näinkö niitä lapsia kasvatetaan näinkö niitä lapsia kasvatetaan
aa xaxaxa aa xaxaxa
Ei käynnisty Ei käynnisty
Ihana nainen Ihana nainen
valo vesikauris valo vesikauris
batman ei voi hyvin batman ei voi hyvin
Hyi saatana Hyi saatana
Matl♂ck Matl♂ck
kätevä tuomars kätevä tuomars
hauki hauki
kotkan meripäivät kotkan meripäivät
Öljym vaihto Öljym vaihto
seksuaalinen hyväksikäyttö seksuaalinen hyväksikäyttö
可愛いぷっらちゃん|Kawaii purra-chan 可愛いぷっらちゃん|Kawaii purra-chan
Vihervassari Vihervassari
Persun äly Persun äly
Afrikkalainen nainen Afrikkalainen nainen
höhöö höhöö
Kissat vauhdissa Kissat vauhdissa
kertoi hakevansa töitä kertoi hakevansa töitä
Ihana nainen Ihana nainen
Intian salainen resepti Intian salainen resepti
Kyllä Kyllä
työmatka taittuu lauleskellen työmatka taittuu lauleskellen
 367 näyttökertaa, 4 viestiä, 0.08 MB, 1 tiedosto, 21.08.2022 12:51:49
[ + 1 - | ]

#sannantrolli

[66773] [tiedosto.jpg] [0.08 MB] [550x296] [] []
tiedosto.jpg

21.08.2022 15:24:29 | 15:25:28
#594272 [+2] Piilota Suosittele

En tiedä miksi ei olisi. Toki se ei tee persusta natsia tai marinista nistiä, mutta jokainen ymmärtää varmasti että antaa tietyn kuvan jos pyörii natsi tai kokkeli porukoissa eikä välttämättä ole julkiselle kuvalle kovin edullista.

Tietysti tässä erona on se, kuten twiittaajakin tekee, että jos yksi persu on natsiporukassa niin kaikki persut on natseja ja jos marin on nisti porukassa niin edes marin ei ole nisti, saati sitten koko sdp.

21.08.2022 15:26:16 | 15:33:23
#594273 [+10] Piilota Suosittele

Marin oli omasta valinnastaan kolmen päivän rännillä, joka ei ollut lomaa vaan Sanna oli awolilla. Sanna oli ihan itse itsensä saattanut päihtyneeksi, ajeli virka-autolla pitkin yötä rännillään, antoi kuvata itseänsä tietoisesti (toki päihteistä tietoisuus saattoi olla vähentynyt), oli tunnettujen huumausainekäyttäjien seurassa omasta valinnastaan, oli mukana aiheuttamassa yksityisasunnossa häiriötä josta naapurit valittivat, käyttäytyi ja näyttäytyi baarissa virkahenkilölle epäasialliseen malliin ja itse kihnutti Olavi Uusivirran kanssa (jota tehnyt useammankin kerran). Sanna on jälkikäteen myös puhunut lausunnoissaan höpöjä tietämättömyyksistään asioista (en ole tietoinen, että olisi ollut huumausaineita) ja samoin höpöjä myös kuvista/videoista mm. Uusivirran toimista (puhuu vain korvaan) ja "ei siinä minusta puhuta jauhojengistä".

Kyllä tätä pitää verrata jo siihen, että persu laittaa valeviikset naamaan ja huutaa itse koppalakissa sieg heilia piiskaten juutalaisia tai homoseksuaaleja. Ja päädyttyään videolle sanoo, että ei siinä minusta sanota sieg heil eikä ainakaan juutalaisia tai homoseksuaaleja piiskata, ehkä naapurin hetero-Erkkiä vain. Ei siihen, että joku kyläjuntti vieressä yhtäkkiä huudahtaa heilauksiaan.

21.08.2022 15:36:05
#594275 [+4] Piilota Suosittele

ps. (ei se persut)

Absoluuttista huutista jos tästä casesta oli kyse natsi tervehdyksistä. Voi olla joku toinenkin case, mutta tää o ainut mikä tulee heti mieleen.

[ 4 viestiä | ]