Janoinen lintu Janoinen lintu
Playboy Playboy
Niggers Niggers
ei tartte tulla enää ei tartte tulla enää
sHIIIEET sHIIIEET
Kamiinan lämmitys Kamiinan lämmitys
Bensan hinta Bensan hinta
Teemu on julkaissut kirjan. Nyt ostoksille. Teemu on julkaissut kirjan. Nyt ostoksille.
Muuttunut jääkeijukainen. Muuttunut jääkeijukainen.
Sairaalastaja Sairaalastaja
rauhoittava rauhoittava
Kokkelibileet Kokkelibileet
Sarjis Sarjis
Miukulat Miukulat
sara forsberg sara forsberg
G♂♂d M♂rning Vietnam G♂♂d M♂rning Vietnam
niin hyvää pizzaa niin hyvää pizzaa
anime pro anime pro
Spandex Spandex
Ryppy ja Tero Ryppy ja Tero
Ritva Ritva
politiikkaa ja erotiikkaa politiikkaa ja erotiikkaa
Parit meemit 😁 Parit meemit 😁
Demaribussi 2022 Demaribussi 2022
 282 näyttökertaa, 8 viestiä, 0.45 MB, 1 tiedosto, 18.03.2021 20:39:24
[ + 1 | ]

naiset...

[52462] [0.png] [0.45 MB] [752x5012] [] []
0.png

ruokalähetti

 · 

feissarimokat

(147)
18.03.2021 22:44:14 | 22:46:15
#448881 [+-] Piilota Suosittele

Minulle on aivan sama, mitä ajattelevat, kun vain perkule löytäisivät perille ilman, että toistuvasti soittelevat, etteivät löydä.... Puolet perkule eksyvät vääriin pihoihin pyörimään eivätkä löydä muka pois.

Eikä siinäkään mitään, jos on niinkuin Foodoran ählämikissa (Mersu), joka puhui todella kauniisti ja selkeästi englantia tai niin kuin nyt tiistaina turkkilainen puljunomistaja (tuore urheilu-Mersu) itse seikkailemassa Mersullaan ja puhui myös todella hyvää englantia, lausui suomalaiset kadunnimet puhtaasti ja vitsailikin ohessa.... mutta kun välillä on niitä punjabiwallabiabudhabuja, joiden englantikin on ihan käsittämätöntä sekamelskaa.

Keskiviikkona myös laitoin Foodoran tuomaan etätyöläiselle lounasta ja kun tuli ilmoitus, että on lähellä, niin seurailin sovelluksesta, että missä menee ja miten löytää... No, väärässä pihassa sekin kävi pyörähtämässä, mutta tuli melkolailla nopeasti sieltä pois ja ovelle ilman soittelua. Oli myös turkkilaista tai Lähi-Idän taustaa tälläkin jantterilla, mutta lieni toisen sukupolven kaveri, kun ovella morjesteli ja puhui puhdasta suomea. Ja Mersulla tietysti tämäkin kaveri liikkui eikä ihan halvalla sellaisella.

Foodoralla ja Woltilla pitäisi nyt olla niin, että kaikki toimitukset ovat kontaktittomia, mutta noin puolet kyllä tulee silti ovelle ja antaa kassin kouraan. Ählämikissa jättää kassin ovelle, soittaa ovikelloa ja morjestaa/katsoo auton ovelta, kun kassi haetaan... jotkut eivät ole edes soittaneet ovikelloa, vaan sovelluksesta pitänyt tajuta hakea kassi ovelta.

Olen @Nakuankka -kopio ja täysi tilausihme nyt ollut, kun ravintolat suljettiin. No, syynä lähinnä olleet ilmaiset toimitukset. Jos ei ole ilmaiseksi toimittavia ravintoloita, niin tulee liian kalliiksi lounastaminen ja jätän tilaamatta.

[ 8 viestiä | ]