Rekisteröitynyt 17.10.2017 20:52:18
Nähty 36 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 4 722
Tageja annettu 56
Vierailuja 21 164
Medioita 20
Medioiden näyttökerrat 9 934
Plussia 169
Saavutuksia 1
+   13.11.2020 22:21:56    
Meillä täällä etelässä kulkee maanalainen juna Itä-Helsingistä Espoon ghettoon eli Matinkylään. Rakentavat jatkoa Kivenlahteen asti mutta se tuskin valmistuu minun elinaikanani. Tänään olin metrolaiturilla Sörnäisissä (tunnetaan vankilastaan ja "Kurvistaan" missä kaikki narkit hengailee) ja kattelin että siinä mun edellä on takaapäin aika kivannäköinen gimma. Vaaleansiniset farkut (hyvä perse), nahkatakki, laukku olalla ja pitkät hiukset ponnarilla kiinni. Oli kuulkaas vielä kivannäköinen kukkaisponnari. Siinä valkoisen heteromiehen kuumotuksella kun tuijottelin kyseistä gimmaa, kiinnitin huomioni hänen pituuteensa. Oli meinaan mua pidempi. Entä ne hartiat? Kaks kertaa leveämpi kuin minä. Ei siinä, olen aika pienikokoinen.

Se kääntyi. Maskin alta saatoin havaita hänen naamakarvoituksensa olevan tuuheampaa kuin minulla. Aataminomena kertoi omaa tarinaansa.

FML
14.11.2020 00:31:04
#409298 [+-] Piilota Suosittele

>>409292 Katoin kännykällä aikasemmin etusivua ja katoin et tänne oli ilmestynyt joku "DIGIMURHAMUMMO" ja olin sillee et voi vittu ipa ei saatana taas jottai paskaa mut ei vittu digimummu se ootki vittu sinä ihan ihte. Häpeä ja vaiha paska nikkis takas saatana.

Ps. Ei ole, paitsi tätä kyseistä maskuliinista femiiniä (itseasiassa se oli femiineinen maskuliini) koska se ei sitten ollutkaan kovin hyvännäköinen.

pps. Mut sua panisin.

14.11.2020 03:49:33
#409384 [+-] Piilota Suosittele

>>409298
Perkele, sori ku meni termistöt taas väärinpäin. Tätä se on ku ei oo viikkoon saanu nukuttua. Ainuastaan torkaheltua. Tännäänki hain korin keppanaa ja vähän muita herkkuja niin annoi kaupan kassalle viiskymppisen ja rupesin pakkaamaan ostoksia. Ihimettelin, että mitä se mua osottelee niin anto vaihtorahoja. Selitin sillekki, että unettomuus aiheuttaa välillä vähän suttaamista.

Kyllä kyllä, heehhehe, minä se oon ejelleen. Sain jonku kännipsykoosikohtauksen päivä tai pari sitten niin vaihtoin nimen ja kuvan iliman sen tarkemmin mittimistä. Vaihan kyllä takaste entiselleen kuhan saan nukuttua josaki välisä oikiat yöunet. Tosin nyt taas näyttää klokkani käyvän jo kohta kolomia, väsyttää perkeleesti, mutta ei nukuta pätkän vertaa. Riitti ku viime "yönä" makasin sängyssä pari tuntia kylykiä käännellen eikä uni tullu.

Sitäpaitti jos en ihan väärin muista niin olin alun alakujaan jo nauriksessa dimmigummu. Vähän ku dimmu borgiria ja sitten höpsötystä. Sitten muutaman vuoden perästä joku yllättyneenä selitti mulle, että onko sun nikkis muka dimmugimmu eikä digimummu, koska oli aina lukenu sen niin. Siitä se sitte lähti. Suostuttelivat mua muutaman viikon ja lopulta vaihtoin nikin. Saivat hillittömän ilonlähteen siitä sitten. En muista ketä ne oli, mutta varmaan jotakin ihan omituisia tyyppejä kuitenki.

Ja kiitti senkin irstailija. Mäkin panisin itteeni. Ja panenkin. Pumpattava peppuplugi ja muut lelut niin kyllä sitä voi sanua jo ittensä hyväksikäytöksi :3

[ 4 viestiä | ]