Rekisteröitynyt 16.10.2017 09:42:14
Nähty 584 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 10 679
Tageja annettu 194
Vierailuja 13 148
Medioita 109
Medioiden näyttökerrat 66 873
Plussia 2 207
Saavutuksia 13
+6      
Koska kukkahatut ovat pilanneet maailman ja ilmeisesti tänä vuonna laatulehti Iltalehti ei kykene toimittamaan meille tuoreita tilastoja hukkuneiden määrästä on mahdollista, että joudumme soveltamaan. Määriä ei tietenkään tulevaisuudessakaan keksitä omasta päästä, vaan mahdollisen sääntömuutosten kautta turvaudumme jatkossa toiseen, tai kenties useampaan tilastodatan toimittajaan.

Tämän vuoden säännöissä kuitenkin kuitenkin painotetaan vahvasti, että Iltalehti kertoo totuuden, riippumatta siitä mikä tuo totuus on. Mutta mitä tehdään silloin, jos totuutta ei kerrota lainkaan, tai se on kerrottu kun kisa on vielä kesken?

Näiden asioiden kanssa Juhannusveikkaus 2022 kilpailun järjestävä taho kamppailee tällä hetkellä. Annamme vielä hetken Iltalehdelle aikaa julkistaa virallisen tuloksen. Jos näin ei tapahdu, joudumme toteamaan, että Iltalehti on pettänyt lukijansa, eikä kykene toimittamaan faktuaalista ja ajanmukaista tietoa hukkuneista. Iltalehden kyvyttömyydestä ei kuitenkaanää rehdin kilpailun pidä kärsiä ja tällöin haemme tilastotiedon muualta.

Tiedossa siis vielä:
1. Lopullisen tilaston julkistaminen
2. Voittajan arvonta (mikäli samaa lukua arvanneita on useampia)
3. Palkintojen jako
[ 6 viestiä | ]