Rekisteröidy

Rekisteröitynyt 16.10.2017 22:41:27
Nähty Alle päivä sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 4842
Tageja annettu 46
Vierailuja 8080
Medioita 24
Medioiden näyttökerrat >8000
Plussia >3000
Saavutuksia 2
#429079 [+1] 13.01.2021 06:18:47 Ilmianna
Jouko Piho - the man!!

Siinä on luolastonkin sekopäät kevyttä!

http://www.jouko-piho.fi/
13.01.2021 07:34:05
#429084 [+1] Piilota Suosittele Ilmianna

Arto Lauri on kanssa yksi veijari, jolta tulee laatuläppää.
Nykypäivänä kuka tahansa, joka on vähäiselläkin puhumisen lahjalla siunattu on foliohattujen mielestä asiantuntija.
Sitten, kun käyt vähän oikaisemassa toisen paskapuhetta, niin haukutaan pystyyn, mutta niinhän se on aika monen kohdalla. Ministereistä maallikkosaarnaajiin.

13.01.2021 08:29:23
#429093 [+1] Piilota Suosittele Ilmianna

>>429092
En tietenkään.
Elin nuoruuteni Kellokoskella ja siellä oli paljon sakkia raiteilla laahustamassa, joille Jumala tai muu ylempi voima jutteli.
Siihen aikaan heitä kutsuttiin mielisairaiksi, mutta niin se maailma muuttuu.

13.01.2021 08:42:37
#429094 [+-] Piilota Suosittele Ilmianna

>>429093
Me saatiin ihmetyksen aihetta kakaroina yhestä "virsiämmästä". Semmonen vähän hobittia pitempi, mutta tuplasti leviämpi täti hoilas virsiä aina kun lyllersi pitkin katuja. Se tais alkaa olla sitä aikaa, kun vähemmän hulluja ruvettiin laittamaan yhteiskunnan riesaksi pois laitoksista. Sitten oli yks dyykkari joka penko lehtiroskiksia ties minkä Jallun toivossa. Yks heppu loikkas kuudennesta kerroksesta nurmikolle. Toinen runkkas vesisateessa pihalla. Yks sentään oli laitoshoidossa. Seiso alasti ikkunan edessä runkkaamassa pimeinä syysiltoina. Yks puolukka-niminen mamselli kulki kesät talvet samoissa kamppeissa. Kusi sauvakävellessään aina siihen paikkaan missä hätä iski. Siihen sitten vielä dementikot sun muut päälle niin sai siinä pikkudiginä ihmetellä kansakunnan kirjoa.

13.01.2021 08:55:11
#429097 [+1] Piilota Suosittele Ilmianna

>>429094
Meillä päin oli kanssa yksi virsien laulaja.
Me pennut sanottiin sitä Käveleväksi Virsikirjaksi.
Pysäytettiin heppu kerran ja sanottiin virsi kolmesaataaviiskytkuus. Ukko kelasi hetken ja aloitti uuden virren. Peijooni osasi Virsikirjan ulkoa.

13.01.2021 08:59:49
#429098 [+1] Piilota Suosittele Ilmianna

>>429094
Sama äijä kertoi myöhemmin, että laulaa, koska pelottaa.
Sehän oli meille kirgiiseille kuin bensaa liekkeihin.
Väijyttiin ukkoa tien molemmin puolin ojassa syys hämärissä.
Tien yli vedettiin köysi, johon oli sidottu löpöön kasteltu rätti.
Kun ukko tuli näköpiiriin, rätti tuleen ja juosten ojan pohjia äijää päin.
Ukko sai paskahalvauksen, kun palava pallo tulee pimeällä tiellä vastaan.

13.01.2021 09:12:37
#429100 [+-] Piilota Suosittele Ilmianna

>>429098 olihan oiva kepponen! Meitin kylillä oli Markku. Markku keräs tupekin tumppeja ja poltteli niitä. Pitihän niihin kusta ja koiranpaskaan dippailla. Joskus pöllittiin isäukolta nortti ja sinne pikkukiinalainen. Harmi ettei nähty ku oli poltellu, mutta sen verran oli tärähtäny, että kylän vanhemmat kuulusteli pojankoltiaisia kukin tahollaan ja tämä askartelu kiellettiin. No jotain tulitikun rikkipäitä vielä niihi kätkettikn kumminki ku vaan kiinalaiset oli kielletty.

14.01.2021 07:05:16
#429313 [+-] Piilota Suosittele Ilmianna

>>429095
No siks mää muutinki pois Kaketsulta. Perkele ku isän siskon äiti oli samalla mun veli niin alako jo ahistaan.

>>429097
Niihän sitä sanotaan, että hulluilla on halavat huvit (kuten luolaston selaaminen) ja idiooteilla ilmaset.

>>429098
Voi vittulan väki, saatana :D Ei mutta ei sitä saa hulluja kiusata. Tuli muuten tuosta mieleen ku aikanaan joutuin tahtomattani kulukemaan bussilla sillon pikkulikkana Kempeleeseen asti. Siinä Tahkiksen (tietämättömille, että Tahkokankaalla asu kaikenlaisia kehareita) niin siitä pysäkiltä hyppäs aina kyytiin semmonen parimetrinen vitun roteva äijä jolla oli takaraivossa semmonen 20 senttinen helevetin iso arpi. Ei siis mikkään leikkauksesta tullu vaan sen näkönen, että sitä oli joku ruopassu lapiolla ja menny pari viikkua ennen ku se ehti sitten paikkauttaan sitä.

Ku ekan kerran näin sen niin meinasin kastella penkin ku aattelin, että jos tuo saa hepulin niin se tappaa koko bussillisen ihimisiä. Mutta ei se ollu mikkään väkivaltahullu. Siinä oli vakikuski niin se aina morjensti sitä höppänää ja puhua pölöpötti sen kans koko matkan ajan. Se huppana tykkäs selittää, että sillä on tyttökaveri Kempeleessä ja että on menossa sen luo. Ku hiffasin, että ei se oo vaarallinen niin rupesin suosiolla nukkumaan sen puolen tunnin dösämatkan ajan. Paitti että sitte kerran se tuttu kuski ei ollukkaan linkkurin puikoissa vaan tilalla oli joku parikymppinen kaikkeen vittuuntunu kusiluikka.

Ku se saatanan mörkö hyppäs kyytiin niin se tietenki yritti porista sille kuskille. Se oli nääs semmonen, että ku se innostu niin sen puhe meni ihan puuroksi eikä siitä saanu etes hyvällä taholla mittään selevää mitä se yritti selittää. No se kyrvänsyylä kuski ei alakanu alakuunkaan kuuntelemmaan sen jutustelua. "Ölö ölö ölö, ekkö nää ossaa puhua ku ihimiset, mitä hä!?!". Sillon mua oikiasti pelotti. Se hölömöläinen oli sen verran iso jätkä, että ois voinu pelekästään sormillaan vääntää sen kuskin niskat nurin ja se vitun kuskin korvike vaan auko sille päätä minkä kerkes.

Nappasin eessä olevan istuimesta kiinni, että jumalauta jos se örkki hermostuu niin me kaikki kuollaan. Se vaan oli hilijaa, paino leuan rintaa vasten ja oli hiliaa. Mua säälitti niin saatanasti sen puolesta, mutta en uskaltanu mennä veteleen avokkaalla sitä kuskiakaan, ku ei kehareista tiiä vaikka ne innostuis teurastusjuhuliin ku näkkee muitten käyttävän väkivaltaa. Tuostaki on jottain yli 20 vuotta aikaa ja vieläki mua vituttaa ankarasti se vittusaatanan käytös keharia kohtaan. Se vitun äpäräkuski ei varmaan itekkään tajunnu miten likellä oli joukkomurha jos se jättiläinen ois vetässy herneen nennään.>>429100
Vitummulukku! Saatana ku oo nykynuorilla mittään häpyä. Meillä puolestaan oli työmaalla aikonaan hilijanen hihittelijä joka söi roskiksesta omenan kuoria ja rappas muun porukan pizzalaatikoiden kansista juustoa. Kylähulluhan se oli ja kerran sai aiheutettua melekeen syvänkohtauksen yhelle hemmolle mikä meni pukuhuoneeseen ja läppäs valot päälle. Riisu vaatteensa ja käänty suihkun puolelle ja oli paskua alleen, ku Hannu oli kaikessa hiliasuuessa istunu munasillaan siellä suihkussa, pimmeyvvessä, joogaamassa. Se oli vielä sitä aikaa ku oli niitä suojatyöpaikkoja tavallisillekki kaheleille.

14.01.2021 19:23:03
#429429 [+-] Piilota Suosittele Ilmianna

>>429327

Kolomesti elläissäni oon pelänny. Sillon bussissa, toisenkin kerran bussissa ku kuski oli joku hullu venäläinen joka ohitteli toisia busseja samalla ku vastaan tuli rekkoja. Siinä ei saatana montaa senttiä ollu väliä ku kaikkien keskeltä mentiin. Kolomannen kerran ku olin onkimassa niin selän takkaa kuulu pellolta jotaki rapinaa. Kurkistelin siitä jokivarresta sinne pellolle, että mikä elukka siellä hiipii. En nähäny mittään. Hetken päästä lenti pari sorsaa meikän eestä ku samalla pamahti haulikko parin metrin päässä siinä takana. Maastoutuin, nostin ongen pystyyn ja heiluttelin sitä, että elekää saatana ampuko mua. Paskat housussa kuuntelin ku pellon toisesta päästä huudettiin, että kuka saatana ampuu kaupunkialueella. Ihan siitä parin metrin päästä kaks jätkää huikkas takas, että Okkosen Jaska anto meille luvan sorstaa. Sieltä kauempaa kuulu vihanen huuto, että kaupunkialueella ei saatana ammuta. Jätkät huuti vielä takas, että sori jos meistä oli häiriötä. Meikä väijy siellä kivien seassa vielä jonkun aikaa ihan hiliaa.

Samalla oli muuten hauki tarttunu vieheeseen niin nostin sen sieltä kuivalle maalle. Eihän mulla perkele ollu etes puukkoa mukana niin murhasin sen nippusiteen aukasialla mikä oli jostakin eksyny pakkiin. Lähin siitä sitten kotia kohti ku vasta matkalla iski vitunmoinen tärinä päälle, että oli pakko mennä parkkipaikalle vaan istumaan, että tärinä meni ohi. Siinä vasta tajusin, että ne mettästäjät ei tienny mun olevan siinä ja kyttäsivät vaan liikettä. Meikä oli siinä aina välillä pomppinu siinä pystyyn, että varmaan näkivät vaan, että jotaki siellä vilahtaa.

[ 20 viestiä | ]