Tom MacDonald - Whiteboy Tom MacDonald - Whiteboy
A very happy wolf A very happy wolf
Ranskan Boris temppuilee Ranskan Boris temppuilee
Kukkuttaa Kukkuttaa
ajo ohjeita ajo ohjeita
Läähpuuh Läähpuuh
koira koira
Sam läskeilee Sam läskeilee
Repoveden luonnonpuisto Repoveden luonnonpuisto
Kissakoelma nummero börh Kissakoelma nummero börh
Entisaikojen orjuus Entisaikojen orjuus
nekeri nekeri
syö paskas syö paskas
Milf Milf
Surprise! Surprise!
Repovesi Repovesi
Saukot Saukot
Sara la fountain Sara la fountain
In soviet union, fish eats you In soviet union, fish eats you
Noot noot Noot noot
Elä hetkessä Elä hetkessä
Tupakki Tupak Tupakki Tupak
Dj Pawtips Dj Pawtips
kissan salaisuus kissan salaisuus
 261 näyttökertaa, 2 viestiä, 0.22 MB, 1 tiedosto, 22.01.2021 18:48:59
[ + 4 | ]

Corporaatio kiittää?

[51214] [vXIdIwg.png] [0.22 MB] [531x566] [] []
vXIdIwg.png

klovni

 · 

pelle

(51)
22.01.2021 19:13:17
#431901 [+2] Piilota Suosittele

Pomo / pikku-pomo / lähi-esimies / palveluohjaaja vaan rupeaa soittelemaan sulle 24/7 ja lomapäivinä "Ois pikku homma" tai "Kun toi Nönönöö on saikulla niin jos joustaisit ja tekisit tupla tai tripla hukin, saat häly lisän" tai "Hei kiva kun vastasit! (Kukaan muu ei vastannu tai sitten haistatti kohteliaasti paskat) Mulla ja tolla kävi tällänen pikku moka heheheh, kato unohdettiin että nönönööllä alkaa loma tossa huomenna ja sä kun olet aamussa niin jos voisit tehdä nönönöön iltahukin". Ihan samaa paskaa julkisella ja yksityisellä puolella.

19.09.2022 09:52:27
#599949 [+-] Piilota Suosittele

>>431901

Valitettavaa mutta näin se menee monessa paikassa. Itse aikoinaan tein trukkikuskin hommia ABB:lla. Samaan aikaan jakelin myös hesaria aamuvuoroon asti. Tilanne oli tämä: Pomo ilmoitti 13.30 (jolloin valmistauduin jo kotiinlähtöön), että iltahukin vuoro on vapaa. Haluanko tehdä. No, voin tämän kerran jatkaa 21.00 asti. Sitten seuraavana päivänä tuli myös huutamaan samaa. Kattelin vaan, että joo. Voihan tuonkin tehdä. Tätä jatkui perjantaihin. Aamulla töihin tullessa huomasin työpaikan pukukopin lattialla naulan. Räjähdin ihan törkeeseen nauruun, työkaverit kattoivat pikkuisen ilmeellä. Jatkoin toki siitä suoraan trukkiin. Alkutsekkaukset ja liikkeelle. Ajelin pitkin huoltokäytävää hiljaisella vauhdilla. Olin nukahtanut noin 5 sekunnin ajaksi. Kun avasin silmät niin jengi huitoi ja viittelöi. Ihmettelin vain, että miksi tuo valkoinen seinä vain lähenee ja lähenee. Lähellä törmäystä huomasin, että nyt ja jarrua. Parkki päälle, virta pois ja kipitin pomon koppiin. Sanoin pomolle että aamuhuki jää nyt minulta tekemättä koska nyt on liian vaarallista jo. Rupesi mussuttamaan jotain ja sanoin perään, että näin tai noin, kahden vuoron putkeen vetäminen melkein viikon ajan. Minä lähden nyt nukkumaan.

Summa summarum: Nuoruuden voimalla ja vimmalla jaksoin tehdä keskiviikkoon asti. Mutta kahden työn vääntö jossa unta saa ehkä sen 3h päivässä ei kiinnostanut. Päivällä olisi pitänyt mennä nukkumaan, joka olisi sotkenyt rytmin täysin.

[ 2 viestiä | ]