iltapala iltapala
alamäkeen alamäkeen
Legenda Legenda
wowi ukko wowi ukko
Oh brother Oh brother
täällä on hyvä olla :3 täällä on hyvä olla :3
Spölrts splärts Spölrts splärts
Jussi Jussi
belle delphine belle delphine
The Great Reset (Tuomas Malinen) The Great Reset (Tuomas Malinen)
hyviä rehuja :3 hyviä rehuja :3
Snif.. Snif..
wowi ukko wowi ukko
miesten fantasiaa miesten fantasiaa
Rotan aamu Rotan aamu
Usan sekopäät Usan sekopäät
seikkailijakisse :3 seikkailijakisse :3
hyvää uuttavuotta hyvää uuttavuotta
Läski paska ja jeesus Läski paska ja jeesus
olikohan mietitty loppuun saakka :D olikohan mietitty loppuun saakka :D
Mew :3 Mew :3
Häiriköinti Häiriköinti
Tyty apustaja Tyty apustaja
miksi ovet ei aukene meille miksi ovet ei aukene meille
 416 näyttökertaa, 15 viestiä, 0.13 MB, 1 tiedosto, 26.08.2021 23:58:55
[ + 10 - | ]

Yhteisöpaatti

[56149] [tiedosto.jpg] [0.13 MB] [640x972] [] []
tiedosto.jpg

27.08.2021 04:06:45
#494929 [+-] Piilota Suosittele

>>494921 Siis kuvittelet että rajoitukset lähtee kun kaikilla on kaksi(,kolme tai neljä) rokotetta?
Kaikki ottaisivat rokotteen, siistiä, korona on selätetty ja kaikilla on kivaa ja rajoitukset lähtee pois? Valitettavasti väärin. Koska virus kehittyy vastustus kykyisiksi varianteiksi nopeammin kuin ihminen niihin kehittää uusia rokotteita.. Jos siis ajattelet että kunhan kaikki ottavat rokotteen niin maailma palaa ennalleen olet vähän vitun väärässä.. :D

27.08.2021 05:01:23
#494934 [+-] Piilota Suosittele

>>494929
Ei tietenkään senkin höpölussukkani. Influenssarokotuksiakin annetaan joka vuosi. Ja mitä harvempi saastuttaa lähikansalaisiaan niin sitä vähemmän tauteja kulkee. Kuten just se kortsun käyttö. Sekin suojaa, mutta silti voi saada satiaiset tai kumi voi puhjeta. Mutta mitä harvempi tarkoituksella levittää tappavia tauteja niin sitä harvempi sitten sairastuu niihin varinsinkin, kun on rokotukset kunnossa. Kyl määki voin saaha jäykkäkouristuksen ku tuuskaan nuissa mun amppelimansikoissa, koska pöpöjä on niissäkin. Tai lepakoissa on vesikauhua niin en mää ny vasiten mee niitä hinkkaamaan ja syömään (kuten Ozzy teki aikonaan). Ku ottaa varokonsteja käyttöön niin ei sitten maharollisesti sairastu pahimpaan mahollisseen pöppöön. Vähän ku menis entisen itäblokin maihin niin kyllä kanttii ottaa eka hepatiittirokotukset ennen ku mennee siellä juomaan hanavettä, nääs.

Miks nää muuten pelekäät rokotteita, tai ainaki siis koronarokotteita? Onko ne isot pahat lääkefirmat kimpussa, vai eikö oo vielä sadan vuoden kokemusta niistä vai mikä yskittää? Tulleeko sieltä seurantasiruja ja kännykän antenneja ihimisiin mitkä hiipii aivoihin vai onko kaikki lähtösin pytyllä istuessa katotuista juutuupifilimeistä joissa kerrotaan, että ne tekee kaikki ottajansa sukukyvyttömiksi, pippelit tippuu pois ja kohdut tulee seuraavien menkkojen kans ulos? Kyllä nää ny isona ihimisenä varmaan ossaat senki kertua vaikka ookki piätelly salasia tietojas senkin kärpästen herra :3

27.08.2021 12:17:21 | 12:20:18
#495005 [+-] Piilota Suosittele

>>494934 Miksi sinä oletat noin paljon.. o,o Laitat sanoja suuhun, enhän minä sanonut edes kymmenes osaa siitä mihin sinä vastasit.. :D
Ainoa mihin minä sanoin mitään oli tuohon sinun; "Sitten ku rokottamattomat on kuollu pois. Muuten tää jatkuu loputtomiin."
Ja mitä sinun oli tarkoitus vastauksestani ymmärtää oli, että tuon sinun viestisi kauhu skenaario ei ole kiinni siitä, että tekeekö ihminen jotain (=rokottautuu) vaan siitä, että lopettaako luonto jonkin (=mutatoitumisen), ja sitä luonto ei tee, joten kaivaisitko sen pääsi jo pois perseestäsi ja lopettaisit tuon "maailma tuhoutuu jos kaikki eivät ota rokotetta" -saarnasi.. ei tällä sivustolla kukaan levitä jumalankaan sanaa tuollaisella kiihkolla ja paatoksella niin miksi kuvittelet että väki jaksaisi kuunnella tuollaistakaan? :D

27.08.2021 15:07:41
#495051 [+-] Piilota Suosittele

>>494959
En ole ottanut inluenssarokotuksia koskaan. Enkä ota. Muut taudit ja virukset ovat erikseen.

Ja korona ei niihin kuulu. Vittu että voi olla täälläkin fiksut ihmiset joissain asioissa niin vajakkeja.

27.08.2021 18:32:28 | 18:34:23
#495093 [+-] Piilota Suosittele

>>495051

Itselläni oli vuoden 2020 helmi-maaliskuun vaiheessa helvekon paha "flunssa".
Sinänsä en tiedä mikä oli. Nenä ei oikeastaan vuotanut koskaan, mutta kurkussa kyllä oli limaa ja kaikkea perkelettä.

Tauti kehittyi ensin viikon ja kun kunto alkoi olemaan hitokseen huono, menin lääkäriin perjantaina. Totesi poskiontelotulehduksen toisella puolella ja muuta kivaa. Sain saikkua ja antibiootteja.
Palasin seuraavan viikon lopulla töihin ja tuntui siltä, että tauti oli paranemassa ja jokusen päivän kuurin antibiootitkin loppuivat.
Paineltiin alkuviikosta asiakkaallekin myyntireissulle ja köhin siellä niin perkuleesti. Koronaa oli juuri alkanut olemaan Suomessa ja käsidesiä alkoi olemaan paikoissa, oli maaliskuun ekoja päiviä.

Oloni paheni, yskä oli helvetillinen, päässä kolisi ja uloshengittäessä rahisi, rohisi ja piti yskiä. Uloshengittäminen otti keuhkoihin. Menin taas lääkärille ja vanhempi gubbe totesi, että jahas, keuhkoputkentulehdus ja kiukkuista sorttia. Jahas, poskiontelotulehdus, ja oikein reilusti heijastaa. Säähän oot sairas. Totesi, että jaa, sait antibioottia aiemmin, tuo on ihan surkea antibiootti ja tällaiseen tautiin väärä. Tästä toiset antibiootit, keuhkoihin vedettävät jauhot, särkylääkkeet. Ai haluat yskänlääkkeetkin, no, kirjoitetaan, mutta ei siitä mitään apua ole asiaan. Siitä on toki apua päähän, kun kodeiini turruttaa pään, mutta ei muuta kun tuosta. Ja saikkua tuosta, olet nyt kunnolla sitten poissa töiden parista viikon. Eikä sussa mitään koronaa ole. Tässä tietokoneessa ehkä korkeintaan, kun tämä on taas jumissa.

No, sitten viimeisillä sairauslomapäivillä korona oli jo purskahtanut Suomessa ja piti käskeä alaiset pois konttorilta jne. Poskiontelotulehduksia ja siitä seurannutta päänsärkyä oli vielä reilun kuukauden verran tuon jälkeen jatkuvalla syötöllä, etenkin sellaisina päivinä, kun töissä piti puhua paljon.

Kuumetta ei kai ollut missään vaiheessa. Mutta en koskaan ole ollut noin kipeä "flunssasta" ja se keuhkojen rahina ja uloshengityksen kipu oli hyvin vittumaista. Kuten se päänsärky.

Mietin silloin, että jos tämä on nyt sitä influenssaa (kun lääkäri sanoi, että ei tämä mitään koronaa ole, melkein kiisti koko koronan) niin vakavasti pitäisi jatkossa influenssapiikkiä harkita, kun en moista ole koskaan ottanut.

Koronapiikit otin heti kun ne vain sain.

27.08.2021 20:08:04
#495141 [+-] Piilota Suosittele

>>495051

Kartan yleensäkin lääkkeitä. Ne eivät eivät ole keholle hyväksi. Sitten otan, jos muuta keinoa ei ole. Koronaan ei juurikaan ole kuollut ihmisiä ollakseen niin pitkään pahaksi mussutettu tilanne.

27.08.2021 20:36:51
#495155 [+-] Piilota Suosittele

>>495141
Kartan itsekin muita lääkkeitä kuin jokasyksyistä influenssapiikkiä, ja nyt koronapiikkejä. En ota päänsärkyyn mitään, ehkä kaljaa vaikka en saa krapulassa päänsärkyä oireena.

27.08.2021 22:28:56
#495213 [+-] Piilota Suosittele

>>495005
Ekkö nää tajua, että Maapallo räjähtää jos kaikkia ei rokoteta? Ensin se muuttuu ontoksi ja onton Maan sisällä kehittyy liskoihmisten valtakunta mistä ne hiipii välillä tänne pinnalle. Ku ne on saanu koverrettua koko planeetan ontoksi niin ne halakasee sen niin sitte on kaks Maata ja molemmat on litteitä. Sille valosammalle puolelle pääsee kaikki jokka on kiltisti ottanu rokotukset ajallaan ja kaikki ellää rauhassa ja rakkaudessa toistensa kanssa soittaen Jimi Hendrixiä. Siellä pimeämmällä puolella on sitte rokottamattomat, ihimissyöjät ja uskovaiset. Ne tullee tappelemmaan sen viimesen parisataa vuotta ennen ku saavat kaikki toisensa hengiltä. Toki se pimeämpi puoli koko ajan erkanee meistä, ku Jimpan kovat soolot lähtee kajareista semmosella voimalla, että se teijjän puoli lähtee erkanemaan meidän puolikkaalta.

27.08.2021 23:41:43
#495246 [+-] Piilota Suosittele

>>495155

Huomenna, siis lauantaina 24 päivä 8 lähremme kaverin kanssa teltan kanssa ulos nukkumaan. Kaliaa on mukana, joten siitä tulee kiva reissu taas. Nuotion valossa ryystetään ja jauhetaan asioita.

Luonnossa on muuten paljon mahdollista saada vaikka mitä tautia. Punkit, torakat, pääskyset, lepakot, karjalaiset sekä monet muut vaanivat sinua. Niitä kaikki vastaan pitää ottaa piikki tai kolme.

[ 15 viestiä | ]