Jokeri-Niinistö Jokeri-Niinistö
monica kaatuu monica kaatuu
Junaturma Junaturma
Nätti likka Nätti likka
Sukkaohjeita, Jarmo paskoo onnensa ohi ja lässyttävä poliisi Sukkaohjeita, Jarmo paskoo onnensa ohi ja lässyttävä poliisi
Aprillipila exälle Aprillipila exälle
Nigga nigga unh unh poppin caps Nigga nigga unh unh poppin caps
abc abc
Tietokonepelit on saatanasta! Tietokonepelit on saatanasta!
Älykkyyden multihuipentuma Älykkyyden multihuipentuma
Sillee siin sit kävi Sillee siin sit kävi
Tarttuva haukotus :3 Tarttuva haukotus :3
muistelua muistelua
Oho, täällähän on kamera! Oho, täällähän on kamera!
he never scored he never scored
Virgin normie vs Chad neckbeard Virgin normie vs Chad neckbeard
False Positive - Sentinel (2/2) False Positive - Sentinel (2/2)
Hakurein neito Reimu Hakurein neito Reimu
Lopeta juominen! Lopeta juominen!
First Poop Knife - then enter "Pee Jar" First Poop Knife - then enter "Pee Jar"
Cthulhun nimeen! Cthulhun nimeen!
The virging american trans vs The chan brazilian tranny The virging american trans vs The chan brazilian tranny
onnellinen perhe onnellinen perhe
:O :O
 412 näyttökertaa, 12 viestiä, 0.06 MB, 1 tiedosto, 02.08.2020 22:43:21
[ + 7 - | ]

#masshypnosis

[45793] [race.jpg] [0.06 MB] [496x413] [] []
race.jpg

neekeri

(645)  · 

race

(6)
03.08.2020 20:55:11
#370564 [+-] Piilota Suosittele

>>370556
Väitän, että käsite ”rotu” on naurettavan epätieteellinen. Ihmiset ovat suvultaan Homo ja lajiltaan Sapiens. Se ylä- tai alapuolella ei ole taksonomisessa hierarkiassa mitään sellaista porrasta, joihin kuvan kaksi henkilöä voitaisiin jakaa.

Samaa lapsellista ajatusmallia edustaa vertaus hevoseen ja tallihiireen, joka otetaan silloin tällöin esille kun halutaan vertailla esimerkiksi afrikkalaista ja eurooppalaista. Tällaisen vertauksen tekeminen edustaa vain tekijänsä suppeaa tietämystä.

Entä jos kuvassa olisi vaikkapa ylipainoinen ja viinaan menevä ahavoitunut maahanmuuttokriitikki vs. hyvätuloinen nuori ja klassisen komea urheilullinen suvakki?

04.08.2020 11:43:32 | 19:40:33
#370723 [+-] Piilota Suosittele

>>370569
No mikä sitten on rodun määritelmä? Onko se ulkonäkö vai fyysiset ominaisuudet? On myös väitetty, että yksi rodun määritelmistä liittyy siihen, miten tietyt lääkkeet tehoavat.

Digimummun kanssa tästä jo kävinkin keskustelua juuri ennen kuin mustalistasi minut.

Tehdään ajatuskoe: savolaiset alkavat valikoida kuka saa synnyttää ja kuka ei. Savolisten tarkoitus on luoda ihminen, joka heiluttaa ihan helvetisti vasenta kättään puhuessaan. Tuhat vuotta yritetään, kunnes tajutaan, että kyseessä on sosiaalinen konstruktio.

Savolaiset yrittävät uudelleen, ja onnistuvat luomaan populaation jolla on isot korvat ja pitkät jalat. Vaikka ominaisuudet katoaisivatkin aikaa myöten väistyvinä, savolaiset päättävät siitä huolimatta jättää Savonmaan isokorvaisille ja pitkäjalkaisille ”Uussavolaisille” ja muuttavat itse ihan vittuillakseen Keskisuomen yli Pirkanmaalle. Opettavatpa Uussavolaisille vielä jumalattoman vasemman käden vispaamisen.

Nyt on luotu populaatio jolla on poikkeuksellinen käytösmalli, erilaiset fyysiset ominaisuudet ja ikioma alue, jossa asuu vain Uussavolaisia. Onko kyseessä uusi rotu?

Kainuulaisia koko näytelmä ärsyttää niin, että päättävät rakentaa kuvun Savon ylle. Tämä vähentää radikaalisti auringonvalon saapumista Savoon.

Lopulta vuoden 9999 kunniaksi savolaiset päätetään vapauttaa. Minkälaisia ihmisiä tulee ulos ja onko kyseessä uusi rotu?

Käytösmallit ovat muuttuneet monen monta kertaa vuosien aikana ja käden vispaamisesta tuskin on jäljellä mitään.
Pitkät jalat ja isot korvat ovat väistyvinä ominaisuuksina kadonneet. Niille ei ole ollut käyttöä. Onko populaato vaihtanut rotua kesken kaiken?

Valkoinen iho on jäänyt, mutta kun populaatio alkaa jälleen saada airingon valoa, niin myös populaation iho alkaa useiden sukupolvien myötä tummeta. Tämä toki ottaa aikansa. Vaihtuuko Uussavolaisten ”rotu” vankeudesta pääsyn jälkeen?

04.08.2020 19:56:05
#370897 [+-] Piilota Suosittele

>>370723 Kyseessä olisi rodunjalostus joka menee aina päin persettä. Katso nyt vaikka pieniä koiria ja vertaa niitä susiin. Oisko pitäny jättää jalostamatta oisko?

Ja kyllähän rodun määrittää ihmisillä muunmuassa ihonväri ja ennenkaikkea kallon muoto. Jos vertaa vaikkapa suomalaisen, kiinalaisen, somalin kalloja toisiinsa niin erot ovat ihan silmin havaittavia. Ja sama koskee jälleen myös koiria. Eri roduilla on myös erilaisia ominaisuuksia, liittyen sosiaaliseen käytökseen, oppimiskykyyn jne jne..

05.08.2020 10:28:15 | 10:35:53
#371045 [+-] Piilota Suosittele

>>370897
Pointtini tuossa oli, että mikä on rodun määritelmä? Yksiselitteinen määritelmä ilman tulkinnanvaraa.

Koiria on jalostettu ihmisen toimesta ja luotu rotuja, joten onko ehtona luonnollinen vai luonnoton evoluutio? Kaikki tietynlaiset koirat eivät asu samoilla maantieteellisillä alueilla, joten ihmisen kohdalla siihen viittaaminen ei liene pätevää. Osa ns ”rodullisista” piirteistä taas on kulttuurisidonnaisia, joten niidenkään tarkkailu ei ole hedelmällistä.

Mikä on siis rodun määritelmä?

[ 12 viestiä | ]