Peukkua! Peukkua!
Lehtijuttuja 3 Lehtijuttuja 3
Saksan tulevaisuus Saksan tulevaisuus
pieni nugetti pieni nugetti
bisneskissa :3 bisneskissa :3
Meni kotiin bussilla Meni kotiin bussilla
Owsla Owsla
Facelift Facelift
epämukava ilme epämukava ilme
Dänkä dänk Dänkä dänk
Elokuvan viesti Elokuvan viesti
tissie välii tissie välii
sinne meni sinne meni
Pönäkälle ruokkaa Pönäkälle ruokkaa
ei ole häpeää olla viisas ei ole häpeää olla viisas
voi veljet, mikä aika elää voi veljet, mikä aika elää
miehet on neroja miehet on neroja
Historijaa Historijaa
rawr rawr
youo shall on passse :3 youo shall on passse :3
"teloi" selän salilla "teloi" selän salilla
tyypillistä, maanantai tyypillistä, maanantai
EA - It's all in the wallet EA - It's all in the wallet
mainoksia täyteen rakennukset mainoksia täyteen rakennukset
 627 näyttökertaa, 3 viestiä, 0.3 MB, 1 tiedosto, 21.06.2020 14:08:34
[ + 8 - | ]
👑 Plussatuin 21.06.2020.
👑 Katsotuin 21.06.2020.

world war niggers

[44516] [world-war-nigger.png] [0.3 MB] [615x640] [] []
world-war-nigger.png

world war nigger

 · 

tyrone

(225)
21.06.2020 16:31:33 | 16:37:23
#357687 [+-] Piilota Suosittele

Maailmalla sosiaalisessa mediassa jaetaan videopätkiä, joissa mustat hyökkäilevät valkoisten vanhusten kimppuun Balck Livers Mattress -innossaan.

Eli tekevät rasistisia ja raukkamaisia hyökkäyksiä heikompia kohtaan.

Tällaisesta rasismista, vihatoiminnasta ja terrorista vain ei perinteinen media halua puhua. Tältä halutaan ummistaa siniset silmät ja unohtaa koko asia. Samaan tapaan kuin halutaan unohtaa mustien rikostilastot USA:ssa ja Lähi-Idän ; Afrikan maiden kavereiden yliedustus seksuaalirikostilastoissa Suomessa ja muissa länsimaissa.

Kun nöyristely ja kumartelu jatkuu liian pitkään samaan aikaan tapahtuvan väestönvaihdon kanssa, valkoiset ovat jo muutaman kymmenen vuoden päästä hätää kärsimässä erityisesti sinisilmäisessä Länsi-Euroopassa. Terrorismi, no-go -alueet, räjähdykset, ammuskelut, seksuaalirikokset ja väkivaltarikokset ottavat yhä uusia lähiöitä valtaansa ja länsimaista tulee uusia Lähi-Idän maita - tosin kun rahat on jaettu pois, niin köyhiä sellaisia. Erityisesti siksi, että maahantunkeutujat ovat sitä kansanosaa, joka tuhoaa rakentamisen sijaan.

Feminismi keskittyy länsimaissa pikkuasioihin kuten manspreadingiin ja mansplainingiin haluten saada ylivallan valkoisista heteromiehistä, tasa-arvoa ei enää ole haluttu vuosiin. Feministien asiat länsimaissa ovatkin aivan liian hyvin tällä hetkellä. Feministit ummistavat silmänsä todelliselta naisten sorrolta ja naisten ongelmilta, jota esimerkiksi Iranissa tehdään. White Wednesdays, My Stealthy Freedom, Masih Alinejad ovat mansplainingista ja BLM -aatteesta huutavalle sotaisalle länsifeministille merkityksettömiä. Lähi-Idässä tehtävät kunniamurhat, happoiskut ja lapsimorsiamet kuitataan nämäkin vain vihapuheena ja mansplainingina ilman, että näille todellisille ongelmille tehtäisiin jotain. Afrikan tyttöjen ympärileikkauksetkaan eivät kiinnosta. Sen sijaan tyttöjen ympärileikkauksia tekevät miehet, happoiskuja tekevät miehet ja muut naisia sortavat miehet toivotetaan länsimaihin näiden feministien toimesta tervetulleiksi.

Sitä nämä länsifeministit tosin eivät ymmärrä eivätkä näe, että muutaman kymmenen vuoden päästä nöyristelyn, Sharia-lain ja väestönvaihdon jälkeen heidän tilanteensa tulee olemaan todella ikävä ja huono - yhtä huono kuin valkoisen miehen.

Avaa silmäsi ja mieti millainen läntisen Euroopan tulevaisuus tällä menolla on.
Realismi ei ole rasismia. Oman maan suojeleminen ei ole rasismia.

[ 3 viestiä | ]