Rekisteröidy
Perustaja sonja

Anonyymius

Omavalintainen

Medioita voi lisätä

Moderaattorit

Perustettu 30.06.2017 14:38:24 Jäseniä 3090 Vierailuja 691 Ketjuja 71 Viestejä 1890 Medioita 7

Ilmoituksia ja keskustelua sivustosta

ihanperusanaali

2018-03-03 12:41:35
jos joku kiihkee mimmi kaipaa hyvää seksiä/hyvää pillunnuolentaa ni tiiän muute mistä sitä sais ;)

03.03.2018 13:10:07 | 14:43:59
#34496 [+5] Piilota Suosittele Ilmianna

Wapaa poikamies haluaa tutustua naisiin, jotka antavat perspillua monessa asennossa. Ensin voi laittaa kuninkaallisen viestin valokuvan kera tai soittaa. Omat harrastukset: maalaus, bodaus käsipainoilla, saunominen, suihkussa käyminen, autoilu, kalastus, retkeily ja pyöräily. Diggaan 60-luvun musiikkia. Motto: paras on ainoastaan vain kyllin hyvä. Viinaksia joskus lääkkeeksi. Naisten iällä ja näöllä ei merkitystä kunhan on hyvän näköinen ja omistaa hyvät vitut. Tarkoitus on asua omakotitalossa wapaamuurariaatteen ja puutarhatöiden ym. merkeissä, vastaa jos et ole mustasukkainen ja olet 18-40v.

03.03.2018 13:53:08 | 21:29:32
#34501 [+1] Piilota Suosittele Ilmianna

"Olen sporttinen 26-vuotias mies, isolla M:llä ja etsin naisia joita kiihottaa tällaiset jutut."

Odotit minua alaovella. Näytit seksikkäältä kireissä farkuissa ja hihattomassa paidassa. Tartuit hellästi käteeni ja katsoit minua kiihkeillä silmilläsi. Hississä painoit minut seinää vasten ja aloit kiimaisen suutelemisen. Tunsin pullotusta housuissasi. Vetäydyit minusta ja aukaisit hissin oven ja astelit rappukäytävään. Päästit minut edelläsi eteiseesi ja tunsin selässäni kuinka katselit minua.

Istuin sohvan nurkkaan. Tulit viereeni. Juttelimme ensin kaikkea normaalia, kun sitten siirryit makaamaan sohvalle ja pyysit minut syliisi. Epäröin. Hymyilit ja ohensit kätesi. Tartuin varovasti käteesi, jolloin vedit minut syliisi. Kiedoit kätesi suojelevasti ympärilleni. Rentouduin. Nuuhkit hiuksiani ja sanoit niiden tuoksuvan karamelliltä. Naurahdin.

Hivelit sormillasi hiuksiani ja niskaani. Aloin kiihottua. Huomasit sen ja koskettelit kaulaani ja vähitellen ujutit kätesi vasemmalle rinnalleni paitani alle. Hyväilit ja puristelit nännejäni. Miten ihanalta se tuntuikaan. Kuiskasit, että ota paita pois. Nousin ja riisuin varovasti paitani. Käänsit minut kasvotusten kanssasi. Hyväilit rintojani rintsikoiden päältä ja samalla suutelit jälleen entistä kiihkeämmin. Irtaannuin suudelmasta ja riisuin paitasi. Ihana lihaksikas yläruumiisi tuli esiin. Näykit kaulaani ja avasit varovasti rintsikkani. Pienet pyöreät tissini tuli kunnolla esiin. Nännini nöpöttivät jo valmiiksi, joka kiihotti sinua entisestään. Nojauduin taaksepäin, että pääsisit kunnolla käsiksi rintoihini. Puristelit toista nänniäni samalla, kun imit toista. Huokailin kiihotuksesta. Avasit toisella kädelläsi housujani. Nousin sylistäni ja pudotin ne lattialle.

Tulin polvilleni viereesi ja suutelin sinua samalla kun aloin hieroa housujesi päällistä. Tunsin kuinka kalusi seisoi. Hyväilin sitä kädelläni. Suudelmien välissä kuulin kuinka huokailit nautintoa. Avasin housusi ja ujutin käteni boksereittesi päälle. Jatkoin hyväilemistä ja kuuntelin kiihottuneena, kun huokailit. Kuiskin korvaasi, että halusin sinun ottavan housut kokonaan pois. Nousin istumaan sohvalle ja katselin, kun riisuit itsesi alastomaksi. Näytit ihanan kiihottavalta seistessäsi edessäni.

Sitomisleikkien aatelia! Neljä voimakkaalla imukupilla varustetettua tukevaa ja pehmeää jalka -ja käsiremmiä mahdollistavat asennon kuin asennon. Imukupit tarttuvat lähes kaikkeen sileään pintaan. Remmit ovat varustettu pitävällä, mutta myös nopealla avaamistekniikalla.

Virnistäen nostit minut syliisi ja kannoit minut sänkyysi. Kysyit saisitko sitoa minut. Vastasin myöntävästi. Otit esiin kahdet käsi raudat ja kahdet jalkaraudat. Kahlitsit minut sänkysi päätyihin ja sidoit silmäni mustalla huivilla, jonka alta en nähnyt mitään. Olin armoillasi.

Kuulin kuinka nousit ylös ja kävelit pois. Olin epävarma mitä oli tapahtumassa. Palasit ja suutelit minua ja kuiskasit että luotanko sinuun. Vastasin epäröiden kyllä. Siirsit kättäsi varovasti ensin huulilleni, kaulalleni, rinnoilleni, vatsalleni ja lopulta sisä reidelleni. Huokasin ja anelin sinua sormettamaan. Kiusoittelit hieromalla sisäreittäni ja selvästi nautit siitä, kun anelin sinua. Näykkäsit varovasti kaulaani ja siirsit kätesi pillulleni. Huokasin. Kiusoittelit ja kysyit kuinka saatoin olla niin kosteana ja, että en kai nauttinut kiusoittelusta. Jatkoin anelua. Pyysin, että sormettaisit. Työnsitkin ison dildon sisääni ja samalla aloit nuolla klitoristani. Työtelit dildoa edestakaisin liikkein sisääni ja pyörittelit ihanaa kieltäsi klitorikseni päällä. Vikisin nautinnosta. Kuiskasit, että ihanaa kuulla vikinää.

Olin aika lähellä orgasmia, kun ovikellosi soi. Olin hämilläni ja vähän nolona. Lopetit nuolemisen, otit dildon pois ja poistuit avaamaan ovea. Kuulin puhetta. Tunnistin tulijan äänen, mutta en keksinyt kuka se oli. Tulija oli joku ystävistäsi. Ystäväsi naureskeli jostain kauempaa, että täällähän ollaan valmiita kimppakivaan. Olin aina halunnut kokeilla kahta miestä. Ystäväsi äänistä päätellen riisui vaatteitaan ja tuli naamani luo. Hän käski alkaa imeä mulkkuaan. Raotin huuliani ja hän työnsi kyrpänsä heti suuhuni. Se oli pikkaisen pienempi ja paksumpi, kuin aiempi imemäni. Jatkoit klitorikseni nuolemista samalla, kun otin ystävältäsi suihin. Ystäväsi nappasi minua hiukkasen liian lujaa hiuksista ja alkoi työntää kyrpäänsä nopeammin suuhuni. Vinkaisin, mutta jatkoin imuttelua. Työnsit yhden sormen sisääni ja aloit pyöritellä ja runkata sillä minua. Olin kiimoista ihan sekaisin.

Aloin olla lähellä orgasmia, kun yhtäkkiä lopetit ja sanoit, että eiköhän aleta naimaan. Päästitte jalkani kahleista ja käänsitte minut niin, että sain nojattua kahlehdituilla käsilläni sängyn reunaan. Kosketuksesta päättelin, että tulit alleni. Ystäväsi kostutti sormiaan sisälläni ja työnsi sormet peppuuni. Ensin se sattui, mutta nesteistäni liukkaana se alkoi tuntua hyvältä. Ystäväsi asetti kalunsa peppuuni ja työnsi hitaasti sisään. Kiljahdin pienestä kivusta, mutta pyysin jatkamaan. Laitoit samalla kaluasi pilluuni ja työnsit lujaa sisään. Kiljahdin taas. Vikisin ja anelin ettette lopettaisi. Pian naitte minua samassa tahdissa ensin hitaasti, mutta pian aloitte kiihdyttää tahtia. Teillä oli selkeä kisa kumpi laukeaa ensin sisääni.

Huohotin joka työnnöllä lujempaa. Ihana kiimainen litinä kuului huohotusten seasta. Ystäväsi läppäsi muutaman kerran lujaa persettäni avokämmenellä ja kuiski, että nyt saa tyttö kyytiä. Hän piti käsillään tiukkaa otetta kyljistäni. Sinä hieroit kiihkeitten työntöjen aikana klitoristani ja tunsin kuinka herkillä se jo oli. Ystäväsi kysyi kiimaisten huokailuittensa seasta, että olimmeko valmiita laukeamaan. Minulla oli ainakin tulossa millä hetkellä hyvänsä ja itsekin sanoit, että vaikka heti. En pystynyt enää pidättämään orgasmiani ja tunsin kuinka lämmin nautinnon aalto meni ylitseni. Samalla, kun tärisin ja kiljahtelin orgasmin saattelemana tunsin kuinka molemmat laukesitte sisälleni. Tunsin ihanan sykkimisen jolloin polveni pettivät ja jäin roikkumaan käsirautojen varaan. Jäimme huohottaen kaikki hetkeksi paikoillemme.

Ystäväsi vetäytyi pepustani ja lysähti johonkin lähellä. Otit hänestä esimerkkiä ja teit samoin. Olisin varmaan myös tehnyt niin, mutta roikuin edelleen käsirautojeni varassa. Hymähtäen ystäväsi päästi minut pois roikkumasta ja otin huivin pois silmiltäni. Tunnistin heti hyvän näköisen ystäväsi ja kiitin häntä hyvästä panosta. Suutelin häntä kiihkeästi. Käännyin katsomaan sinua ja suutelin sinuakin kiihkeästi kiitokseksi. Menin selälleni makaamaan ja molemmat painauduitte kylkiini kiinni. Laskitte päänne rintojani vasten. Olipa se pano.

10.09.2019 00:14:25
#244541 [+-] Piilota Suosittele Ilmianna

Hei, moi, mukkelis :D ;D :3

Oon haiseva läski ja mun munaa en oo nähnyt enää vuosiin. Ei sillä, että kyllä se on vielä tallella. Se on jotain 14 senttiä pitkä, mutta se on jäänyt mun munaläskien alle piiloon. Nykyään kun käyn kusella niin joudun vaan ottamaan esinahasta kiinni ja yritän sillä sitten suhuutella pyttyä, vessan lattiaa tai lavuaaria kohti. Sun ei tarvi olla syväkurkku, mutta jos haluat ottaa sen suuhun, niin se riittää jos sun etuhampaiden ja ikemien välillä on yli sentti väliä. Voin myös imeä sun kullias ja vaikka samalla hokea, että oon likainen pikku lutka ja että teen sulle vielä ruokaakin! Ihan miten ite haluat.

Tosiasiassa haluaisin löytää ittelleni Azumanga Daiohin Sakakin, joten jos et ole piirroshahmo niin en halua olla kanssasi. Seksiä voin kyllä harrastaa ihan vapaasti.

[ 9 viestiä | ]