankka>

Livekuvaa itäkeskuksesta, en tiedä minkä tajouksen ympärillä pyörii mut näyttää ku black friday hulinoilta https://www.youtube.com/watch?v=kdajCrTb4yM

4 viestiä ] +] Piilota ]
<Nakuankka>

@jhanna haluaa jotain härskiä plussatuimmaksi.

3 viestiä ] +] Piilota ]
<Nakuankka>

Ai vittu on ihana sunnuntai ♥
Huominen on vapaata \:D/

4 viestiä ] +] Piilota ]
<Nakuankka>

@valupertti heräsi pelonsekaisin tuntein pallo suussa. Hän oli liian fiksu kuitenkin avatakseen silmiään, joten hän pyrki nyt kuuntelemaan ympäristöä. Suussa on jokin bdsm pallo, sekä ainakin jotain housuja tuntuu olevan jalassa. Muhkeita rintalihaksissa kuitenkin tuntuu selkeä viileys, joten valupertti tuntee olevansa yläosattomissa. Hyvin hento käsien nyrkkiin puristaminen paljastaa, että kädet ovat sidotut jollain kylmällä, käsiraudat ehkä? Taustalla kilahtelee nyt jotakin, aivan kuin jääpalat lasissa. Kyllä, nyt huoneessa ainakin yksi henkilö hengittää valupertin lisäksi.

Valupertti ottaa riskin ja avaa silmät.
Kaksi @Moderaattori :a seisoo valupertin edessä, pöytälampun valo valaisee vasten valupertin kauniita kasvoja. "Me tarvitsemme sinua", sanovat omderaattorit samaan aikaan kuin olisivat jotkut identtiset kaksoset matrix elokuvasta. Molemmilla on kädessään jokin vodka spritellä sekä vaaleanpunainen pilli.

Valupertti on hämillään. Miksi ei ole muistikuvia mitä vittua tapahtui eilen? Oli uusivuosi ja ryyppäsin? Mitä helvettiä nyt tapahtuu? Toinen moderaattoreista ottaa pallon valupertin suusta pois ja selittää lempeän isällisellä äänellä.

"Valupertti, sinä olet luolaston hallintapaneelissa. Me voidaan bännätä sut ikiajoiksi mutta sä voit myös auttaa meitä. Me ollaan kehitetty ohjelma jotka bännää kaikki ipan tunnukset jonka jälkeen Sedu sponsoroi luolastoa. Meistä tulee todella rikas sivusto ja nousemme riemurasiaakin paremmaksi yhteisöksi"

Valupertti on hämmästynyt.
"No mutta sehän olisi hienoa! Mutta... mutta miksi minä? Siis, miksi minä olen sidottuna ilman paitaa ja miten tämä liittyy minuun?"

Toinen moderaattorreista kääntää päätään. "Me halutaan että ipa iskee sen tunnuksillaan sua trollaamaan, joten meillä on sitä varten kehitetty keskustelu jossa sä astut kuvioon. Tai siis... Sua astutaan jos ollaan rehellisiä".

"Mitä Vi..!"

"Turpa kiinni jos haluat pitää ittes luolastossa. Sun ei tarvitse kuin olla kiltisti ja annat hetken viedä mukanaan. Me tarkkaillaan sua täältä hallintapaneelista ja jos koitat yhtään mitään kepulikonsteja niin bannia tulee. Sua on varotettu"

Kun moderaattorit tarttuvat valuperttiin, hän voihkaisee pelosta kuin pieni tyttö. Hän tuntee itsensä hyvin avuttomaksi moderaattoreiden vahvojen hauiksien otteessa. Valupertin kasvot valahtivat vasten luolaston etusivua kun he heittivät valupertin ulos kuin humalaisen Riitta Väisäsen.

Yht äkkiä @Tuhnu nosti valupertin leukaa kuin pienen eksyneen koiranpennun hän olisi löytänyt. Valupertti nousi ylös ja kavahtui kauhusta jäykäksi niin, että hänen viisarinsa myös värähti. Tuhnu seisoi hänen edessään cowboytyyliset ruskeat nahkabootsit jalassaan, sekä aito oikea stetson päässään. Hänellä ei siis ollut MITÄÄN muuta päällä, sekä valupertin silmät jäivät tuijottamaan tätä valtaisaa kyrpää joka keikkui uhkaavasti. Valupertti muisti hyvin kouluajoilta 30cm viivoittimen, ja tämä todellakin oli samoissa mittasuhteissa.

Todellisuus iski vasten valupertin kasvoja kuin cumshot, kun Tuhnu esitti valupertille vaatimuksensa.

"Kirjoita päivitys että nyt Tuhnu panee mua"

Valupertti säihkähti!
"Mikä perverssi salattujen halujen kohtaaminen tämä on?! Mitä helvettiä miksi minä? Mi--- miksei sitä homo @hapsi_ a panna mi miksi mi..!"

~tuhnu otti miehekkäästi valupertin nassusta kiinni kuin Tauski~

"Kirjota se ni mä lupaan etten lyö täysii"

Valupertin sormet väpättivät... "Minä annan Tu-Tuhnun..." Voi helvetti mitä minä olen tekemässä valupertti ihmetteli. No jos tällä ipa saadaan pois niin... voi helvetti mitä minä nyt teen ja miksi minun pieni pippelini sykkii näin innokkaasti? ;O

Valupertin sormi painoi entteriä... sekä Tuhnun parrakas iho tuntui olkapään vasten kun Tuhnu kuiskaisi valupertin korvaan aivan poski poskea vasten.

"Tule mun makkariin, mulla on siellä lelu josta sä tykkäät. Tänä iltana.. Sä olet mun fuck boi"

(Tarina jatkuu tupakkatauon jälkeen kommenteissa)

13 viestiä ] +] Piilota ]